Treffit joensuu homoseksuaaliseen meislle vierasta luvalla

..

Treffit joensuu homoseksuaaliseen meislle vierasta luvalla

Toivottavasti tuttaviasi ja ystäviäsi ei ole ehtinyt tehdä rituaali-itsmurhaa tietyissä hoidollisissa tilanteissa, ennen oppimuutosta. Silloinhan se on vain oma vika, niinkuin vuoden kohdalla tapahtuneiden odotusten. Koulussa oli ainekirjoitus aiheesta "uskonnollinen vakaumus tiennäyttäjänä" tai jotakin sinne päin. Lapsenuskoisena ja Jeeuskseen turvanneena kirjoitin kaverini puolesta jehovantodistajista.

Käytin lähdeaineistona vertaisryhmämaateriaaleja, joita on ainakin UUT: Uskonnollinen vakaumus tiennäyttäjänä Osittain lohtu tosin perustuu siihen, että on ensin peloteltu lähes kuoliaiksi ja sitten heille kerrotaan seurakunnan suojelevan heitä pahalta maailmalta ja kuolemalta Harmagedonissa.

Kunhan he vain pysyvät uskollisina ja hyväksyvät kritiikittä kaiken mitä yhteisön johtajat opettavat, tekevät ahkerasti sananlevitystyötä ja antavat aikaansa siihen. Koska tunnen parhaiten amerikkalaisperäisen Vartiotorniseuran, keskityn tässä siihen.

Tämän yhdyskunnan jäsenet tunnetaan Jehovan todistajina ja heitä on suomessa n. He eivät ole mormoneita eivätkä helluntailaisia, eivät lestadiolaisia eivätkä scientologeja, joihin heidät niin usein sekoitetaan, Jehovan todistajien jyrkät näkökannat ovat vaihtoehtoina niille, jotka hakevat heidän absoluuttisesta viestistään turvaa.

Ongelmien, joita myös on, esiin nostaminen on järjestön sisällä mahdotonta. Myös mielenterveyden ammattilaiset ja kouluissa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset tuntisivat silloin paremmin Jehovan todistajien yhteisöä ja heidän erityispiirteitään terveyden kannalta. Jehovan todistajien lapsia kiusataan kouluissa, koska he ovat erilaisia. Lapset ovat siis hankalassa tilanteessa, koska heillä ei ole itsenäisetä asemaa yhteisönsä sisällä ja ulkopuolinen maailma voi vaikuttaa henkilökohtaisesti vihamieliseltä esimerkiksi koulukiusaajien muodossa.

Kerro kiusaajakavereillesi, että kiusaamisen pitää loppua. Vaikka sitten kertomalla siitä opettajille. Jehovan todistajien lapset eivät voi tulla synttäreille tai Halloween-juhliin, mutta kutsu heitä käymään muuten vain.

Ymmärräthän omanlaatuiset saarnausyritykset, koska Jehovan todistajien lapsia valmennetaan tekemään käännytystyötä ja se on monelle heistä myös vapaa-ajan harrastus. Yritä ymmärtää heidän tilannettaan. Jehovan todistajia on erilaisia. Monet ovat melko tiukkoja uskovaisia. Tämä johtuu yhteisön luonteesta: Näin Jehovan todistajat ovat onnistuneet luomaan maailmanlaajuisen organisaation, jolla on noin kahdeksan miljoonaa hyvin sitoutunutta jäsentä ja ovelta ovelle -saarnaajaa.

Mukaan otetaan vain niitä, jotka ryhtyvät ahkeriksi saarnamiehiksi ja pois pudotetaan ne, jotka eivät ahkeroi. Toisaalta jotkut ovat uskonsa vankeja. He ovat kasvaneet yhteisössä, josta eroaminen on hyvin tuskallista. He eivät ehkä kovin paljon usko yhteisönsä oppeihin, mutta heillä ole muutakaan paikkaa tässä maailmassa. Heidän on pakko esittää uskovaista, mutta he saattavat ottaa suurempia vapauksia yhteisön säännöistä.

Monet elävät kaksoiselämää, jotkut valmistelevat näin eroaan yhteisöstä. Näistä eroista johtuen Jehovan todistajien suhtautuminen yhteisön ulkopuolisiin vaihtelee paljon.

Läheisiä ystävyyssuhteita ulkopuolisiin ei saisi olla, paitsi käännytystarkoituksessa. Käytännössä on kuitenkin suurta vaihtelua miten paljon tai miten läheisiä suhteita yhteisön ulkopuolisiin ystäviin ja sukulaisiin on. Jos sinulla on jotain siteitä Jehovan todistajien lapsiin, löyhiäkin, ne voivat olla yhteisössä kasvavalle lapselle suurimpia ikkunoita yhteisön ulkopuoliseen maailmaan.

Monet Jehovan todistajien lapset ovat tulevaisuuden entisiä Jehovan todistajia. Yhteisöstä eroaminen on monille heistä suuri kriisi. He menettävät maailmankuvansa ja identiteettinsä. Monet menettävät yhteyden vanhempiinsa, sisaruksiinsa ja isovanhempiinsa, lopullisesti. Voit olla tukena tässä. Pienikin henkinen tuki voi olla tärkeää. Se, että yksin jäänyt nuori tietää, että on olemassa joku koulutoveri tai muu, joka on sanonut olevansa tukena vaikeassa tilanteessa, voi pelastaa oudossa tilanteessa kamppailevan mielenterveyden ja auttaa jaloilleen irtipääsemisvaiheessa.

Pew Forumin tekemän tutkimuksen mukaan Jehovan todistajien perheissä kasvaneet jättivät uskonnon useammin kuin minkään muun Yhdysvaltojen 12 suurimman uskontokunnan parissa kasvaneet. Tutkimukseen haastateltiin 35 yhdysvaltalaista. Tämä siis siitä huolimatta, että Jehovan todistajien uskonnosta eroaminen on vaikeaa, koska se johtaa lähes aina perhe- ja ystävyyssuhteiden katkeamiseen. Homoseksuaalisuus on todistajissa kielletty, siksi samaa sukupuolta olevat parit ovat usein puoliksi liikkeen ulkopuolelta.

Tämä on erittäin keskeinen alue homoseksuaalisia suhteita rakennettaessa jehovantodistajien kanssa. Mnaatin käytös vain ihmetyttää, kun ei pysty olemaan oma itsensä, vaan omaan kieroon tapaansa hyppää roolista toiseen. Hänen kirjoittelunsa ei tee mitään vaikutusta, niin kaukana ne ovat totuudesta ja yllyttää ihmisiä vain rikkomaan Jumalan ohjeita.

Haluaa miellyttää enemmän ihmisiä, kuin Jumalaa. Tässä taas uusi keksintö, hierarkia, mikä ihmeen hierarkia. Itse ainakin olen kaikkien tasolla hierarkiassa, olemme veljiä ja sisaria keskenämme. Paljon on vain tullut tutkittua Raamattua ja sen tuntemus on korkeatasoista keskuudessamme.

Jos sitä tutkii ja ymmärtää oikein, ei sitä ole vaikea kertoa muillekaan. Yksi tai kaksi seurakunnissa. Vastaa pastoria tai kirkkoherraa. Vaasan kokoisessa kaupungissa vain 1. Vastaa ehkä rovastia tai piispaa. Hänen alaisuudessaan on seurakuntaa. Heidän nokkamies on koordinaattori. On useamman maan nokkamies. Amerikan pääkonttorin 7 miestä. Päättävät mitä maailmalla tehdään järjestön nimissä. Siellä vuorotellen, joku heistä on paavi. Se että nimitätte muita veljiksi ja sisareksi, ei muuta tosiasiaa.

Tämä on teidän hierarkianne, joka näkyy m. JT-fariseukset ja kirjanoppineet pitää paljastaa. Tämä edelläkerrottu on maallisen hierarkian osalta kaiketi juuri näin. Kun tarkastelee Hallintoelimen suhdetta maallisen hierarkian ylimäpänä edustajana - itse asiassa taivaallisen hierarkian maanpäällisenä edustajana - hallintoelimen yläpuolella on vielä paljon taivaallista vallanpitoa. Miten se taivaallinen sotaväki järjestäytyy Jehovan Todistajissa? Jakoa kolmeen yhtävaltiaaseen persoonaan ei tunnusteta anti-trinitaarinen jumalakäsitys Miten Hallintoelin suhtautuu hierarkiassa esim.

Jos yhdistää kädet rukoukseen ja pyytää suoraan Jeesusta turvaamaan yöunta, onko se sallittua? Sori, mä en tajuu miskohtaa uskos Jeesukseen tarvitaan "varapaavi" jehovis??? Tai noi kierrosvahdit tai raivaajat? Onks toi oikeesti totta? Miz sä oot niin pois tolaltas jostain maantin jutuista? Se jakaa tääl pian teidän lepovideoit? Mä EN ainaska tajuu mikä sun pointti on. Ketä sä haluut miellyttää? Matkavalvojien, Haararoimistokomiteoiden sekä Hallintoelimen yläpuolella hierarkiassa alkaa "Valtakunnan hallinto".

Tämän Jehovan todistajien taivaallisen johtaijistoon kuuluu Toisinaan puhutaan kuninkaasta, eli Kingdom Hall on arkkienkelikuninkaan halli. Taivaaseen kirjoittaudutaan kasteen yhteydessä, joten tidustajat uskovat vielä olevan mahdollista päästä Tämä kohta on vielä täysin vaiheessa - luvulla KOKO johtoryhmä oli jo valittu - ntlyisin puhutaan voideltujen jäännöksestä, jonka koko on kasvanut viime vuoden ennätyslukemaan Eli tämä taivaan puoli on vielä täysin hahmottumaton.

Itse Jehova Jumala on toiminut myös Vartiotornilehden päätoimittajana - joten Hallinnolla on ristiinvaltaa niin maallisissa kuin taivaallisissa tehtävissä. Jehova Jumala on kuitenkin hierarkiassa korkein hallitsija ehdottomasti arkkienkeli jeesusta suurempi ja ylempänä hierarkiassa. Kysyit mikä on Pyhän Hengen asema hierarkiassa?

Se ei selviä Vartiotornin julkaisemista kirjoista tai lehdista. Ja niitä on muuten paljon. Maon punaisen kirjan jälkeen toiseksi eniten maailmassa. Joko kaikki täällä on LSD tripillä tai sitten ollaan tekemisissä todella hämärän toiminnan kanssa. Pitäis varmaan liittyä kokeeks jehovakirkkoon ja ottaa kasteet ja erota sitten viikon päästä. Mikä se verijuttu on vai onko se edes jehovilla?

Hikipedia "Jehovan todistajat on julistettu idiooteiksi, sillä he ovat tyhmempiä kuin vasemman jalan saapas. Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä heihin. Älkää pelätkö, Trumpin neuvonantajana toimiva pastori: Washington Postin mukaan pastori perustelee tulkintaansa Raamatun Roomalaiskirjeellä, jossa käsitellään pahantekijöiden kohtelua.

Jumala on antanut vallanpitäjille luvan käyttää mitä tahansa keinoja — sota mukaan lukien — pahan pysäyttämiseksi. Candice Conti joutui lapsena seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Tässä on hänen tarinansa. Kiitti, löytyisikö tästä iljettävästä aiheesta vielä jotakin lisää? Tämä sekoilusessio on nyt hyvä päättää tähän. Nähtävästi yhdestä IP osoitteesta on tullut kaikki ketjun viestit. Tämä on häiriintyneen ihmisen aikaansaannosta, joka kannattaa jättää huomiotta.

Nuoria ei tällainen roska kiinnosta. En väitä että sairastaisit sitä, mutta tekstisi on kuin "kristaliipaloon katsomista". Kyllä muuten nuoria kiinnostaa. Jehovan todistajien kanssa keskusteleminen on kuin LSD trippimatka. Täs edel on ollu tosi kiinnostavii juttui. Meillä on kansiois hirvee määrä vanhoja vartiotornei ja herätkää lehtii. Sit on niit pienii ja isompii kirjoi, varmaan kymmenii erilaisii. Kun niille ei ole mitään käyttöö enää, olisko niistä joku kinnostunut?

Koko satsi on tääl turun lähistöl ja ne on siirretty kirjahyllyn hävityksen yhteydes autotalliin varastoon. Kysysin kerran luvul meil käyneelt jehovantodistajalt, et mitä kirjoil kannattais tehd, tää sanos, et heittäkkä roskiin! Taivaaseen kirjoittaudutaan " -Niin.

Ja tuo tulee kuulema Ilm. Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 6. Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 7.

Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 8. Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.

Mutta onko täällä todistajaa kertomassa, että tuleeko kirjautuvan vannoa sormi Raamatulla että minkä sukukunnnan edustajana hän on menossa taivaaseen? Tais mennä jehovat taas ihan sanattomix! Ainakin mä pelkäsin ihan sairaasti saatanan tulevan peilistä, sillä seurakunnas oli varoitettu miten varuillaan on aina oltava pahojen henkien läsnäolles. Sit mä pelkäsin maailmanloppua, jo paljon ennen mr.

Trumpia, sillä meidän uskonnossa maailma tuhotaan ihan pian. Mä jouduin 6-vuotiaana saarnaamaan pian koittavaa maailmanloppuu naapureiden oville! Samas iäs eli noin 6-vuotiaasta alkaen meidän odotetaan saarnaavan seurakunnan edessä kaksi kertaa viikossa tylsis kokouksis ja sekin jännittää. Iskän aikana oli ollut todella tiukka kuri, selkäsaunan sai aika mielivaltaisista syistä. Useimpien juhlien, kuten syntymäpäivien, uuden vuoden, pääsiäisen tai joulun juhliminen on kiellettyä rangaistuksen uhalla.

Juhlakielto on häpeällinen ja aiheuttaa pahoja pettymyksiä traumoja ja katkeruutta. Koulussa saa osaksensa lisäksi syrjintää uskonnon vuoksi ja joutuu kieltämään tunteensa ja seksuaalisuutensa, jos on homo tai bi tai erisukupuolinen. Niitä ei jehovis ymmärretä! Älkää suotta pelätkö maailmansotaa, se tulee jos on tullakseen. Jehovan todistajat ovat pelotelleet lapsia lähes hulluuden partaalle jo luvulta alkaen nopean maailmanlopun erehtymättömillä ennustuksillaan.

Joka kerta kun uutisissa eli joka päivä esitetään jotakin hirveyksiä, se tulkitaan maailmanlopun varmaksi enteeksi ja sitä jauhetaan loputtomiin saleilla ja ovilla, miten lopussa kaikki onkaan. Kun on tällaista soopaa kuunneltu lapsena, siitä jää kyynisyys koko hengellisyyttä kohtaan. Mutta jokainen voi lähteä lätkimään näistä ameriikkalaiskulteista.

Ja unohtaa väärät opetukset. Se "turva" mitä kultti myy on pelkoa ja rahan- sekä ajanhukkaa. Ja pelätä saa muutaki kun vaan maailmaloppuu Tricia Franginha kertoo henkilökohtaisista kokemuksistaan: Publicerades den 19 nov. Miksi jehovat jahtaa lapsia? Eikä auta viranomaisia tutkimuksissa? Onko ameriikkalaisen seniilien vanhustenkultin julkikuva niin suuren rahamassin suojeluksessa, ettei nuoren elämällä ole niissä piireissä pienintäkään ihmisarvoa?

Jehovas vittnen stöder pedofiler Barnen får rådet att glömma och förlåta Anders var fyra år när han första gången utsattes för sexuellt övergrepp i Jehovas vittnen.

De pågick i tio år - men ingen reagerade. När han berättade vad han utsatts för fick han rådet att glömma, förlåta - och söka tröst hos Jehova, Gud. Övergrepp som alla tystats ner. Inte något har polisanmälts. I dag är Anders 26 år. Han berättar att övergreppen accelererade år för år. Han var äldre och stark. Jag var rädd för honom, om jag sa något skulle han döda mig.

Vågade inte berätta Anders vågade inte berätta för föräldrarna. Ett par år efter att övergreppen upphört - Anders var då 19 år - blev bördan för tung att bära. Han gick till äldstebröderna som han lärt att han skulle göra. Där fick han rådet att söka förtröstan hos Jehova, glömma och förlåta. Mannen som våldtagit Anders fick order att ångra sig och be om ursäkt.

Fortfarande aktiv Mannen har även förgripit sig på Anders lillasyster och ytterligare några barn. Han är i dag aktiv i Jehovas vittnen - och uppskattad i församlingen.

Bara pedofilen själv, hans offer och "de äldste" vet vad han gjort. För att en sak ska avgöras måste två eller tre personer vittna.

Den principen hänvisar Jesus också till i Matteus. De brukar heller inte ha vittnen till sina övergrepp. Avhoppare Roger Carlsson, avhoppat vittne, har genom gamla kontakter försökt ta reda på omfattningen av pedofili i Jehovas vittnen. I Uppdrag granskning erkänner en man som pekas ut att han utsatt en liten flicka för övergrepp. Jag bad om ursäkt. Det är en mänsklig svaghet, säger han. Täällä "juniorijehova" -ketjussa on joku ottanut asiakseen mustamaalata Jehovan Järjestöä. Haluaisin muistuttaa kuitekin, että valheiden levittely on rangaistavaa myös internetissä ja jokainen on vastuussa omista kirjoituksistaan myös Jumalan edessä.

Jehovan todistajat on maailmanlaajuinen yli 8 miljoonainen Jumalan maanpäällinen Järjestö, joka noudattaa kirjaimellisesti Raamattua. Tuossa väkimäärässä on saattanut olla yksi tai kaksi hairahtunutta henkilöä, jotka nyt halutaan nostaa esiin ja leimata väärin perustein koko Järjestö! Siihen ei ole mitään aihetta. Jehovan todistajat tekevät kaikkensa, että Järjestön sisällä palveltaisiin Jehovaa, kaikkeuden valtiasta, tietoisina siitä, että suuret siunaukset odottavat ahkeraa ja iloista palvojaa!

Miksei täällä puhuta esim. Miksei kerrota nuortemme terveistä elämäntavoista? Joku klikki haluaa leimata Jumalan Järjestön Raamatunvastaisin väittein. Teemme tietenkin kaikkemme, ettei mitään pahaa kenellekään pääsisi sattumaan keskuudessamme, siihenhän koko opetusohjelmamme pyrkii. On ennustettu Raamatussa, että lopun aikana tulee olemaan vainoa oikeamieleisiä kohtaan. Jehovan todistajat, jos ketkä ovat tästä täysin tietoisia ja se vahvistaa myös nuortemme uskoa Jehovaan.

Herjaajista ja valehtelijoista ei saa otta oppia. Me emme lähde klokakampanjoihin mukaan vaan julistamme Jumalan hyvää valtakunnan sanomaa kunnes tulee loppu. Kyllä kaikille lapsille on tärkeää osallistua Raamatun tutkisteluun. Samalla oppii kunnioittamaan esivaltoja. Meillä kun on aina olemassa joku meitä korkeammalla oleva. Koulussa opettaja ja kotona vaikka vanhemmat. Tietenkin opettajalla on johtajaopettaja sekä kaikkien korkeimpana itse Jehova Jumala. Nykypäivinä meillä on niin paljon pahaa edessämme, että jopa lapsia pidetään muotinukkeina ja heille markkinoidaan aikuisten vaatteiden oloisia vain aikuisten ajatusmaailmaan sopivia vaatekappaleita.

Siveys ja siveellinen esiintyminen on lapselle ja nuorelle tärkeää. Nuori tyttö näyttää miesten silmissä ikäistään vanhemmalta ja rietas puku saattaa johtaa hallitsemattomiin olosuhteisiin. Siksi tyttöjen on kiinnitettävä huomioita sävyisään käyttäytymiseen sekä huomoitaherättämättömään pukeutumiseen. Jumala loi miehen ja naisen avuksi miehelleen.

Mies on naisen pää ja Kristus on miehen pää. Silloin noudatamme kapinoimatta Jumalan asettamia sääntöjä, jotka ovat Raamatussa. Täällä on puhuttu valitettavista tapahtumista, joissa nuoret ovat joutuneet itseään vanhemman kanssa sukupuolisen viehätysvoiman alaisiksi ennen aikojaan liian aikuismaisella pukeutumisella ja käytöksellä.

Siksi nuorelle on tärkeää totella vanhempiaan ja ikäihmisiä niin ylilyönneiltä esiintymisessä voidaan välttyä. Aivan totta, nämä häikäilemättömät kirjoittelijat eivät edes jätä kunnollisia nuoriamme rauhaan. Millainen maailma olisikaan, jos nuoretkin ottaisivat huomioon Raamatun viisaat neuvot ja kasvattaisivat sen tuntemusta ja persoonallisuuden kehittämistä sen neuvojen mukaan.

Miksi tehdä narreja tällaisista kunnollisista nuorista näillä palstoilla. He saavat osansa jo koulussa uskonsa vuoksi. Meillä on ympäri maailman iso joukko innokkaita nuoria, jotka kertovat säännöllisesti hyvää uutista paremmista olosuhteista, mihin lapsia ei yleensä kannusteta uskomaan.

Dokumentti, joka saattaa järkyttää herkimpiä https: Valta tuottaa lasta alistavaa hyväksikäyttäjän totuutta ja oikeutusta hyväksikäytölle. Se on ehdotonta ja sulkee lapselta kaikki muut vaihtoehdot pois. Lapsen elämästä tulee miellyttämistä, suorittamista, odottamista, pelkoa, salailua ja valhetta muiden ehdoilla. Lapsi joutuu aikuisen tarpeiden tyydyttäjäksi ilman kiintymyssuhteen turvaa. Rakkaus, jota lapsi hyväksikäyttösuhteessa luulee saavansa miellyttäessään, totellessaan ja alistuessaan hyväksikäyttöön, on vääristynyttä ja ehdollista.

Lapselle syntyy huolenpidosta, rakkaudesta ja kiintymyksestä vääristynyt, pelkoon ja ahdistukseen liittyvä käsitys, joka voi seurata häntä aikuisuuteen saakka. Seksuaalisen hyväksikäytön kokemukset lapsuudessa ja avun tarve aikuisena https: Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. Ensiapu seksuaalisen hyväksikäytön uhatessa tai tapahduttua 1.

Soita HETI poliisille ja kerro nimiä myöten kaikki mitä sinulle on tehty. Vastaa rehellisesti kaikkiin kysymyksiin. Älä suojele hyväksikäyttjää, vaikka hän olisi läheisesi.

Sinulla ei ole pelättävää. Toimi poliisilta saamiesi ohjeiden mukaan. Pyydä, että he soittavat sinulle takaisin seuraavana päivänä ja kertaavat ohjeet ja tarkistavat vointisi. Mene mahdoliisimman pian kouluterveydenhoitajalle tai koululääkärille kertomaan koko tarinasi ja anna hänen kuunnella myös keskustelu poliisin kanssa. Vaadi apua ja kerro, ettet jaksa elää yksin kokemustesi kanssa.

Syylliset joutuvat vastuuseen kaikista kustannuksista. Älä missään taauksessa tapaa häntä yksin. Jos hyväksikäyttäjä on oma vanhempi tai huoltaja, vaadi poliisilta välitöntä pääsyä pois kotoa lastensuojelun piiriin. Älä tapaa hyväksikäyttäjääsi ennen kuin olet saanut ammattilaisia rinnallesi tukemaan ja puolustamaan sinua.

He päättävät ja vastaavat yhteydenpitämisestä hyväksikäyttäjään ja vievät rikolliset oikeuden eteen. Kun saat ammattilaisilta tarkemmat ohjeet, kerro tapahtuneesta vasta myöhemmin esim. On oikein hyvä kun tunnustat ainakin yhden keskeisen ongelmakohdan Jehovan todistajalapsen elämässä - koulukiusatuksi tulemisen. Siitä on saatu lukea jo tässäkin ketjussa, miten vammauttavaksi se voi nykyajan someopinahjoissa yltyä.

Pahan pimittäminen on syntiiä! Kuvittele, millaisessa paineessa nuori on, kun Hän joutuu puolustelemaan vastentahtoisesti jehoviaan kaikille ikäisilleen ja vaikenemaan kaikista kohtaamistaan helvetillisistä tilanteista jehovien kokouksissa, joissa sinun sanojesi mukaan "nuoret jätetään rauhaan"!!!!

Raukkamaista ja vastuutonta silmien sulkemista nuorten ongelmilta. Täs on ainakin mua lohduttanu nuori laulajatyttö - ei täällä kestäiskään ilman musiikkii: Miksi koulutusta ei kannata hankkia - lukioon ei pidä mennä - ja yliopisto-opinnot ovat suoraan paholaisesta: Halusitko todella porrassiivojan elämän?

Miten nämä viidenkymmenen vuoden takaiset opinto-ohjeet on siirretty tähän aikaan nykyjunioreille jehovissa? Onko kiire edelleen niin kova, ettei ehdi millään toteuttaa muuta elämänuraa kuin kärrypäivystäjän tai julistajan heikkoansioisen mutta raskaan työn, josta ei saa palkkaa eikä eläketurvaa.

Ei työterveydenhuoltoa eikä mitään muutakaan suomalaista sosiaaliturvaa. Jo tämä Vartiotornin käsittämätön opintokielteisyys on yksi hyvä syy kääntää ajoissa 10v selkänsä jehoville. Käyttäkää lapset ja nuoret ilmainen akateeminen koulutus hyödyksenne! Se on muutettavissa mielekkääksi ansiotyöksi ja vauraaksi toimeentuloksi kaikkialla maailmassa!

Ei porrassiivoojan työ pelota sinänsä, koska on tärkeämpiäkin asioita elämässä, mutta itse olen saanut hyvän toimen käytyäni ammattikoulun ja samoin useimmat toverini. Tiedän kyllä joidenkin entisten koulutoverini peruskoulusta olevan työttömiä, vaikka ovat kouluttaneet itseään enemmän ja jotkut ovat siirtyneet puistokemisteiksi.

Älä turhaa huolehdi meistä, huolehdi enemmän muista nuorista. Meillä on elämä hanskassa ja arvot ovat kohdallaan. Paljon hyviä ja luotettavia kavereitakin on ja hyvä turvallinen tunne siitä, että kotona ei ryypätty, eikä juostu ravitsemusliikkeissä iltaisin. Minä taas tiedän Jehovan todistajia, jotka ovat lopettaneet korkeakouluopinnot tai jättäneet hakematta niihin, koska järjestö suhtautuu kielteisesti korkeakouluopiskeluun.

He eivät ole vaikuttaneet erityisen onnellisilta, vaan saattoivat esim. Kunnioita näiden nuorten ja heidän vanhempien valintaa opiskelun suhteen. Heillä on siihen hyvät syyt. Eivät he varmaan tule avustusta pyytämään sinulta. He ovat kunnollisia nuoria. Miksi sinun pitäisi saada sanella heille omia näkemyksiäsi. Jos itselläsi on lapsia, sinä teet niinkuin parhaaksi näet heidän suhteensa.

Meillä on myös oikeus tehdä ne päätökset, mitkä tunnemme oikeiksi. Meillä on toiset asiat etusijalla kuin sinulla ja ne vaikuttavat päätöksiimme. En ymmärrä kettu juttuasi, koska emme tavoittele samoja asioita. Emme sekaannu omiin valintoihisi, miksi ajattelet omaavasi oikeuden arvostella meidän valintojamme, kun et tiedä todellista syytä niihin. Arvomme ovat erilaiset kuin sinulla. Muistamme mitä Paavali kirjoitti 1. Kunnollinen nuori voi olla myös matalammalla koulutuksella, eikä korkeakoulutus ole itseisarvo.

On kuitenkin sääli, jos joku jättää menemättä korkeakouluun tai keskeyttää opiskelun siksi, että Vartiotorniseura suhtautuu kielteisesti korkeakouluopiskeluun. Tämä on tragedia ennen kaikkea heidän itsensä kannalta, mutta menetys myös yhteiskunnalle.

Jehovan todistajien järjestö pelkää korkeakoulutusta, koska se saattaa kehittää kriittistä ajattelukykyä. Alituinen maailmanlopun odottelu, lukuisine väärine hälytyksineen, aiheuttaa myös vääränlaista kiireellisyyden tuntua ja elämän normaalien asioiden laiminlyöntiä. Kun menin yläkouluun, olin jo muka itse "valinnut" uhrata kuusi vuotta omasta elämästäni lähes puolet vartiotornin opiskeluun.

Minusta on idioottimaista, jos lapsen kaikki aika menee vanhojen ihmisten seurassa, kaikille muille lapsille täysin vieraiden ja outojen ajatusten pakkokuunteluun. Kaikki mun kaverit ja niitä on onneksi useampia, on isos kansainvälises koulus, jossa uskonnon, kulttuurin, kielen ja etnisen alkuperän opiskelu on tärkeää.

Tunnen itseni teipatuksi Keniksi, jolla on vanhat ja kaksi numeroa liiian suuret lainavaatteet päällä. En viihdy jehovaroolissani, vihaan sitä! Kun toiset menevät esim. Siinä iässä jehovantodiatajanuori on jo kyllästetty Vartiotorniseuran omituisilla opetuksilla Raamatusta, joihin ei voi edes luottaa, kun ne ovat opetettu aina eri tavalla. Tässä ketjussa on nuorten omia videoita aiheesta. Se onnistuu luonnossakin hyvin esim. En ole ylpeä omastani, koska amerikkalaisperäinen uskonto kilpailee muotoseikoilla ja pakottaa jo lapset käyttämään kaiken aikansa johtajien miellyttämiseen.

Miten Hallintoelimeesä voidaan kuvitella, että lapset haluaisivat tai pystyisivät opsikelemaan samoja asioita YHDESSÄ aikuisten kanssa kuusivuotiaana, vuotiaana tai toisaalta vanhuusiässä?

Vartiotorniopetus tapahtuu kaikki yhdessä-periaatteella. Samat asiat pakkosyötetään kaikille samalla tavalla. Oikeissa kouluissa näin ei opeteta. Kouluissa opetus on aina ikäluokkkien mukaan. Teineille omat ja lukiossa omat. Samalla lapsen kyky ottaa mitenkään vastaan hengellisiä ja tunnustuksellisia abstrakteja rakenteita ja muodostaa niistä mielikuvia, hänen OMA hengellinen vakaumuksensa muotoutuu monikulttuurisessa koulussa monen eri uskonnon, kulttuurin, kielen ja etnisen alkuperän ilmapiirissä.

Kuoulssa saa laajemmat ja yhteiset puitteet kasvaa hengellisesti, Jehovan todistajien sama perusteiltaan jatkuvasti muuttuva oppi päähän pänttämällä kaikille vauvasta vaariin on pedagogisesti, kehityspsykologisesti ja lapsen jaksamisen kannalta raskas ja elinikäisiä vaurioita tuottava. Heidän oman ikäryhmänsä kykyä ottaa vastaan Vartiotornin puuduttavia, koossa pysymättömiä. Mielestäni lapset pitäisi vapauttaa kaikesta hengellisestä pakkosyötöstä 16 ikävuoteen asti.

Sen jälkeen heillä olisi 4 vuoden kastekielto, vasta neljän vuoden jehovaopintojen jälkeen reilusti yli 18 vuotiaana voisi halutessaan osallistua kasteelle. Silloin aivopesu ei vääristäisi ja häiritsisi lapsen kehitystä hänen persoonallisuuttaan vaurioittaen ja lapsi olisi täysin luvallisesti ja syyllistämättä täydellisen vapaa osallistumasta mihinkään uskonnolliseen propagandatilaisuuksiin - jehovissa puhutaan vuosien indoktrinaatiosta ei vaihtoehtoja eikä pohjatietoja pakkosyötön sisällöistä tietämättömille videoineen ja internetsarjoinen.

Siksi inhoan jehovien pakkosanelua ja yksisilmäistä suvaitsemattomuutta ja sivistymättömyyttä ihan koko sydämestäni. Valitettavasti meillä Suomessa ei ole vielä puututtu lainsäädänöllisesti lasten tukalaan asemaan näissä vanhojen ihmisten pakkolaitoksissa.

Lasten on voitava saadaa elää toisten lasten kanssa ikätasonsa ajatuksissa ja touhuissa sekä ja kasvaa vapaana amerikkalaishuuhaakulttien vaaroista. Publicerades den 25 juli Thank you for remembering the broken and lost souls this Watchtower Victims Memorial Day. We hope we can bring greater awareness and bring an end to this cult. Please help us acquire the necessary filming equipment to make our upcoming documentary that will expose the Watchtower Corporation.

This will not be a one time documentary as we will continue to create and produce more and more films. We will be interviewing many people with their experiences and also uncover the truth about the Watchtowers history and hidden fallacies!

Please donate to our site at https: You are not alone. We fight in this together! Mun tarina on yksinäisen ja pelokkaan lapsen tarina. Kotiasioista ei ole saanut puhua muille. Meillä on riidelty hirveästi ja jopa autossa vihaiset ilmeet ja eleet on peitetty kun joku tuttu tulee vastaan, hymy ja iloinen tervehdys nousee kasvoille kolmeksi sekunniksi. Sitten se huuto alkaa taas. Olen riesa ja joudun lunastamaan hyväksynnän hetket kaikenlaisilla maineteoilla.

Siksi olen alkanut kiinnostua Jehovan todistajista. Jaksaisin kyllä näitä "kultin" puutteita ja tiukkojakin sääntöjä, kunhan saisin ystäviä, joiden käytökseen voisi turvata. Olisiko Jehovan todistajat minulle sopiva uskonto? Olen tottunut miellyttämään ja toimimaan alistetusti. Mua ei haittaa, vaikka on tiukat säännöt ja omia ajatuksia ei tarvitse aina kuunnella. Ei niissä ole paljon kuuntelemisen arvoistakaan. Onko Jehovan todistajissa minunkaltaisiani, olen muuten normaali, mutta minulla on ollut homoseksuaalisia suhteita koko nuoruuteni ajan.

Nyt olen jo En ole julkihomo enkä näytä ulospäin homolta. Voin rakentaa pysyvämmäkin suhteen seurakunnassa, jos sen julkistaminen on vaikeaa. Olen salailun ja peittelyn "ammattilainen". Kertokaa kokemusksistanne, ainakin tässä ketjussa monen kirjoitus kuulosti tutulta ja mielenkiintoiselta.

Pysy mahdollisimman kaukana kaikista mormoneista, jehovista ja muista huijarilahkoista! Ne haluu päättää kaiken sun puolesta. Ja aina samalla tavalla, kenelläkään ei ole mitään keskustelunvaraa. Ja sit - hups - joku vuosiluku siirretään hallintoelimen määräyksellä sata vuotta eteen päin ja se onkin uusi totuus ja siihen kaikkien on uskottava!

Jehovis ja muis amerikkalaisis lahkois tulee nuorena vaa hulluks. Kato vaik nuorten jehovien keskusteluja ympäri maailmaa. Ja jopa 10 vuotiaat kastetut Jehovan todistajat joutuvat allekirjoittamaan itsemurhaan sitouttavan kultti kortin. Nimi alle paperiin ei verensiirtoa niin jopa oma JT-isä tai äiti pitää siitä huolen että rituaali tapahtuu.

Kuvitellaan, että maailma olisi sen verran parempi, ettei jehovii olis. Varmaan raha olisi löytänyt USAan muutenkin. Onko jehovat vastavoima jollekin? Miks tyhmii uskontoi yleensä on?

Ne vaan orjuuttaa ihmisii ja sit ku ne pääsee niskan päälle ni lahkojobtajist tulee ihan hullui vallantavoittelijoit. Mä uskon Jumalaan enkä tarvi siihen kyl jehovii enkä muita. Luotan, että Jumala tuntee oman lapsensa ja ohjaa sekä suojelee.

Maailmas on mennyt sata vuotta kovaa. Siks nää lahkokultit huijaakin ihmisii, mun mielest ihmisel on suora yhteys kaikkivaltiaaseen, omaan luojaansa. Turhat ihmisten keksimät uskonnot aiheuttavat sotia ja niiden siunauksella raiskataan lapsii ja murhataan naisii esim.

Hyi yäk ja kääk et oksettaa! En kyllä suosittele Jehovan todistajia elämänuraksi, jos olet homo. Vaikka tulevaisuudessa tilanne tulee muuttumaan edelleen parempaan suuntaan, moni vanhan liiton jehova pitää kiinni seuran homovastaisista asenteista. Tässä on videokooste, joka kertoo jehovien tämänhetkisen suhtautumistavan homoihin: Jo täst eilisest esimerkkijehovatytöst on juttuu myös tääl: Täs on samast jutust viel - hei kamoon kaikki - tää tapahtui siis eilen!!

En usko, että tuo video on todellinen. Siinä esiintyvät ihmiset on koottu jostain muusta kokouksesta ja laitettu esittämään todistajii. Miks tää menee kaikki feikkaus ain läpi niin helposti? Minäkin haluaisin uskoa, että tuon eilisen videon tyttö ei olisi totta! Jehovalauman edessä toistamassa häneen iskostettuja iljettäviä kiristyskeinoja - joista sitten lauma sekoaa ihan aplodien kera!

Kuvitelkaa kun tämä 10 vuotias jehovatyttö pakotetaan maanantaina koulussa katsomaan tämä video ja lukemaan pari kommenttia? Sekä pari valittua sanaa ja pilavideota luokkatovereiltaan? Onko arvon vartiotorni valmistautunut lähettämään tytön kiireelliseen psykiatriseen hoitoon? Miten näitä indoktrinaation lapsiuhreja voidaan auttaa? Nouskaa tällaista hulluutta vastaan siellä jehovissa!

Ette te voi olla kaikki näin idiootteja! Herättää keskustelua ja video vuotiaasta innokkaasta karttajajehovatytöstä leviää kulovalkeana netissä https: Mikä saa sinut epäilemään videon aitoutta, kun siinä toimittiin juuri niin kuin järjestö todistajiltaan edellyttää?

En ihmettele, että järjestön toimintatavat hävettävät ja aiheuttavat paniikinomaisen tarpeen selitellä ne olemattomiin. Älä etsi tekosyitä, joiden nojalla voisit olla yhteydessä erotettuun perheenjäseneen esimerkiksi sähköpostitse. Vaikka jonkin välttämättömän perheasian hoito voikin joissakin harvinaisissa tilanteissa vaatia yhteydenpitoa, tällainen kanssakäyminen tulisi pitää mahdollisimman vähäisenä. Uskolliset kristityt perheenjäsenet eivät etsi tekosyitä voidakseen olla tekemisissä erotetun sukulaisen kanssa, joka ei asu kotona.

Kristilliset ihmiset ovat tuottaneet esim. On muistettava että lahko tuottaa Uskontojen uhrien tuki ry: Vartiotornit EIVÄT ole ilmaisia, jehovat maksaa nykyään itse lehdistä moninkertaisesti niiden painokulut. Lasten ja nuorten on hyvä ymmärtää, ettei Vartiotorni ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö, vaan yksi maailman rikkaimmista uskonnon muotoon rakennetusta sijoituskorporaatioista.

Uskontona se saa vapaasti rahastaa ja työllistää ilmaiseksi ihmisiä ja yhteiskuntaa maksamatta palkkaa ja veroja tai eläketurvaa.

Jehovat on eri maiden verotusoikeuden mukaan joko luostarilaitos, avustusjäjrestö!!!!! Siksi koko Vartiotorniseuran tilinpäätökset saadaan pitää salaisina.

Seuran omaisuus arvoidaan olevan miljardien dollarien luokkaa. Sen tuottoja ei tulouteta liikkeen kannattajille eikä niistä tiedetä tarkkaan hallinnon ulkopuolella. Kun itse olin nuori oli opiskeleminen kirosana lahkossa. Sitä se on, tosin vähenevissä määrin, edelleenkin. Tosi tosi kristitty kun ei haaskaa aikaansa turhuuksiin vaan panostaa elämänsä lahkon palvontaan.

Kun todellisuus koittaa ja pitäisi löytää paikkansa oikeassa elämässä ja etenkin työelämässä, se on vaikeaa ja menee kaikenaikaa vaikeammaksi. Vain ne jotka panostavat opiskelemiseen ja erityistaitojen oppimiseen on se sitten mitä tahansa muuta alaa kuin kirjallisuuden jakelu , tulevat pärjäämään tulevaisuudessa. Kouluttamattoman tai sanotaanko pelkän peruskoulutuksen varassa olevan lahkonuoren on äärimmäisen vaikeaa pärjätä saati menestyä tulevaisuudessa.

Onneksi onnistuin tyttäreni kanssa. Sain motivoitua hänet opiskelemiseen ja nyt kun hän on valmistumassa, hänelle on tarjonnut työtä kaikki kolme suurinta tv-kanvaa sekä graafisen alan arvostetuin erikoisliike.

Hän voi tänään valita hyväpalkkaisen työpaikan, jonka itse katsoo parhaimmaksi ja tulee saamaan hyvää palkkaa. Hän tulee jatkossa tekemään siistiä mukavaa työtä jota hän ennenkaikkea tykkää tehdä. Ja tietää olevansa myös jatkossa haluttu työntekijä alallaan.

Te lahkonuoret jotka olette nyt lopettamassa opiskelujanne ja valmistautumassa kenties yhdistettyyn saarnaaja-siivooja uralle, miettikää vielä hetki tulevaisuuttanne. Paratiisissa ei tarvita siivoojia, mutta opiskeleminen kannattaa tulevaisuudessa siipenne paratiisien yli.

Taitaa olla niin, ettei moni lahkolaisista edes halua katsoa taakseen sillä se paljastaisi pelottavan tulevaisuuden. Sitä on mukavampi odotella sokkona ja uskotella itselleen kaiken olevan hyvin. SEURA painottaa juuri tänä päivänä enemmän kuin koskaan akateemisen opiskelun vaarallisuutta! Tämä on niitä asioita mihin seura tulee pahasti kompastumaan n.

Jengi huomaa työttömänä, valtakunnan palvelus kourassa vuonna , että V.. Nyt riitti nää jutut. Tai sitten toivon liikoja.

Luupäitä, kilttejä, mutta tahdottomia aina riittää. Toivon vain, että ihmisten hyväksi käyttö loppuisi jo.. Järjestön tarpeet asetetaan aina omien tarpeiden edelle - myös koulutukseen suhtautumisessa. Onko jehovis paljon lääkäreitä, kun ne päättää jäsenten verensiirroista.

Tiedän, että on Suomessakin joitakin "sairaalayhteyskomiteoita" ainakaan mun tietääkseni niillä ei olis lääkärin koulutusta vaan ne on samoi äijii kuin oikeuskomitean "oikeusoppineet". Onko siis valtaa pitävät yhtä päteviä kaikkiin virkoihin jehovissa? Jos jehovantodistajalääkäri kuuluisi lahkon sairaalayhteyskomiteaan, niin kyllä asetelma olisi ammattieettisesti ongelmallinen.

Lääkärinä tämä jehovantodistaja olisi sitoutunut pitämään yllä elämää parhaan kykynsä mukaan. Joskus potilaan hengen säilyttämiseksi verensiirto on ainoa vaihtoehto. Sairaalayhteyskomitean pyrkimys taas on kieltää verensiirto hoitotoimenpiteenä siinäkin tapauksessa, että verensiirron tekemättä jättäminen johtaisi potilaan kuolemaan.

Mikäli siis jehovantodistajalääkäri kuuluisi sairaalayhteyskomiteaan, hänen tulisi ammatillisten arvojensa vastaisesti edistää lahkon arvoja. Lääkäri joutuisi toimimaan ammattinsa eettisiä periaatteita vastaan. Onko Jehovantoditajat Uskonnollisen Yhdyskunnan palveluksessa ainoatakaan laillistettua lääkäriä? Aamurituaalisi on jälleen suoritettu, kymmeniä eri nikkejä saman tyypin aikaansaamia.

Aloitin masennuslääkkeiden käytön keväällä jonkinlaisen romahduksen seurauksena. Samaan aikaan aloin myös käydä psykiatrilla. Psykiatri ei kaivautunut kovin paljon menneisyyteeni, vaan keskittyi enemmänkin siihen, miltä oloni sillä hetkellä tuntui.

Uskonnosta ei myöskään keskusteltu kuin ohimennen. Minulla oli valtava halu saada itseni kuntoon. Niinpä kun jonkin ajan päästä tunsin lääkkeistä olevan jotain hyötyä, lopetin niiden käytön. En kuitenkaan pärjännyt omillani ja jonkin ajan päästä jouduin nöyrästi aloittamaan niiden käytön uudelleen. Toisaalta psykiatrin kanssa emme koskaan keskustelleet menneisyydestä, muuta kuin pintapuolisesti. Ehkä yritin salata jotain, tai ehkä en vain osannut olla avoin.

En halunut kertoa yksinäisyyden tunteista seurakunnassa, tai ahdistuksesta jota tunsin kokouksiin mennessäni. Ehkä vaitonaisuudella suojelin myös vanhempiani, koska hekin olivat todistajia. Niinpä keskustelumme olivat hyvin pintapuolisia ja kiersimme elefanttia olohuoneessa.

Ainoa tilanne jossa pelkkä lääkitys voi auttaa, on tietystä elämäntilanteesta johtuva väliaikainen masennus. Mutta mikäli masennus jatkuu, on syytä "kaivaa pintaa syvemmälle". Oman kokemukseni perusteella Jehovan todistajien kirjallisuudessa tunnetaan yleisesti vain tämä väliaikainen masennus.

Todellisuudessahan kaikki masennus voi olla väliaikaista, mutta jos syvempiä traumoja ei hoideta, ei masennuksesta päästä koskaan eroon. Voiko Jehovan todistajuus aiheuttaa tällaista sterssiä ja ohjeistaa oireiden todellisten syiden peittelyyn jopa lääkärissä? Kaarina Hakalan kirjoittaman kirjan "Ovelta ovelle", jehovantodistajain oppien tutkiskelua, tarkastusluki lahko-oppien osalta entinen todistaja, joka oli entinen siitä syystä että hänen lapsensa rupesivat oirehtimaan aina kun rupesi olemaan lähtö sinne "valtakunnansalille".

Lahko-opit ovat varmasti paljon muuttuneet jo tuonkin kirjan julkaiususta, mutta oireilun synnyttäminen pysyy. Johanneksenpojan kotisivuilla on kirjallisuuslinkit, ja mm. Ensimmäinen askel on aina lahkon jättäminen.

Tukea ja vertaistukea voi ensinnä tavoittaa vaikkapa entisten todistajain foorumilta veljesseura. Nykyisin jehovanakin olo alkaa tosin helpottaa, kun internetissä on keskusteluryhmiä, joissa voi saada kultista riippumatonta oikeaa tietoa ja kohdata jehovia turvallisella maaperällä.

Avoimuus, ongelmien aiheuttamisen tunnustaminen niiden selvittely yhdessä sekä erilaisten karttamiskiristyksien heittäminen romukoppaan taitaa olla jehovien pelastumisen elinehtoja. Vaikka kultin asioista tiedetään vain minimaalisen vähän eikä uskollinen jehova uskalla sanoa sanaakaan kulttinsa senhetkisen doktriinin ulkopuolelta, jotakin on sentään internetissä paljastunutkin. Ruotsissa ollaan askelta edellä myös eri kulttien lainsäädännössä sekä uhrien auttamisessa.

Kannattaa hieman skarpata kielitaitojaankin, jos pipo aklaa kiristää liikaa. Suomen todistajat jätti viime vuonna yli jehovaa. Johtopäätökset on hyvä tehdä ajoissa, kun on vielä nuori ja järjissään. Nyt USAn pressa tweettaa: Onko loppu jo lähellä? Miten jehovissa uusi käänne nähdään? Rauhoitelkaamme lapsiamme ja rukoilkaamme Taivaan isää. Ameriikkalaiset eivät tiedä mitä he tekevät.

Älä itse lietso pelkoa! Kyllä ne USAn puolustushallinnossa tietää tasan tarkkaan mitä tekevät. Eikä ydinasenappi ole todellakaan yhden töyhtöpään käden ulottuvilla!

Puheet on ihan eri asia kuin todelliset toimet. Niin kauan kuin on rauhallista ei todennäköisesti ole sen enempiä aiheita pelotella junioreita. Nykyään tietoa on ehkä jo liikaakin saatavilla. Tämä ketju on hyvä esimerkki siitä, miten internetistä poimimalla löytää epäedullista materiaalia myös kunnioitetuista ja tunnustetuista yhteisöistä. Tietenkin nuoret ymmärtävät, että kriittinen suhtautuminen näihin "paljastuksiin" on todella tärkeää. Ne ovat usein täysin valheellisia ja niiden tehtävä on ainoastaan mustamaalata.

Toinen asiani koskee nuorten kohtaamaa jatkuvaa uutisvirtaa sosiaalisessa mediassa. Jopa tosiaan USAn ylin johto pitää koko maailmaa varpaillaan twitterissä - mediassa, jota ei ole vielä kukaan presidentti käyttänyt poliittisen vallankäyttönsä välineenä. Onko tässä tapauksessa kysymys nyt niistä "Saatanan propagandavllineistä", mistä Vartiotornikin aloituksen lainauksessa puhui? Voi olla, mutta tärkeintä on suhtautua tiedon tarjontaan maltillisuudella. Väärää tietoa on internet pullollaan ja lisää tuntuu tulevan, niin kuin on nähty.

Siksi on tärkeää, että on vain yksi tietokanava, johon voi luottaa. Jumalan maanpäällinen ainoa tietokanava, jonka antama tieto on varmasti luotettavaa ja totta. Jumalan Järjestö ei pilkkaa muita vaan kutsuu kaikkia kerääntymään Raamatun totuuden ääreen.

Vastustajilla on aina kätyrinsä. Viisaat lapset ja nuoret osaavat välttää nämä tyhjänpuhujat ja valheiden levittäjät.

Jumalan järjestö auttaa lapsia ja nuoria löytämään oikean tien. Se on niin tärkeää, koska se tie on ainoa oikea. Muuta ei ole olemassakaan. Se tie johtaa yhteiseen, ikuiseen paratiisielämään! Kummatkaan eivät puhu Jumalan valtakunnasta, siten että siihen pääsee uudestisytymällä.

Verrattuna kristillisyyteen, jossa virhe korjataan, pyydetään anteeksi ja kadutaan, ollaan nöyriä kuten Sanassa sanotaan. Seura vastavetona kirjoitti Jonssonin seurakuntaan, että Jonsson tuli erottaa siitä seuraa se mökötystuomio, itedättehän, kukaan ei saa edes vastata tervehdykseen, juttelusta puhumattakaan. Mutta sen antamat kirjoitukset on yleensä lainauksia muista lähteistä. Se voi myös väärentää lainauksensa.

Esimerkiksi Barclayn lausunto UM-pamfletin väärennysluonteesta, lausunnon seura väärensi muotoon ett Barclay olisi muka kehunut lahkon väärennöstä. Turusen kirjassa on selvitys, kirja löytyy kirjastoista. Kukas on 'Polsaniuksenpaulan ' tietolähde, onko se Raamattu, nettitieto, joka perustuu perustuu puolueelliseen näkemykseen ja tahalliseen asioiden vääristelyyn vai katsooko hän patmoslaisten silmälasien läpi asioita.

Raamattuun ei kuitenkaan perustu, joten kaksi viimeistä vaihtoehtoa ovat todennäköistä. Hänen 'panflettinsa' perustuu vastustajan tahdon toteuttamiseen. Mikäs se teidän JW org on, jos ei muuta kuin nettitietolähde? Vartiotorniahan te luette ei raamattua. Tai jos luette se on se UM-käännös joka on raamatun väärennös. Ja sen "puoluueellisen näkemyksenhän" sinä todistat heittämällä.

Kyllä se on niin että te itse olette isästänne perkeleestä. Eilen nettiin vuotaneella videolla vuotias tyttö linjaa jehovaseurakunnan edessä miten soveltaa kultin karttamisdoktriinia nyt siskoonsa - jehovalauma aplodeeraa!

Onko Jehovan todistajilla mitään ideaa näiden lasten auttamiseksi? Usutetaanko myös Suomen jehovissa lapsia niinkuin tällä eilisellä videolla aplodein sadistiseen käytökseen omaa perheenjäsentään kohtaan? Nyt tämä valheiden levittely saa riittää! Vartiotorniseura vastaa itse omista toimintatavoistaan Jumalalle ja se riittää tässä maailmassa pitkälle!

Saatanan digitaalikamerat ovat käynnissä ja vääristeltyjä otoksia levitetään netissä. Oikeita uskovaisia vainotaan kaikkialla ja se tulee vain vahvistamaan uskoa maailmankaikkeuden Jumalaan. Loppu on lähellä ja ennustukset toteutuvat kovaa vauhtia. Herjaajat ja epäjumalanpalvelijat saavat pian palkkansa! Et sinäkään näemmä lue.

Ja ei muuten tämä tähän lopu. Vielä suurempia paljastuksia lahkonne typeryydestä paljastuu. Eikä tarvitse kauaa odottaa Juniorijehovat pitävät meidät ajan tasalla!

Hallintoelimen paniikki rivien harvenemisesta on johtanut ennennäkemättömään "kannustukseen" kultin omien lapsien kastamiseen. Toivottavasti viimeistään nyt viimeinenkin rivijehova herää! Tällaisesta kultista on lähdettävä välittömästi pelkästään lasten mielenterveyden takia! Osoitetaan suosiota aivopestylle pennulle, joka suorastaan odottaa vesi kielellä Raamattu kädessä, että pääsisi miellyttämään äitiään, varmaan sisko ei ole äidin lempilapsia.

Hirvittävää touhua ei saa jatkaa enää päivääkään! Kultit kaatuu ennemmin tai myöhemmin. Jehovan todistajien touhut ovat tulleet yhä enemmän ja enemmän suuren yleisön tietoon. Ja JT-suuribabylon kohta kaatuu, ilmestyskirjan ennustusten mukaisesti.

Aivopesu on pahasta puolin ja toisin. Sitä ennen - vaikkakin toivon enemmän tätä kriittistä tietoa jehovista - mielestäni juniorijehoviin tiukasti kietoutuva ja yksi väärinkäytetyimmistä aiheista liittyy lasten erikoisasemaan Jumalan edessä: Lasten ja nuorten ajatusten kaltaisten on Jumalan valtakunta!

Jeesuksen aikaan messiaan valtakuntaa odotettiin hartaasti. Näkemykset messiaan tulevaisuudessa perustamasta Jumalan valtakunnasta vaihtelivat paljon. Osa ajatteli valtakunnan saavutettavan väkivalloin ja asein, jotkut taas suurten yhteiskunnallisten muutosten kautta. Vieläpä toiset näkivät Jumalan valtakunnan tulevan henkisten ja hengellisten ponnistusten tuloksena. Monikaan ei ole jehovissa tullut ajatelleeksi, että Jumalan valtakunta voisi nousta nöyryydestä. Terve potilas Lue ilmaiseksi!

Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7.

Ruoka ja juoma

This will not be a one time documentary as we will continue to create and produce more and more films. Onko Jehovantoditajat Uskonnollisen Yhdyskunnan palveluksessa ainoatakaan laillistettua lääkäriä? Katsokaa näitä nuorten jehovien itse tekemiä videoita - yrittäkää edes auttaa heitä - he tarvitsevat teitä - lahkon opetukset ovat edesvastuuttomia. Ei ne tuu sinun lupiasi kyselemään. Ymmärräthän omanlaatuiset saarnausyritykset, koska Jehovan todistajien lapsia valmennetaan tekemään käännytystyötä ja se on monelle heistä myös vapaa-ajan harrastus. Jouduin alaikäisenä työstarttiin johonkin uskovaisten paikkaan, mutta en viihtynyt koska kaikki oli jotain maistereita tai muita lukeneita.

Treffit joensuu homoseksuaaliseen meislle vierasta luvalla