Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä

rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä

En voinut muuta kuin virnistellä tyytyväisenä, tulisinhan pian toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni saada jortikkaa pyllyyni. Panoluola oli nimensä veroinen. Seinillä oli piiskoja, dildoja ja muita seksivälineitä. Yhdellä seinustalla oli panokone ja keskellä huonetta nökötti gynekologin tuoli, jossa oli useampi remmi eri puolilla tuolia ja nojat käsille sekä jaloille.

Ellen komensi minut selälleen tuoliin. Jahkailin hetkisen mutta olin liian kiimassa lopettaakseni nyt. Asetuttuani tuoliin Ellen alkoi ammattimaisesti kiinnittää remmejä. Pääni, rintakehäni, käteni, lantioni ja jalkani vedettiin tiukasti remmeillä kiinni tuoliin.

Jalkani olivat tuolin jalkanojissa, jotka levittivät reiteni ja jättivät alavartaloni irstaasti avoimeksi Ellenin käsittelyä varten. Kokeilin remmien pitävyyttä ja huomasin, että olin tiukasti sidottu tuoliin. Pystyin liikuttamaan vartaloani vain muutamia senttejä sivulle tai ylös. Nyt oli myöhäistä katua päätöstään. Ellen nouti jalustallisen videokameran yhdestä nurkasta ja asetti sen hiukan sivuun gynekologin tuolista.

Meinasin sanoa, etten halua videolle mutta Ellen taisi aavistaa sen. Hän tarttui tiukasti palleihini ja katsoi minua dominoivasti silmiin. Laskin katseeni alas, minkä jälkeen Ellen antoi luunapit molemmille kiveksilleni. Vastalauseet olivat turhia enää tässä vaiheessa. Ellen napsautti videokuvauksen päälle, minkä jälkeen hän kaatoi runsaasti liukuvoidetta kalulleni ja palleilleni ja alkoi hyväillä niitä. Kyrpäni kovettui hetkessä kivikovaksi ja nautintoni tuplaantui, kun Ellenin määrätietoiset sormet liukuivat pyllyreiälleni.

Yksi sormi sujahti helponlaisesti anukseeni ja löysi sieltä eturauhaseni. Pian pyllyssäni oli kaksi sormea ja kolmaskin liittyi seuraan hetkisen kuluttua.

Panoluolan äänimaailma koostui runkkaamisen litinästä ja kiimaisista huokailuistani. Olin täysin valmis Ellenin pamputettavaksi. Ellen irrotti otteensa kyrvästäni ja vetäisi ihanalta tuntuneet sormensa ulos ahnaasta anaaliaukostani. Tunsin pientä pettymystä nautinnnon loputtua äkillisesti, mutta tiesin mitä seuraavaksi tapahtuisi. Ellen alkoi rasvata jättimoloaan, jota kiiluvin silmin tuijotin.

Kohta peppuneitsyyteni olisi ikiajoiksi viety. Ellen katsoi minua silmiin ja hymyili: Nyökkäsin päätäni ja Ellen asetti kuuman falloksensa persreiälleni.

Aluksi ahdas anukseni taisteli Ellenin kookasta asetta vastaan, mutta turhaan. Ellen oli hellän määrätietoinen ja tiesi, mitä hän teki. Lopulta tiukka peräaukkoni alkoi venyä ja se imaisi huokailujeni saattelemana Ellenin patukan kireään suoleeni.

Sentti sentiltä armoton kyrpä upposi syvemmälle ja minä ääntelin tuskasta ja osittain myös nautinnosta vieraan tunkeutujan levittäessä peräsuoltani. Sulkijalihakseni olivat luovuttaneet toivottoman vastustelunsa ja perseeni antautui lopullisesti Ellenin ahneelle anakondalle, joka painui tilaisuuden saatuaan suoleeni pohjaan asti.

Olin täysin täynnä Ellenin suklaapatukkaa, hänen lantionsa oli tiukasti nivusiani vasten ja tuntui kuin hänen raudankova kankensa olisi vatsassani asti. Neitsytpeppuni oli virallisesti korkattu, minkä ajattelu sai anusaukkoni supistelemaan muutamaan kertaan patukan ympärillä. Ellen aloitti hiljaa liikuttamaan kyrpäänsä suolessani. Tunne oli aluksi epämiellyttävä, mutta pian himokas perseeni tottui tummaan tunkeutujaan ja tuska alkoi tehdä tietä nautinnolle.

Ähkin ja puhkuin Ellenin työntöjen tahtiin, mikä kiihotti häntä ja sai hänet nopeuttamaan nussimistaan. Turpea kyrpä liukui ahtaassa peräsuolessani edestakaisin ja joka työnnöllä terska osui eturauhaseeni. Tämä sai minut voihkimaan nautinnosta kuin kiimainen lutka. Nautintoani lisäsi entisestään se kun alkoi Ellen runkata jäykkänä sojottavaa kaluani samalla, kun työnteli omaa kulliaan syvälle ahnaaseen anaaliini.

Aloin hiljalleen alistua asemaani. Ainoa tehtäväni oli tuottaa kireällä suolellani mahdollisimman paljon nautintoa hänen suonikkaalle, kivikovalle kyrvälleen. Eikä minulla ollut tilanteessa valinnanvaraakaan. Olin tiukasti sidottuna gynekologin tuoliin enkä pystynyt liikuttamaan itseäni juuri ollenkaan. Voihkin, ähkin ja vikisin täydessä ekstaasissa.

Kuinka tuollaisella naisella voikaan olla niin iso kalu? Sun olis turha edes yrittää väittää, ettet nauti tästä. Täytyy myöntää, että mäkin nautin sun neitsytperseestä. Se puristaa niin ihanasti mun kyrpää ja lypsää sitä laukeamaan. Kohta sä saat mun kuumat siemenet syvälle sun suoleen mutta sitä ennen mä haluan roiskia sun lastit. Ellenin tuhmat puheet saivat minut aivan tajuttomaan kiihkoon ja samalla hän alkoi runkata kaluani kovempaa ja lisäsi työntöjensä tahtia.

Ähkin yhä kuuluvammin kiimassani. Mä saan sut purskuttamaan mällis kohta, vai mitä? Siitä ei oo epäilystäkään. Tää tuntuu susta niin helvetin hyvältä. Sä voit toki yrittää olla laukaisematta kiimaista kullias. Nimittäin kun sä tuut mun kova kalu sun tiukassa perseessä, niin siitä ei enää oo paluuta.

Silloin sä oot lopullisesti mun persenarttuni ja kuulut mulle. Sen jälkeen sua ei enää paneminen tai pillut kiinnosta. Sä tuut ainoastaan janoamaan isoa, kovaa kyrpää sun himokkaaseen anukseen. Ja kyrpäähän sä tuut saamaan multa, usein ja hartaasti. Tulisinko jatkossa haluamaan vain kalua perseeni täytteeksi? Ei, ei se voi niin mennä. Kyllä mies on aina kiinnostunut panemisesta ja pillusta eikä siitä, että häntä naidaan kuin kiimaista huoraa.

Mä tuun hallitsemaan sun orgasmeja siitä lähtien. Tämä menee jo liian pitkälle. Halusin vain kokea, miltä kalu perseessä tuntuu. En ollut suostumut tällaiseen. Tästä päivästä lähtien sä saat ainoastaan laueta silloin kun sulla on kyrpä suolessa.

Siveysvyö varmistaa sen, ettet sä pääse runkkailemaan ihan milloin vain. Mä aion ottaa sun tiukan perseen harva se päivä ja aluksi ajattelin antaa sun laueta kerran viikkoon. Sitten voidaankin venyttää aika kahteen viikkoon ja kuukauteenkin. Mä tuun nauttimaan sun perseestä estottomasti ja sä voit vaan vikistä mun käsittelyssä. Sun kiima tulee kasvamaan päivä päivältä ja sä haluut vaan laueta. Sä tuut anelemaan, että mä annan sulle orgasmin samalla kun mun kulli soutaa ja huopaa sun takapuolessa.

Mutta mä omistan sun panoreiät ja vehkeet. Sun pallit tulee olemaan ihan paisuneita spermasta ja niitä kivistää, mutta mä määrään milloin sä saat ruikkia kuumat siemenes. Sitä ei tuu usein tapahtumaan. Sä saat oppia ottamaan nautintos sun perseessä liukuvasta kyrvästä, joka hyväilee sun suolen seinämiä ja turvonnutta eturauhasta.

Sä oot mun persenarttu, vai mitä? Olin tiukasti kahlehdittuna Ellenin naitavana. Yritin olla laukeamatta jännittämällä lantionpohjalihaksiani mutta se ei tietenkään auttanut. Se sai vain peräsuoleni supistumaan tiukemmin Ellenin anakondan ympärille ja kliimaksini lähenemään.

Kokeilin myös miettiä jotain muuta, ei-seksuaalista. Joka ikinen Ellenin työntö ja veto suolessani palautti minut tähän hetkeen. Tajusin, etten voisi tehdä mitään. Olin täysin voimaton estämään avutonta anaaliani täyttävää kalua ja kyrpääni vatkaavia voimakkaita käsiä. En voinut muuta kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta kaikin siemauksin. Ellenin turvonnut kulli tikkasi alati kiihtyvällä tahdilla edestakaisin suolessani ja silmissäni alkoi sumentua. Tunsin vain pelkkää uskomatonta nautintoa.

Tuntui kuin olisin yhtä ekstaasin kanssa. En ollut koskaan aikaisemmin tuntenut tällaista. Mikä minuun oli tullut? Voiko jokin, mikä tuntuu näin hyvältä, olla väärin? En tiennyt ollenkaan kauanko minua oli naitu, mutta sillä hetkellä viimeisetkin vastustamisen rippeet häipyivät mielestäni ja luovutin.

Himoni otti vallan ja järkeni sekä logiikkani lensivät ikkunasta ulos. Antauduin täysin Ellenin jättikyrvälle ja seksuaaliselle voimalle ja ajatukselle siitä, että minut omistetaan.

Pian hän pakottaisi minut laukeamaan kyrpä perseessäni. Olin totaalisesti luovuttanut kaluni, pallini ja pyllyni Ellenin hallintaan. Nautin tästä alistumisen ja antautumisen tunteesta sekä siitä ajatuksesta, että panoaukkoni tuotti Ellenille nautintoa ja saisi hänetkin pian syöksemään tulikuuman lastinsa suoleeni.

Kiveksiäni kihelmöi, kyrpäni tuntui räjähtävän hetkenä minä hyvänsä ja eturauhastani tykytti kuumeisesti. Paine palleissani kasvoi sietämättömäksi niiden täyttyessä siemenistä ja tiesin, että kohta vääjäämättömästi laukeaisin Ellenin armottomassa käsittelyssä.

Ymmärsin myös täysin, mitä laukeamiseni merkitsisi: Ellen ei sanonut mitään mutta alkoi sen sijaan rassata persettäni vimmatulla tahdilla. Hänen herkkusauvansa teki pitkiä, nopeita työntöjä aivan suoleni pohjukoille asti ja takaisin lähes anukselle asti.

Samalla Ellen vispasi kättään julmetusti kalullani. Esinahkani liukui ylösalas paineesta punoittavan terskani päällä ja suustani taisi päästä alkukantainen nautinnon ulina. Toisen käden sormillaan Ellen hieroi vetäytyneitä, spermantäyteisiä kiveksiäni ja antoi niille välillä kevyitä läimäytyksiä kämmenellään.

Ellenin omat kookkaat pussukat läimivät pakaroitani vasten aina kun hän työntyi järkälemäisellä peniksellään niin syvälle suoleeni kuin se vain upposi. Huone täyttyi naimisen läiskeestä, runkkaamisen litinästä, tuskaisesta ääntelystäni ja alkoipa Ellenkin huohottaa raskaasti. Orgasmini estäminen olisi ollut mahdoton tehtävä enkä toisaalta muuta halunnutkaan kuin ruiskuttaa mahlani tuskaisen täysistä kiveksistäni.

Olin vain iloinen, etten ollut vielä joutunut siveysvyöhön. Lopulta paine ylitti sietokykyni ja orgasmini saapui. Kristiina silitti minua ja äkkiä olikin hellä ja huomaavainen. Menepä nyt kotiisi ja mieti näitä asioita. Näemme taas tunnilla ensi viikolla, ja silloin sinun on paras olla valmistautunut… Kristiina hymyili. Bokserini olivat kiimatipoista märät.

Seuraava viikko kului ihmetellen, mitä oikeasti oli tapahtunut ja mikä oli mielikuvitukseni tuotetta, en ollut varma mistään. En kyennyt nukkumaan selälläni. En voinut olla ajattelematta Kristiinaa. Tunsin olevani täydellisesti hänen vallassaan. Pitkän, ikuisuuudelta tuntuvan ajan jälkeen löysin taas itseni laululuokan oven edestä.

Sydän hakkasi niin että tuntui siltä kuin se murtautuisi väkivaltaisesti ulos rinnastani. Sehän oli vain pientä leikkiä! Eikö olekin ihanaa alistua naiselle? Siiten aloitimme rutiininomaiset harjoitukset ja siirryimme ohjelmistoon joka tällä kertaa sujui melko hyvin.

Kristiina oli todella tyytyväinen minuun ja kehui minua. Mutta nyt kun olet noin hyvin tehnyt läksysi, niin minulla on sinulle palkinto. Tulet luokseni illalla ja saat palkintosi, Kristina nauroi, -Ööh, tuota, kai minä voisin tulla.. Illalla kristiina otti minut vastaan, vei minut olohuoneeseensa jq osoitti minulle paikan johon istua. En oikein tiennyt miten päin minun tulisi olla.

Olin pukeutunut tavallista paremmin, en kehdannut aivan tavanomaisissa farkuissa häntä kohdata. Kristiinalla oli hiukset jälleen tiukalla nutturalla ja hänellä oli yllään harmaa hyvin istuva mekkö jossa oli hopean väriset napit. Mekko oli siveästi kaulaan asti napitettu. Kristiinan auktoriteetti ja ylhäisyys oli kyseenalaistamaton. Olin uskomattoman kiihottunut tuon kauniin olennon olemuksesta.

Hän katseli minua päästä jalkoihin arvoivasti, astui pelottavan lähelle tarttuen julkeasti haaroväliini ja komensi: Tämä on se palkinto, josta kerroin, uskon että sinusta olisi minun orjakseni.

Minä rankaisen sinua koska saan siitä nautintoa. Jäin ihmetyksen vallassa seisomaan paikoilleni huoneeseen ja olin valtavan kiihottunut. Parin minuutin kuluttua Kristiina palasi mukanaan palvelustytön pitsiset vaatteet, peruukki ja piikkikorkokengät. Sinusta tulee oikein sievä pikku kodin palvelijatar, kunhan sinua ensin vähän kouluttaa. Näiden korkokenkien kanssa sinulla voi aluksi olla vähän ongelmia, mutta harjoitus tekee mestarin.

No, pysy siellä, se on oikea paikka sinulle, koira! Hän nousi ja nosti jalkansa pääni kohdalle: En meinannut suostua, mutta sitten hän painoi voimakkaasti kengänkärjen kivuliaasti poskeani vasten.

Kristiina hävisi huoneesta palasi pian ruoska kädessään. Mutta Kristiina ei kuunnellut vaan antoi piiskaniskujen sadella vasten pehmeää ihoani. Haenko suukapulan vai oletko nöyrä? Aloin nuolla Kristiinan varpaita koko ajan yltyvän kiiman kourissa. Pian Kristiina alkoi selvästi kiihottua, ja avasi lihaisat reitensä paljastaen minulle karvaisen häpynsä. Pilluni maku tuleekin sinulle jatkossa hyvin, hyvin tutuksi.

Menepä kotiisi nyt ja runkkaa itsesi uneen, muista ajatella minua! Puin vaatteet päälleni ja poistuin hiljaa ja kunnioittavasti. Runkkasin kaksi kertaa itseni orgasmiin miettien tilannettani ja Kristiinaa. En kertonut sinulle siitä, sillä halusin sen olevan yllätys. Hän tuo mukanaan oman orjansa, Jannen, ja ajateltiin että meistä olisi tosi kiva katsella kun te leikitte yhdessä!

Haluan antaa sinulle ihanan syntymäpäivälahjan josta varmasti pidät! Ensimmäisen lahjan saatkin itse asiassa nyt heti, silti antaa sinulle heti. Kristiina kävi hakemassa pienen lahjapaketin. Hän katseli, kun avasin sitä innoissani. Kysymyksessä oli miehen penikseen kiinnitettävä lukollinen siveysvyö, joka esti erektion.

Minulla seisoi jo kovasti, joten Kristiina otti vahvan otteen terskastani ja puristi sitä, jolloin seisokki alkoi hiipua. Kohta se olikin jo aivan veltto, ja Kristiina asensi laitteen paikalleen.

Tulen hallitsemaan tästedes täysin seksuaalisuuttasi. Kullisi saa harvoin maistaa herkkuani, mutta peppureikäsi tulee kyllä hyvin rassattuksi erilaisilla dildoilla. Ensin harjoitellaan pienemmillä, ja myöhemmin saat kyllä isompaa, lupaan sen, Kristiina kuiskasi korvaani. Sanna oli komea ilmestys, ainakin cm pitkä, kolmekymppinen, rintava ja rehevä nainen, ja hän vaikutti hyvin tyyneltä ja rauhalliselta ihmiseltä.

Hänen lemmikkinsä, Janne, oli kymmenkunta senttimetriä lyhyempi, ruuminrakenteeltaan laihahko ja kiltin ja iloisen tuntuinen ihminen.

Aluksi juotiin minun keittämäni kahvit ja naiset vaihtoivat kuulumisia. Meidän orjien tuli olla hiljaa mikäli meitä ei puhuteltaisi. Sanna istui nojatuolissa ja hymyili minulle. Kullini ponnahti heti seisokkiin. Minusta tuntui että laukean siihen paikkaan jos en ole tarkkana. Laita jalat vähän haaralleen. Sanna nuolaisi etusormeaan ja alkoi hamuilla reikääni ja hieroi sitä kostealla sormellaan.

Samalla hän veti esinahkani taakse ja lipaisi sitä kiusoitellen. Uskallapas tulla suuhuni, koira, siitä saisit kärsiä! Kohta saatte pojat kunnon nöyryytystä osaksenne!

Siitä voitte olla varmoja! Aloimme riisua Jannen kanssa vaatteitamme,Kristiina poistui huoneesta sillä välin ja ilmestyi pitkulaisen, pituussuuntaan kaksikärkisen tekokyrvän kanssa. Oli ihana olla toisen miehen kanssa alastomana kahden täysipukeisen naisen armoilla.

... Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä

: Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä

Hd porn vids suomalaisia gay seksi videoita Seksi opetusvideo kypsää naista gay
Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä Tämä on se palkinto, josta kerroin, uskon että sinusta olisi minun orjakseni. Lihavatkotirouvat kiimassa vanha kuusamo escort. Pystyin liikuttamaan vartaloani vain muutamia senttejä sivulle tai ylös. Older Pussy Porno videoita. Pilluni maku tuleekin sinulle jatkossa hyvin, hyvin tutuksi.
Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä Paras nainti eturauhashieronta homoseksuaaliseen
Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä 740

Kalua naapurilta wilma homo tku

2. toukokuu hieronta raahe farkkumuoti oinas tatuointi rintojen väliin paneminen sexsi bb sampo suomi 24 gay miehet mietelauseet rakkaus seksiseuraa suomi 24 tornio mies siveysvyössä skorpioni ja rapu ammatinvalinta testi. tammikuu Gay massage video eesti porno uusi hotmail tili takaapäin nussiminen siveysvyö naiselle trffit pano porno rajatieto suomen miehen runkkaus. heinäkuu nuoleminen eroottinen seksi k18 finnish gay porn hot porn tube kiihkeä homo treffit mies siveysvyössä gay massage tube ryhmäseksiä miten saa tallinn kesämekkoja netistä rintojen väliin paneminen puhelinseksiä kalev.

Rintojen väliin paneminen mies gay siveysvyössä