Rakastelua homo kuvina mies meis

rakastelua homo kuvina mies meis

Usko pois, sun miehesi on homoseksuaali. Rohkenisitko kysyä häneltä asiaa? Vai pelottaako sua mahdollinen myöntävä vastaus? Miehelläsi saattaa olla identiteetti ongelma. Ehkä hän on itse kiinnostunut miehistä mutta heijastaa sen sinuun. Oletko miettinyt tältä kantilta ongelmaanne?

Uskallatko ottaa puheeksi asian? Olen miettiny hyvinki paljon olisko homoseksuaalinen. Olen myös kysyny häneltä suoraan, kieltäny olevansa.

Jotain lesbojuttuja kattonu netistä. Kysyin kerran miltä tuntus jos ettisin netistä homojuttuja, sanosin sulle tuu kattomaan. Vastaus en varmalla kattos, kysin miksi, vastaus en voisi hyi kamalaa en kattos en kattos. Vastaus en vois en vois se on kauheeta.

Sanoin samahan se on kun katot lesbojuttuja, vastaus ei ole. Kysyin, miltä tuntus jos minä kattosin, sanoi pahalta. Sanoin, samalta mustakin tuntuu kun sinä katot lesbojuttuja, myöntää sen. Tämä hyvin voimakas ja kielteinen kanta homojuttujen kattomiseen sai ajattelemaan olisko homo sittenkin. Ei silloinkaan kun otan asian puheeksi. Koska ite en hyväksy kuin miehen ja naisen välisen liiton.

Miksi ei ota kantaa pahemmin? Teillä tai ainakin sinulla on ilmeisesti melko vahvat uskonnolliset arvot? Se voi valitettavasti huonoimmassa tapauksessa johtaa ihmiset kulissiliittoon vaikka muuten uskonnollinen vakaumus yleensä hyviä liittoja tukisikin. Eli jos on hyvin voimakas tietyn parisuhteen normi mies nainen , ihminen voi hakeutua tuollaiseen liittoon vaikka se ei hänelle oikeasti sopisikaan.

Valitettavasti miehesi kohdalla on ilmeisesti näin käynyt. En nyt käy spekuloimaan, onko hän homo, bi-seksuaali tai kenties aseksuaali, mutta ihan tavalliseen mies nainen suhteeseen sopiva se ei näytä olevan.

En usko että miehesi on sinua mitenkään huijannut tai tahallaan halunnut aiheuttaa mitään pahaa. Hän on varmaan ihan vilpittömästi ajatellut että liitto olisi hänellekin hyväksi. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, eikä han ole pystynyt sinun odotuksiasi ja tarpeitasi täyttämään.

Tämä luonnollisestikin hämmentää häntä paljon eikä hän varmaan itsekään tiedä mitä oikein pitäisi tehdä tai ajatella. Olette nyt aika hankalassa tilanteessa, jonka ratkaiseminen kahdestaan voi olla vaikeaa. Olisi varmaan parasta jos menisitte hakemaan jotain keskusteluapua esim. Itkin kun luin sun juttus. Olispa tuollanen mies joka rakastaa vaimoonsa. Toivottavasti se oli hyvää tekevää itkua joka johtaa myös johonkin muutokseen.

En tahallani halunnut sinua itkettää: Halusin vain sanoa että liittoja on todellakin ihan muunlaisiakin kuin se missä elät. Ja että sinäkin ansaitset miehen joka haluaa sinua vaimona ja kumppanina. Juuri tänä aamuna satuimme vaimon kanssa kylppäriin samaan aikaan aamupesulle. Ja siinä vain muutaman sanan vaihdossa kiireisenä aamuna tajusin sen lämmön joka välillämme vallitsee koko ajan vaikka siinä ei sinällään mitään ihmeellistä ollutkaan, vain sellaista pientä kahden välistä huumoria joka sai hymyn huulille ja hyvän mielen koko päiväksi.

Olen onnekas, tiedän sen. Ja yritän sen myös muistaa koska se, joka on läsnä koko ajan, muuttuu liian helposti itsestään selvyydeksi. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, teet sitten minkä ratkaisun tahansa. Annat vaimollesi sen mitä vaimo tarvitsee, turvaa, rakkautta, hellyyttä, huomiota, kiintymystä joka Teidän välillänne vallitsee. Eläkää onnellisina elämänne loppuun asti. Toivon Teille ja liitollenne kaikkee hyvää sydämestäni. Ihana että on olemassa vielä Teidän laisianne ihmisiä ja liittoja jossa on hyvä olla molemmin puolin.

Taivaan Isä Teitä ja liittoanne siunatkoon ja varjelkoon. Sinulla on oikeus avioliitossa ollessasi seksiin puolisosi kanssa. Jos niin ei tapahdu aviolitto ei toteudu miehen ja naisen välillä. Miehesi ei kykene ilmeisesti sitoutumaan tai on jopa naisten hyväksikäyttäjä. Olet joka tapauksessa hänelle toissijainen ja joku muu menee tärkeysjärjästyksessä sinun edellesi. Avioliittosi tulisi olemaan sinulle pelkkää kärsimystä, ja miehesi lapsen syntymän jälkeen tod.

Mieti miten hän suhtautuu riitelyynne, jos ei halua selvittää asioita sinun kanssasi, ja keskustella suhteestanne sinun kanssasi, ei hän pidä suhdettannekaan arvossa aeikä kunnioita sinua puolisona tai ihmisenä. Voi olla jopa narsistisesti häiriintynyt, eli on, ja tulee olemaan koko ikänsä lapsen tasolla. Siihen viittaisi tuo, ettei kykene keskustelemaan teidän suhteestanne, vaan vetäytyy. Valehtelu kuuluu mös siihen kuvioon.

Valehtelee kavereille päinvastaista ja haukkuu sinua selän takana ja halveksii. Laittaa kaverin uhkailemaan, ei ole tervettä käytöstä puolisoa kohtaan tuo. Kunnioita itseäsi ja omaa intuitiotasi ja ota ero, suhteenne ei toimi. Oli seksuaaliselta suunatumiseltaan mikä hyvänsä, ei näytä kykenevän terveeseen parisuhteeseen.

Ei tule muuksi muuttumaan, ja jos et voi asiaa hyväksyä niin sinun on erottava. Olen tehny päätökseni mitä teen. Nyt sisälläni rauha ja vapaus. Tää tilanne missä nyt olen tuhoo mut kokonaan ajan kanssa. Onko teillä ollut seksiä seurusteluaikana? Tilanteenne on epänormaali, minä tulen sua panemaan, elle miehesi asiaa viitsi hoitaa!

Ei oo koskaan ollu, olen puhdas tästä liitosta. Ei seksillä ole mitään tekemistä puhtauden tai likaisuuden kanssa Avioliitossa ei ole, muuten on. Ei meillä ole koskaan ollu mitään sellasta mikä jäis mieltä vaivaamaan. Eli ei tarvi pelätä tauteja. Tiedän liittoja, joissa molemmat, tai toinen osapuoli käy vieraissa, ja useissa, se ei mielestäni tee avioseksiä mitenkään "puhtaaksi" osapuolten välillä! Toisaalta seurusteleva pari, vaikkei ole minkään laiseesa liitossa, jos ovat toisilleen uskollisia, heidän seksinsä on turvallista, ja puhdasta, mikäli osapuolet ovat terveitä?!

Avioliitto on pyhä ja seksi kuuluu vain avioliittoon. Meillä ei oo koskaan ees ollu sellasta avioliitossa eikä ennen avioliittoo. Avioliitto pysyy puhtaana ja kauniina, kun molemmat uskollisia toisilleen ja niin pitääki olla, jollei sit parempi ku ei mee koskaan avioon. Rakastelu kuuluu avioliittoon, jos se puuttuu kokonaan ei sellanen liitto voi kestää ja toimii. Luottamus, rehellisyys ja uskollisuus pitää liiton koossa. Jollei nää pelaa liitto on jo valmiiksi tuhoon tuomittu.

Eikä se tarkoita ettei ihmisellä saa olla moraalia tai periaatteita mutta jos liitätte seksiin kaikenlaisia suuria merkityksiä ja yhteyksiä, se todellinen seksi ja seksuaalisuus voi jäädä sivuun. Ja näin on varmaan käynyt miehellesi. Se todellinen seksuaalisuus ja seksi ei olekaan ollut niin yksinkertaista kuin hän kuvitteli eikä hän ole ehkä koskaan oikein edes tajunnut minkälainen hänen seksuaalisuutensa oikeasti on ja mitä hän haluaa. Sitten olette vain päätyneet naimisiin ja se todellisuus on tullut ilmi.

Fakta on että se käytännön seksi ja seksuaalisuus on hyvin simppeliä ruumillista toimintaa. Sille voidaan antaa kaikenlaisia muita sisältöjä ja merkityksiä mutta siellä sängyssä homma ei toimi miettimällä Raamattua, pyhyyttä, puhtautta tai muita vastaavia. Siellä tarvitaan se biologinen halu. Vaan mistäpä sen voi tietää, mitä saa, ellei ennen papin aamenta voi ottaa förskottia!

Oikeestaan, sitä saa mitä tilaa, tuossa tapauksessa. Juuri noin voi käydä, kuin sulle on käynyt, ainostaan tiukan pipon johdosta! Kertomuksestasi päätellen olet mennyt naimisiin ilmeisen persoonallishäiriöisen kanssa. Eroa ennenkuin menetät oman terveytesi, miehesi ei tuosta muuksi muutu.

Poistu kuvioista vähin äänin, äläkä taaksesi katso, ja takaisin älä ota missään nimessä, äläkä alistu manipulaatioon, muista pitää se mielessä, kun olet hänen kanssaan tekemisissä.

Poistun hiljaa hipsien, en karkaa kuiteskaa mihkään. Mieheni on myös Jeesukseen uskova, joten pitäs toimii Onhan hänellä toiminu ainaski ennen, olen kuullu sen. Lapsiiki on tullu joten on toiminu. En oo tiukkapipo, sellasissa oon mitkä ei kuulu uskovan elämään. Jollen olis menettäsin uskoni ja olisin menettäny jo. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ei muuta liittoo oo olemassakaan, paitsi paperiliitto taitaa olla ja muita sentyylisii liittoja.

Eikä ulkopuolisii seksisuhteita kuulu uskovien elämään. Silti et halua millään uskoa että omilla ja miehesi käsityksillä on mitään vaikutusta asiaan. Ehkä vastauksia kannattaisi mieluummin etsiä jostain vanhoillisuskovien piireistä eikä yleiseltä keskustelupalstalta? Useimpien "tavallisten" ihmisten näkökulmasta tilanne on absurdi, vaikea samaistua, yhteinen sävel parisuhteen kannalta näinkin tärkeässä asiassa on useimmiten selvitetty ennen avioliittoa.

Sen lisäksi, että olet useammassa kommentissa osoittanut halveksuntaa omasta näkemyksestäsi poikkeavia arvomaailmoja ja elämänvalintoja kohtaan - ihanko totta haet tukea ja vastauksia meiltä halveksumiltasi "likaisilta" ihmisiltä?

Uskova mutta ilmeisesti vääränlainen sellainen onnellisessa liitossa. Se vaan ei tahdo tuo yliluonnollinen höpöhöpö sopia yhteen ihmisen realiteettien kanssa. Uskovien avioliitot toimii kuten muidenkin, kun avioliitto perustetaan rehelliselle pohjalle ei valheeseen.

Usko on jokaisen oma ja henkilökohtainen asia, jolla ei mitään tekemistä tän avioliiton kanssa. Tässä muut jutut mitkä ei toimi silleen miten avioliitossa pitäs toimii. Eläkää itte liitossa jossa seksi puuttuu, sit mieliki muuttuu suvaitsevammaksi ja ymmärretyksi. Kirottu, ken ei kiimasita auta, sanoo siirakki!!! Kuka pukkaa ja mitä pukkaa. Laitan vaan ja ainoostaan totuuden. Kaipaan rakkautta ja hellyyttä mieheltäni, jota en kieltämättä saa, muusta puhumattakaan.

Kai paras erota en jaksa enää tällästä liittoo, jossa myös valheet mukana. En voi luottaa mieheeni, olen menettänyt luottamukseni. Jotenkin en ymmärrä miksi olet suhteessa jossa ei ole koskaan ollut seksiä, tai sitten tää on feikki. Jos näin on niin vielävähemmän ymmärrän että valitat siitä.

Sinähän itte päätät kenen kanssa olet naimisissa. Jos ei ole hyvä olla niin sitten sinun tulee erota. Väkisinkin herää kysymys, miksi ihmeessä olet naimisissa?????????????????

Kikkelin ja pyllyn herkkien alueiden stimulointi samaan aikaan tekee oikein hyvää. Ei pidä tietenkään yleistää kaikkiin miehiin. Vaatii kuitenkin harjoitelua kumppanin kanssa, että oppii juuri ne oikeat otteet mitkä tekevät kaikkein eniten gutaa. Harmikseni en ole tavannut vielä yhtäkään miestä, jonka pyllyyn olisin saanut laittaa sormeni.

Jokainen heistä sanoi hiljaa, ettei se ole heidän juttunsa, mutta olen alkanut epäillä perusteluja. Pidetäänkö naisia sitten lähtökohtaisesti epäluotettavina siten, etteivät he oppisi tekniikkaa, jolla peppuun mennään kipua aiheuttamatta? Sulla on käyny huono tuuri, jos et koskaan ko.

Omasta puolestani voin vastata, kyllä tuntuu älyttömän hyvältä: Tietämättömiä nautinnosta he olivat ehkä, kokeilun haluisena ainakin itse pidän todella paljon naisen sormista pyllyssäkin, miksi ei, homokammoiset seksistä oikein mitään ymmärräkkään ne menee räsäsen armolahjoissa samaa syntiin.

Mutta ongelmana voi olla enimmillään sellaiset sentin mittaiset tekokynnet. Vaikka ne olisi kauniisti maalattu, niin raapivat aika ilkeästi No ei se nyt niin mene. Miehenkin kalu on aika herkkä. Hyvä "peukalosääntö" on se, että ote on silloin hyvä, kun tarttuu samalla tavalla kuin paistinpannun kahvaan, ja imee niin kuin mehujäätä.

Ja jos ei miehen kalu kestä järjettömän kovaa vemputusta, ei kestä persauskaan. Ja kyllä jotkut miehetkin lankeaa samaan sudenkuoppaan, eli käsittelevät naisen herkkiä paikkoja liian kovakouraisesti. Oikeasti uuden kumppanin kanssa pitää aina aloitella varovaisesti, ja tahtia voi sitten tarvittaessa lisätä sitä mukaa kun oppii toinen toisensa tuntemaan, ja että mikä hyvältä tuntuu.

Kyllä, kynnet on hyvä olla lyhyet, kun sormin koitetaan, ja en itse olisi ihmetellyt ääneen, jos minulla olisi pitkät kynnet. Puolustan pornofilmejä siten, että ne ovat oivallisia mallinnuksia siihen, mitä voi esimerkiksi kalulle tehdä, kunhan ymmärtää sen, että filmit eivät vastaa todellisuutta ja, että aina täytyy selvittää, että mistä kumppani pitää.

Millaisista otteista, millaisista asennoista, jne. Minulla on kumppani, joka on melko herkkä kalustaan. Ei anna koskaan helliä kauaa, koska haluaa laueta vasta jälkeeni. Jos ei uskalla myöntää pepun koskettelun tuntuvan hyvältä, ei itsetunto ole oikein kohdillaan. Samat tuntohermot siellä kaikilla on. Sama toki koskee myös naisia. Asenteen ollessa, "jos ei mun naisellisuuden aineellistuma; pillu tunnu tarpeeksi hyvältä", on sukupuolisessa itsetunnossa häikkää. Tutkimusten mukaan peppuseksistä saa eniten orgasmeja Toisaalta, jos ei edes kokeile, ei voi tietää mistä tykkää ja mistä ei tykkää.

Pätee varmaan molemmille sukupuolille? Koskaan saa koskea mihihkään, Olis ilkeetä jos joku tykkäis hiplata jotakin naatittavaa paikkaa Jättäkää ne paskareiät rauhaan. Ne eivät kuulu seksiin: Kyllä sinä saisit työntää laittaa sormesi peppuuni ja vaikka dildonkin. Kynnet sulla pitäisi kuitenkin olla lyhyet: D Mutta miten on jos poikaystäväsi tai aviomiehesi jonka kanssa sinulla olisi vielä mahdollisesti lapsetkin tehty pyytäisi sinulta noita juttuja pitäisitkö häntä kumminkin homona?

Hyväksytkö että peppu on heteromiehelläkin erogeeenistä kosketusherkkää aluetta jonko hyväily aiheuttaa mielihyvää ja muuuten mies voi saadan orgasmin jos työnnät sormen äijän peppuun ja hierot eturauhasta. Tykkään ja saa työnnellä dildoakin. Eikä ole väliä onko nainen vai mies, munakin kelpaa. Kerran elämässä yksi enkeli antoi käsihoitoa suihkussa saippualiukkaalle kalulle ja toisella kädellä piti kiinni pepusta ja hieroi pussien takaa.

Just oikealla hetkellä siirtyi sitten hellästi peräaukolle ja kun tulin livahutti sormensa peppureikään. Siitä orkusta ei meinannut tulla loppua. Oi, kun uudestaan saisi!

Tykkään kun naiseni haluaa persettäni, ja sanoo että mulla on pantava perse. Ja lämmittelyjen jälkeen saan kunnon panot strap-onilla. Ja joskus kysyn itse,haluatko persettä Hyvä yritys, mutta "naisesi" on oikeasti mies. Toki minuakin saa sormettaa ja dildottaa. Sehän se vasta kivaa onkin. Monet naisetkin on tosin hyvin estyneitä tämän homman kanssa, luulevat raukat että mies on homo jos saa kiksejä hanurileikeistä.

Raaka homma vaan on että sitä kautta saa ihan uusia tuntemuksia aikaiseksi ja sääli niitä jotka eivät uskaltaudu ennakkoluuloistaa irti. No kyllähän fakta on että mies on täysi neiti ja vajakki jos antaa naisen sormettaa, saati panna.

Jos tosimies haluaa peppuleikkejä, hän menee homobaariin ja iskee kivan kundin. Ennemmin olisin homo kuin antaisin akan panna. Naisen tulee alistua miehelle, ei toisin päin. Kyllä jämpti on niin. Onko tämä ymmärrettävä niin, ettet itse oikeastaan halua omaa peppuasi hyväiltävän? Vai onko kyse siitä, että haluat kovasti hyväillä miehen peppua? Anyway itse otan mielelläni vastaan pepun hyväilyä ja, koska nautin siitä itse haluan myös naisen nauttivan siitä. Itse ei tulisi mieleenkään harrastaa peppuleikkejä naisen kanssa, joka ei niistä nauti.

Tosin en muutenkaan pidempään jaksaisi katsella naista, jolla ei ole samansuuntaiset mieltymykset makuuhuoneessa, keittön pöydällä ja kaikissa muissa kivoissa paikoissa: Meillä ainakin vaihdetaan välillä rooleja ja sitä varten on hankittu iso musta strappon.

Vaimo komentaa kontilleen ja työntyy hiljalleen liukastettuun anukseeni ja perille päästyään aloittaa rajun naimisen ja samalla runkkaa kivikovaa kulliani ja voin sanoa kaikille homofoopikoille et tekee gutaa! Ja anaali fistaustakin olemme harrastaneet tekee kyl tajunnan räjäyttävän orgasmin kun vaimoni pikku nyrkki on anaalissani rannetta myöden. Muutama minuutti kunnon työntelyä ja kulliin koskematta lasti lentää. Mul on kyl maailman paras vaimo: Naisen pantavaksi antautuminen kun on kiva lisämauste seksiin, mutta eiköhän siinäkin pitäisi olla kohtuus Taitaa olla parempi että tulet kaapsita sinäkin.

Homohan sinä olet ihan selvästi jos annat akan panna. Kukaan oikea mies tuollaiseen alentuisi, joten taidat olla jonkinlainen tyttöpoika. Oksettavaa, luonnon vastaista saastaa! Myös tappia ja sauvaa saat käyttää.

Strap-onilla saat panna vuorollasi. Minä sain eilen tuntea miltä tuntuu kun sormet työnnettiin peppuun ja orgasmi tuntu tosi lujalta. Oltiin saunassa ja vaimo kysyi haluaisnko pienen käsittelyn kun samalla veti kertakäyttösiä hanskoja käsiinsä, tiesin heti mistä on kysymys ja nostin pyllyni esiin ja nosti jalat oviaukon karmia vasten. Vaaimo tietää et nautin kun hän pistää liukastetta ja ottaa peniksestä kiinni ja alkaa lypsää kumisella haanskalla ja jo ajatukset olen kovana kun tiedän et jossain vaiheessa saan tuntea miten hän upotaa anaaliin sormet ja alkaa liikuttaan niitä sielä samaan tahtiin.

Jotenkin ne kumihanskat tuntuu lisäävän mun kiihotusta jopa sillonkin alkaa seisoon kun vaimo siivoaa ja sillä on ne kertakäyttä hanskat. No meillä on tapana et molemmat saa nauttia samasta käsittelystä ja olen oppinu miltä tuntuu kun saa vaikka vaimon sauvaa pyllyyn ja voi sanoa miten hyvältä se tuntuu kun ekaks työnnetään hitaasti syvemmälle ja taas otetaaan ulos ja lopuksi ku orgasmi alkaa olee lähellä niin vauhti kiihtyy, eli kun annat toiselle pyllyseksii nii tiedät mikä tuntuu hyvältä.

Eilen omatoimisesti menetin peppuneitsyyteni. Rupesi himottamaan, siinä runkatessa tuli ajatus. Miltähän värisevä dildo tuntuisi pylly reijällä. Keittiön pöydällä oli sopivasti 25cm kurkku, sellainen mulkun paksuinen.

Leffassa mimmi imi kyrpää ja sormi meni miehen alukseen. Olin kontillani sängyssä, kurkku oli toinen pää sänkyä vasten jalka terilä pidin pystyssä, toinen pää oli pyllyreikääni vasten. Rentouduin, kurkku painui pyllyni, lisäsin liukkaria. Hitaasti liikuin ylös alas. Vilkaisin pornoa nainen ratsasti kyrpä pyllyssä. Kuvittelin itse olivani saamaassa kovaa kyrpää, oma kyrpäni oli kivikovana. Ihan yllättäen sain sellaisen orgasmin että silmät kääntyivät päässä, vapisin, vartaloni nyki, laukesin koskematta kyrpääni.

Oli pakko käännähtää kyljelleni. Sperman pumppaus tuntui jatkuvan niin kauan että ei enään tullut kuin ilmaa ja pullan muruja. Hetken aikaa piti kerätä voimia.

Kurkku oli edelleen sisälläni. Otin kurkusta kiinni, ulkona oleva osuus tuntui lyhyeltä. Olin ollut noin 20cm kurkkua pyllyssäni, saanut elämäni orgasmin. En kokenut muutuneeni homoksi, miesten välinen seksi ei kiinnosta.

Miten vaimo suhtautuu jos pyydän laittamaan dildon pyllyyni ja nautin siitä. Tule kuule ihan rohkeasti kaapista, kultsi. Me Heculesissa kyllä ymmärrämme;.

Meillä on peppu molemminpuolisesti säännöllisessä käytössä. Molemmat kärsittiin joskus pukamista ja kun ruvettiin harrastaan peppiseksiä sormet, dildo tai penis pukamaongelmia ei enään ole ollut. Se on sopivaa liikuntaa peräaukolle. Ja tämä on tosi,. MIkä ihmeen juttu tää on; että kohtelee toista siten miten haluaa itse kohdeltavan? Ei kai kaikki naisetkaan tykkää samoista asioista mitä miehet. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

. YLE TV1 AAMU TV THAI MIESBOY HOMOSEKSUAALISEEN

HOMOSEKSUAALISEEN TEE ITSE TEKOKALU DIKIVIIHDE

Enpä usko että ekakertaa oli, uskoskohan kukaan muukaan? Kyllä miehellä on joku luuranko kaapissa tai olette tosiaan ihan keskenkasvuisia. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olen puhunut mieheni kanssa, sanoo haluuvansa, mutta kuitenkaan ei haluu. Ei ole ees merkkiäkään, että haluus rakastella kanssani. Kai hänen on tyydytettävä halunsa itse.. Kohta ne halut kohdistuu johonkin toiseen mieheen, ellen saa omalta mieheltä. Miettiköön sitten, jos ajaa toisen miehen syliin. En jaksa enää kauan tällasta liittoo.

Olen sanonut myös tämän. Luuranko on kaapissa, koska kattelee kuitenkin toisii naisii. Eikös joskus muinoin avioliiton pystynyt jopa mitätöimään, jos aviollisia velvollisuuksia ei täyttänyt. Minusta sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ero.

Vaikka nyt jotenkin saisit miehesi painostettua seksiin, niin ei hänestä varmaan koskaan tule edes keskinkertaista rakastajaa. Ja jos itse olet normaalihaluinen nainen, niin kyllä suhteenne on tuhoon tuomittu. Veikkasin, että miehesi on joko homo tai täysin ei-seksuaalinen. Varmaankin olisi kannattanut kokeilla ennen papin aamenta.

Jos tuo on osaksikaan totta niin vapauta miehesi hänen psyykisistä paineistaan ja raiskaa hänet! Voi kai mitätöidä, on ollu mielessä sekin vaihtoehto. Haluja on itellä, miehellä ei tai sit ei vaan haluu. En painosta, en kai ees haluu enää tänään sattuneen yhden omalaatuisen jutun takii. En raiskaa, joutusin vielä syytteeseen, eikä ees onnistus. Tilanne itellä vaikee näiden juttujen takii. Ei taida ees käsittää mun tilaani ja miten paljon kärsin.

Lupaukset menee tuuleen ja valhetta valheen perään lähes joka asiassa. Tietääkö enää itsekkään milloin valehtelee, vai onko maailman paras näytelijä. Olisiko mahdollista, että miehesi kärsii ns. Toinen asia on maksulliset. Niitähän riittää joka kaupungissa. Jos on saanut vaikka taudin ja potee ja hoitaa sen kuntoon Meillä seksi loppu maksullisten myötä ja ero tuli.

En tiedä mutta saat minulta seksiä jos haluat? Sekin on ollu mielessä, että käy maksullisilla tai thai hierojilla. Molemmat kuiteski samoja maksullisia naisia.

Pahinta kuiteski taitaa olla, että tähän kuuluu mieheni miesystävä vai mikä lie. Mieheni soittelee sille jokakerta kun meillä tulee jokin ongelma en ole koskaan nähny kyseistä miestä Eilen laitto viestin, pidän viestisi todisteena eli alkaa uhkailla On luvannu olla soittamatta, kuiteski aina soittelee ja tää meidän välinen ei kuulu ulkopuolisille, jotenki tolleen..

Kaikki sai alkunsa siitä kun halusin jutella mieheni kanssa, miksi meillä ei oo koskaan ollu seksielämää. En tiennyt avioon mennessäni, että olenkin kahden miehen vaimo.. Mitä tarkoittaa, pidän viestisi todisteena vai aikooko hän vetää mut käräjille, syytä en tiedä miks tollasta laittaa. Täähän menee jo uhkailuksi. En pelkää kuiteskaa tehköön mitä tekee Kyllä on hankalaa et saa munaa ja mielesi tekee. Johan olisi mainio tapaus jos olisitte saman laisia kumankaan ei tekisi mieli.

Vai poikaystävä on siinäkin kaverukset että tolaiseen panetteluun vain pystyvät. Kyllä minä antaisin munaa naiselle joka makaaa vieressäni,miten on ihanaa tiedostaa nainen vieressä joka tarvitsee munaa.

Minusta on kivaa kun saan riisua naisen en sin rinat esiin siitä vähin erin alemakssi. Mistä pidät onko sulla haaveita miten edetään hieronko selkääsi niskaasi jalkojasi jne.

Tekee mieil naista oikein tuntuu kun seisoo muna venyy housuissa. Jos nainen viellä hieroisi munaani työntäisin sormet hänen pilluunsa olisimme jo tästä onelisia ,mutta mehän jatkaisimme josain muualla. Olen 50 mies kaipaan naista elämääni. Onkohan sun miehesi homoseksuaali, joka ei ole uskaltanut vielä tulla kaapista ulos? Mennyt sun kanssa naimisiin pitääkseen yllä kulisseja omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Tuohon viittaa myös se, että kaverilleen soittaa kun riitelette. Ainakin siinä tapauksessa että lapsia haluat. Jos et halua erota, kerro miehellesi, että vieraisiin menet. Ei hän halua naista pahemmin ollenkaan. Kai kulissiksi vaan omiin juttuihinsa, samoin siivoojan, ruuanlaittajan.

Siitä saa tyydytyksensä, oman käden kautta. Ei tollasen miehen pitäs koskaan mennä avioon, kärsimystä vaan koko liitto vaimolle. Eikä muutenkaan ota vaimon tarpeita huomioon. Nyt alkanut puolustella itteensä, eli syyt työntää mun päälle, vaikka on myöntänyt juttujensa aiheuttaneen kaikki nää mitkä liitomme saanut tähän pisteeseen. Ellei muutosta tapahdu otan eron ja sillä selvä.

En jaksa enää tätä liittoo. Enhän voi sitäkään tietää onko muita naisia mukana. Eli vaimoo ei tarvii tyydyttää mitenkään ja pitää muutenkaan huolta. Elät kulissiliitossa, se on ihan selvä. Ota ero mahdollisimman nopeasti niin saat mahdollisuuden vielä joskus löytää oikean miehen.

Olen itse ollut yhdessä naiseni kanssa jo kohta 20 vuotta eikä tulisi mieleenkään että en haluaisi häntä kaikkien näiden vuosienkaan jälkeen.

Kyllä rakkaus ja halu pitää osoittaa ihan siitä ensimmäisestä päivästä viimeiseen. Usko pois, sun miehesi on homoseksuaali. Rohkenisitko kysyä häneltä asiaa? Vai pelottaako sua mahdollinen myöntävä vastaus?

Miehelläsi saattaa olla identiteetti ongelma. Ehkä hän on itse kiinnostunut miehistä mutta heijastaa sen sinuun. Oletko miettinyt tältä kantilta ongelmaanne? Uskallatko ottaa puheeksi asian? Olen miettiny hyvinki paljon olisko homoseksuaalinen. Olen myös kysyny häneltä suoraan, kieltäny olevansa.

Jotain lesbojuttuja kattonu netistä. Kysyin kerran miltä tuntus jos ettisin netistä homojuttuja, sanosin sulle tuu kattomaan.

Vastaus en varmalla kattos, kysin miksi, vastaus en voisi hyi kamalaa en kattos en kattos. Vastaus en vois en vois se on kauheeta. Sanoin samahan se on kun katot lesbojuttuja, vastaus ei ole. Kysyin, miltä tuntus jos minä kattosin, sanoi pahalta.

Sanoin, samalta mustakin tuntuu kun sinä katot lesbojuttuja, myöntää sen. Tämä hyvin voimakas ja kielteinen kanta homojuttujen kattomiseen sai ajattelemaan olisko homo sittenkin. Ei silloinkaan kun otan asian puheeksi. Koska ite en hyväksy kuin miehen ja naisen välisen liiton. Miksi ei ota kantaa pahemmin? Teillä tai ainakin sinulla on ilmeisesti melko vahvat uskonnolliset arvot? Se voi valitettavasti huonoimmassa tapauksessa johtaa ihmiset kulissiliittoon vaikka muuten uskonnollinen vakaumus yleensä hyviä liittoja tukisikin.

Eli jos on hyvin voimakas tietyn parisuhteen normi mies nainen , ihminen voi hakeutua tuollaiseen liittoon vaikka se ei hänelle oikeasti sopisikaan. Valitettavasti miehesi kohdalla on ilmeisesti näin käynyt.

En nyt käy spekuloimaan, onko hän homo, bi-seksuaali tai kenties aseksuaali, mutta ihan tavalliseen mies nainen suhteeseen sopiva se ei näytä olevan. En usko että miehesi on sinua mitenkään huijannut tai tahallaan halunnut aiheuttaa mitään pahaa.

Hän on varmaan ihan vilpittömästi ajatellut että liitto olisi hänellekin hyväksi. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, eikä han ole pystynyt sinun odotuksiasi ja tarpeitasi täyttämään. Tämä luonnollisestikin hämmentää häntä paljon eikä hän varmaan itsekään tiedä mitä oikein pitäisi tehdä tai ajatella.

Olette nyt aika hankalassa tilanteessa, jonka ratkaiseminen kahdestaan voi olla vaikeaa. Olisi varmaan parasta jos menisitte hakemaan jotain keskusteluapua esim.

Itkin kun luin sun juttus. Olispa tuollanen mies joka rakastaa vaimoonsa. Toivottavasti se oli hyvää tekevää itkua joka johtaa myös johonkin muutokseen. En tahallani halunnut sinua itkettää: Halusin vain sanoa että liittoja on todellakin ihan muunlaisiakin kuin se missä elät. Ja että sinäkin ansaitset miehen joka haluaa sinua vaimona ja kumppanina. Juuri tänä aamuna satuimme vaimon kanssa kylppäriin samaan aikaan aamupesulle.

Ja siinä vain muutaman sanan vaihdossa kiireisenä aamuna tajusin sen lämmön joka välillämme vallitsee koko ajan vaikka siinä ei sinällään mitään ihmeellistä ollutkaan, vain sellaista pientä kahden välistä huumoria joka sai hymyn huulille ja hyvän mielen koko päiväksi. Olen onnekas, tiedän sen.

Ja yritän sen myös muistaa koska se, joka on läsnä koko ajan, muuttuu liian helposti itsestään selvyydeksi. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, teet sitten minkä ratkaisun tahansa. Annat vaimollesi sen mitä vaimo tarvitsee, turvaa, rakkautta, hellyyttä, huomiota, kiintymystä joka Teidän välillänne vallitsee.

Eläkää onnellisina elämänne loppuun asti. Toivon Teille ja liitollenne kaikkee hyvää sydämestäni. Ihana että on olemassa vielä Teidän laisianne ihmisiä ja liittoja jossa on hyvä olla molemmin puolin. Taivaan Isä Teitä ja liittoanne siunatkoon ja varjelkoon. Sinulla on oikeus avioliitossa ollessasi seksiin puolisosi kanssa.

Jos niin ei tapahdu aviolitto ei toteudu miehen ja naisen välillä. Miehesi ei kykene ilmeisesti sitoutumaan tai on jopa naisten hyväksikäyttäjä. Tykkään ja saa työnnellä dildoakin. Eikä ole väliä onko nainen vai mies, munakin kelpaa. Kerran elämässä yksi enkeli antoi käsihoitoa suihkussa saippualiukkaalle kalulle ja toisella kädellä piti kiinni pepusta ja hieroi pussien takaa.

Just oikealla hetkellä siirtyi sitten hellästi peräaukolle ja kun tulin livahutti sormensa peppureikään. Siitä orkusta ei meinannut tulla loppua. Oi, kun uudestaan saisi! Tykkään kun naiseni haluaa persettäni, ja sanoo että mulla on pantava perse. Ja lämmittelyjen jälkeen saan kunnon panot strap-onilla. Ja joskus kysyn itse,haluatko persettä Hyvä yritys, mutta "naisesi" on oikeasti mies.

Toki minuakin saa sormettaa ja dildottaa. Sehän se vasta kivaa onkin. Monet naisetkin on tosin hyvin estyneitä tämän homman kanssa, luulevat raukat että mies on homo jos saa kiksejä hanurileikeistä.

Raaka homma vaan on että sitä kautta saa ihan uusia tuntemuksia aikaiseksi ja sääli niitä jotka eivät uskaltaudu ennakkoluuloistaa irti. No kyllähän fakta on että mies on täysi neiti ja vajakki jos antaa naisen sormettaa, saati panna. Jos tosimies haluaa peppuleikkejä, hän menee homobaariin ja iskee kivan kundin.

Ennemmin olisin homo kuin antaisin akan panna. Naisen tulee alistua miehelle, ei toisin päin. Kyllä jämpti on niin. Onko tämä ymmärrettävä niin, ettet itse oikeastaan halua omaa peppuasi hyväiltävän? Vai onko kyse siitä, että haluat kovasti hyväillä miehen peppua?

Anyway itse otan mielelläni vastaan pepun hyväilyä ja, koska nautin siitä itse haluan myös naisen nauttivan siitä. Itse ei tulisi mieleenkään harrastaa peppuleikkejä naisen kanssa, joka ei niistä nauti. Tosin en muutenkaan pidempään jaksaisi katsella naista, jolla ei ole samansuuntaiset mieltymykset makuuhuoneessa, keittön pöydällä ja kaikissa muissa kivoissa paikoissa: Meillä ainakin vaihdetaan välillä rooleja ja sitä varten on hankittu iso musta strappon.

Vaimo komentaa kontilleen ja työntyy hiljalleen liukastettuun anukseeni ja perille päästyään aloittaa rajun naimisen ja samalla runkkaa kivikovaa kulliani ja voin sanoa kaikille homofoopikoille et tekee gutaa! Ja anaali fistaustakin olemme harrastaneet tekee kyl tajunnan räjäyttävän orgasmin kun vaimoni pikku nyrkki on anaalissani rannetta myöden.

Muutama minuutti kunnon työntelyä ja kulliin koskematta lasti lentää. Mul on kyl maailman paras vaimo: Naisen pantavaksi antautuminen kun on kiva lisämauste seksiin, mutta eiköhän siinäkin pitäisi olla kohtuus Taitaa olla parempi että tulet kaapsita sinäkin.

Homohan sinä olet ihan selvästi jos annat akan panna. Kukaan oikea mies tuollaiseen alentuisi, joten taidat olla jonkinlainen tyttöpoika.

Oksettavaa, luonnon vastaista saastaa! Myös tappia ja sauvaa saat käyttää. Strap-onilla saat panna vuorollasi. Minä sain eilen tuntea miltä tuntuu kun sormet työnnettiin peppuun ja orgasmi tuntu tosi lujalta.

Oltiin saunassa ja vaimo kysyi haluaisnko pienen käsittelyn kun samalla veti kertakäyttösiä hanskoja käsiinsä, tiesin heti mistä on kysymys ja nostin pyllyni esiin ja nosti jalat oviaukon karmia vasten. Vaaimo tietää et nautin kun hän pistää liukastetta ja ottaa peniksestä kiinni ja alkaa lypsää kumisella haanskalla ja jo ajatukset olen kovana kun tiedän et jossain vaiheessa saan tuntea miten hän upotaa anaaliin sormet ja alkaa liikuttaan niitä sielä samaan tahtiin.

Jotenkin ne kumihanskat tuntuu lisäävän mun kiihotusta jopa sillonkin alkaa seisoon kun vaimo siivoaa ja sillä on ne kertakäyttä hanskat. No meillä on tapana et molemmat saa nauttia samasta käsittelystä ja olen oppinu miltä tuntuu kun saa vaikka vaimon sauvaa pyllyyn ja voi sanoa miten hyvältä se tuntuu kun ekaks työnnetään hitaasti syvemmälle ja taas otetaaan ulos ja lopuksi ku orgasmi alkaa olee lähellä niin vauhti kiihtyy, eli kun annat toiselle pyllyseksii nii tiedät mikä tuntuu hyvältä.

Eilen omatoimisesti menetin peppuneitsyyteni. Rupesi himottamaan, siinä runkatessa tuli ajatus. Miltähän värisevä dildo tuntuisi pylly reijällä. Keittiön pöydällä oli sopivasti 25cm kurkku, sellainen mulkun paksuinen.

Leffassa mimmi imi kyrpää ja sormi meni miehen alukseen. Olin kontillani sängyssä, kurkku oli toinen pää sänkyä vasten jalka terilä pidin pystyssä, toinen pää oli pyllyreikääni vasten. Rentouduin, kurkku painui pyllyni, lisäsin liukkaria. Hitaasti liikuin ylös alas. Vilkaisin pornoa nainen ratsasti kyrpä pyllyssä. Kuvittelin itse olivani saamaassa kovaa kyrpää, oma kyrpäni oli kivikovana. Ihan yllättäen sain sellaisen orgasmin että silmät kääntyivät päässä, vapisin, vartaloni nyki, laukesin koskematta kyrpääni.

Oli pakko käännähtää kyljelleni. Sperman pumppaus tuntui jatkuvan niin kauan että ei enään tullut kuin ilmaa ja pullan muruja.

Hetken aikaa piti kerätä voimia. Kurkku oli edelleen sisälläni. Otin kurkusta kiinni, ulkona oleva osuus tuntui lyhyeltä. Olin ollut noin 20cm kurkkua pyllyssäni, saanut elämäni orgasmin. En kokenut muutuneeni homoksi, miesten välinen seksi ei kiinnosta. Miten vaimo suhtautuu jos pyydän laittamaan dildon pyllyyni ja nautin siitä. Tule kuule ihan rohkeasti kaapista, kultsi. Me Heculesissa kyllä ymmärrämme;. Meillä on peppu molemminpuolisesti säännöllisessä käytössä. Molemmat kärsittiin joskus pukamista ja kun ruvettiin harrastaan peppiseksiä sormet, dildo tai penis pukamaongelmia ei enään ole ollut.

Se on sopivaa liikuntaa peräaukolle. Ja tämä on tosi,. MIkä ihmeen juttu tää on; että kohtelee toista siten miten haluaa itse kohdeltavan? Ei kai kaikki naisetkaan tykkää samoista asioista mitä miehet. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Haaveilen naisesta joka panisi straponilla tai eturauhasen hierominen ja saman aikainen suihinotto kivesten imeminen olisi niiiin mahtavaa! Pelkkä ajatuskin tuntuu itselleni vieraalta. Saa laittaa sormen, ihan ok! Saa varmaan laittaa dildonkin, mutta jotenkin vaan ihmettelen mihin sitä heteroyhdynnässä tarvitaan. No, jos nainen saa siitä kicksejä niin menköön sitten.

Minäkään en haaveile miehistä heteromies siis olen itsekin , enkä kaipaa seksissä muutenkaan mitään megaeksoottisia erikoisbonuksia. Mutta jos se toista osapuolta jotenkin auttaa, niin en tosiaankaan rupea tappelemaan ihmetoiveita vastaan. Kahden syyntakeisen henkilön keskinäinen sopimus jne jne, kuten tyydyttävästä aikuisesta seksistä sanotaan. Annetaan palaa vaan, ja joustetaan toiveisiin puolin ja toisin, eiks je.

Taitaa vaan olla naiset jotka noin haluaa tehdä, niin harvassa ettei miehet uskalla ainakaan ehdottaa. Faktahan on, että hyvältä tuntuu oli sitten homo tai hetero mies. Estoisuus tai muut traumat on sitten asia erikseen, mutta lienevät poikkeuksia. Nyt pitää koko linna remontoida. Kyllä mua saa ainakin sormettaa, kurittaa dildolla ja vaikka sträppärilläkin.

On mahtavaa vaihtaa osia välillä ja ottaa pientä anaalirankaisua kauniimmalta sukupuolelta kun on itse takapuoli pystyssä pedillä ja kumppani antaa kunnon myytiä kutsuen samalla esim. Liian harvoin tulee tilaisuuksia vaan nykysin vastaan: Kaapin ovi on avoinna myös sinulle. Kuinka epävarma sitä pitää olla että tutkii peppuseksifoorumeita ja sitten haukkuu porukkaa homoiksi? Koita rohkaistua ja hyväksyä omat tuntemuksesi, tutki niitä ja sitä kautta saat rauhan asian suhteen suuntaan tai toiseen.

Ehkä tykkäät ehkä et, tutki ja kokeile. Elä tuomitse muita niin ei sinuakaan tuomita. Totta kai saa peppuani hyväillä ja sormea ja dildoakin sinne työntää, jopa suotavaa olisi tollainen;.

Sopii minulle vallan mainioisti laittaa sormea tai vaikka dildoa minulle sisään, kunha ei ole liian suuri. Ja olemmekin silloin tällöin sitä harrastaneet naisystaväni kanssa.. Kyllä minulla ainakin orgasmi vähintäänkin tuplaantuu, kun juuri kriittisellä hetkellä nainen painaa sormensa peppureikääni.

Naurettavaa huutelua taas havaittavissa. On jokaisen oma asia kuinka nautintoa saa. Jokainen voi kokeilla mitä juttuja tahansa ja huomata asiat joista pitää.

Meillä saan aina välillä peppuhyväilyä anuksen alueelle, aina ei työnnytä edes sisään, mutta se tuntuu hyvältä. Välillä sitten vaimo ottaa muutaman sauvan ja leikkii niiden kanssa pepussani ja tuntuu tosi hyvältä kun hän samalla hyväilee pussejani ja seisokkiani. Joskus suihkussakin vaimo saippuoi minua ja työntää sormensa peppuuni. No se on hänen tarkoituksensakin, kun saa sen jälkeen kyytiä. Olettekos vielä sträppiä kokeilleet??? Onnekas mies, sinulle taitaisi sopia paremmin kumppaniksi toinen mies.

Ehkä et olekaan niin onnekas. Jos nainen laittaa sormensa tai jotain muuta perseeseeni tai edes yrittää, lyön sitä.

KOODI HOMO CHAT ISOPYLLY