Peppu seksi luomu homo meis

peppu seksi luomu homo meis

Toki miehen anatomiaan liittyen jotkin seksitavat ovat erilaisia. Vastoin yleistä harhaluuloa, vain osa miehistä, joilla on seksiä miesten kanssa, harrastaa anaaliyhdyntää. Monilla anaali eli peräaukko näyttelee isoa roolia seksielämässä, mutta varsinainen yhdyntä ei kuulu jokaisen homomiehen elämään. Anaaliyhdyntää harrastava luokittelee usein itsensä joko bottomiksi vastaanottava osapuoli tai hän voi olla top sisääntyöntävä osapuoli.

Välillä roolit saattavat vaihdella. Anaaliseksissä tärkeää on liukasteen riittävä käyttö ja turvaseksi, sillä anaaliseksissä seksitautien riski on huomattavasti suurempi verrattuna emätinyhdyntään sillä limakalvot rikkoutuvat helposti.

Erityinen riski on vastaanottavalle osapuolella. Anaaliyhdyntään on olemassa kondomeja, jotka ovat paksumpia ja siten kestävämpiä. Anaaliseksissä yhdynnässä, nyrkkinainnissa tai seksilelujen kanssa tärkeää on myös oppia rentoutumaan. Miesten väliseen seksiin kuuluu myös mm. Seuraavassa esitellään miesten välistä seksiä käytännön näkökulmasta vapaasti suomennettuna Terrence Higgins Trust -järjestön "The Bottom Line" -opaskirjasta.

Perineum eli väliliha on alue, joka alkaa kiveksistä ja päättyy peräaukkoon. Se on hyvin herkkä alue ja sitä kutsutaankin usein kiitotieksi taivaaseen highway to heaven. Ulkoinen sulkijalihas eli peräaukko on joukko lihaksia, joiden jännittäminen ja rentouttaminen on tahdonalaista. Sisäinen sulkijalihas alkaa noin sentti peräaukosta sisäänpäin. Tämän alueen rentouttaminen on myös mahdollista vaikka alueella ei olekaan tahdonalaisia lihaksia samalla tavalla kuin peräaukon alueella.

Peräaukkoon jotakin työnnettäessä tämä lihas laittaa eniten vastaan, mutta noin sekunnin kuluttua se rentoutuu. Anaalikanava on muutaman senttimetrin pituinen alue ennen peräsuolta ja siellä sijaitsee paljon hermopäätteitä, jotka tuntevat sekä kipua että nautintoa. Peräsuoli o n halkaisijaltaan noin nyrkin kokoinen suoli jossa on hyvin vähän hermopäätteitä. Peräsuolen seinämät ovat hyvin herkkiä joten ne vuotavat helposti. Ylempänä peräsuolesta sijaitsee ohutsuoli, jossa on ulostemassaa.

Peräsuolen pinta repeää helposti ja näistä repeämistä bakteerit ja virukset pääsevät helposti verenkiertoon. Tästä syystä suojaamattomassa anaaliseksissä hivin ja muiden seksitautien riski on suuri.

Lisäksi esimerkiski hivin riskiä anaaliyhdynnässä lisää se, että peräsuolen verenkierto on hyvin nopeaa. Liukasteen käyttö on siis hyvin tärkeää ja toki se lisää anaaliseksin nautittavuuttakin. Paras liukuvoide on vesipohjainen hajustamaton voide sillä öljypohjaiset haurastuttavat kondomia ja se saattaa rikkoutua.

Hajustetut voiteet voivat aiheuttaa ärsytystä ja peräsuolen limakalvot voivat rikkoutua. Eturauhanen on elin, joka tuottaa siemennestettä. Se on renkaan muotoinen ja pähkinän kokoinen ja sijaitsee peniksen juuressa virtsarakon alapuolella. Virtsaputki kulkee eturauhasen läpi.

Eturauhaen on hyvin kosketusherkkä ja tästä syystä sitä kutsutaan miesten g-pisteeksi. Orgasmi saattaa tuntua voimakkaammalta kun samalla hyväillään eturauhasta. Kuinka eturauhasen voi löytää: T yönnä erektion aikana peräaukkoon sormi, jossa on liukastetta, noin 5.

Suuntaa sormi kohti napaa ja lopulta löydät kiinteän pullistuman. Eturauhasen hellä hyväily saattaa aihettaa erektion voimistumisen ja tunteen virtsaamisen tarpeesta.

Joskus kumppanin saattaa olla helpompi löytää eturauhasesi kuin sinun itse. Sormettaminen t arkoittaa sormen työntämistä peräaukkoon.

Sormi tarvitsee kuitenkin myös liukastetta ja kynnet on hyvä pitää lyhyinä haavojen välttämiseksi. Sormettamisessa ei ole seksitautien riskejä mutta sormet on syytä pestä sormettamisen jälkeen ja myös ennen sormettamista jos käsissä on spermaa, esiliukastetta tai ne ovat olleet jonkun toisen takapuolessa ennen sormettamista.

Jos laukeaa siten, että sormi on anaalissa, on syytä odottaa että sulkijalihakset rentoutuvat ennen sormen ulosvetämistä. Nuoleminen on peräaukon ja sulkijalihasten kiihottamista suulla ja kielellä. Esileikkinä nuoleminen rentouttaa peräaukkoa ja täten se on valmiimpi anaaliseksiin. Jotkut pitävät erittäin paljon nuolemisesta ja jotkut inhoavat sitä. Jos ajatus ulosteen mausta tai hajusta tuntuu epämiellyttävältä, peräaukko ja suoli kannattaa pestä ennen nuolemista. Nuolemisessa on seuraavien seksitautien mahdollisuus: Seksitautien riskiä ei ole, jos nuollessa käyttää peräaukon suojana kondomia, joka on leikattu auki ja levitetty kelmuksi peräaukon päälle.

Kiveksien nuolemisessa ei ole seksitautien riskiä. Anaalisuihkua douche tai enema voidaan käyttää peräsuolen pesuun joko puhdistustarkoituksessa tai seksileikkinä. Anaalisuihkuja on monen eri kokoisia ja mallisia mutta tärkeää on että anaaliseksiä aloitteleva käyttää vettä vähemmän kuin jo kokenut anaaliseksiä harrastanut.

Ennen pesua olisi syytä ulostaa ja pesu huuhtelee mahdollisen suoleen jääneen ulosteen. Pesua olisi syytä myös välttää juuri ennen anaaliseksiä sillä vettä saattaa vuotaa suolesta vielä hetken aikaa pesun jälkeen.

Myös anaalisuihkua käytettäessä on käytettävä liukastetta ja suihkun jälkeen on ehdottoman tärkeää käyttää liukuvoidetta ja kondomia koska suihku saattaa vahingoittaa peräsuolen limakalvoja. Suihkuja myydään erotiikkaliikkeissä ja nettikaupoissa. Seksilelut ovat jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön sillä seksitaudit voivat levitä niiden yhteiskäytössä. Jos seksileluja käyttää toisen kanssa yhdessä, on käytettävä kondomia tai pestävä lelu hyvin saippualla ja lämpimällä vedellä ennen käyttöä.

Dildoja on hyvin monenlaisia ja eri kokoisia. Yleensä dildot on tehty kumista tai silikonista ja ne ovat peniksen muotoisia ja usein niissä on kivekset tai alusta juuressa jotta ne eivät juutu sisään. Prolapsin korjaamiseksi tarvitaan leikkaus, jotta pysyviä tuloksia saataisiin aikaiseksi.

Olet varmasti tietoinen myös siitä, että suolen limakalvon ohuuden ja peräsuolen korkean mikrobipitoisuuden takia anaaliseksi on aina huomattava sukupuolitautien tartunnan riskitekijä. Osoita rakkauttasi muulla tavoin: Kuule uskovainen, prolapsin aikaansaamiseksi tarvitset paljon kovemmat otteet, kuin keskiverto paskan kokoisen esineen. Puhutaan ihan nyrkeistä ja auki pakottamisesta ja kovasta ulos ponnistamisesta.

Jos kuvittelet, että prolapsi rajoittuu vain rektumiin, kannattaisi perehtyä vähän syvemmin kun näille prolapsivesille kerran päätit veneillä. Infektiot ja ääritapauksissa loiset, mutta varsinkin länsimaissa lähes olematon ongelma tarkan omavalvonnan ja lihajalostuksen takia sen sijaan ovat aivan tosi asia, niin anaali kuin oraali ja vaginaaliseksissä. Todella harvoja, tosin naisilla yleinen on virtsatieinfektio.

AP en suosittele kortsutta panemiseen, se ei sinulle tunnu sen kummemmalta etenkään jos kumppani laukeaa sisällesi - se ei tunnu miltään, valuu vain myöhemmin ulos tai joudut ulostamaan sen ulos. Itse käytän suuseksissäkin kondomia, itse en pidä ejakulaation sotkuisuudesta. Ei tuo suolen tyhjennys ole välttämätön sillä vesi saa ylempänä suolessa olevan massan liikkeelle. Riittää kun peset takapuolesi ja jos haluat kokeilla huuhtelua niin verkkoapteekista saa suolen huuhteluun tarkoitettuja pusseja.

Liukkaria pitää tosiaan olla tosi paljon että sulkijalihakset eivät vaurioidu ja suolen pintaan ei tule hankaumia. Kondomia on oltava sillä jos topilla on HIV ja sulla suolen pinnassa hankaumia niin HIV viruksella on suora reitti verenkiertoosi. Liukastetta riittää pienempikin määrä, pääasia on että lämmittelyt hoitaa hyvin - kaksi-kolme sormea kun saa hyvin sisään, on helppo työntyä.

Kannattaa välissä vähän lisäillä liukastetta, koska siitä imeytyy nestettä ja se kuivuu, toiset kuivuvat nopeammin kuin toiset. Käytä vesipohjaisia liukasteita, öljy ja silikonipohjaiset saattavat rikkoa joitain kondomeja, muistaakseni lateksin.

Huuhtelu on helpoin tehdä suihkun letkulla pöntöllä istuen wc käynnin jälkeen. Hana miellyttävän lämpöiselle ja pienelle paineelle.

Korkeintaan pari desiä vettä letkulla sisään 2. Truuttaa vesi ulos 3. Toistetaan niin monta kertaa että ulos tuleva vesi on kirkasta Näin yksinkertaista: Kannattaa vielä ennen aktiä käydä varmistamassa ettei sisälle ole jäänyt vettä ja jos on niin truuttaat vaan veden ulos.

Jos vesi ei ole kirkasta toista vaiheet Ja ei kun hommiin: Ihan ensimmäisellä kerralla kannattaa ihan vain harjoitella itsekseen, että opit tekniikan, eikä tarvitse sitten tositilanteessa miettiä että meniköhän oikein vai ei. Nimittäin jos meni väärin niin se vesihän tulee sieltä ulos just milloin haluaa.

Joko 15v on kokeillut peppuseksii? Mies mies, onko mitään oksettavampaa? Ja vielä perspanoja, en viitsi edes kuvitella: On erikoista jos mies mies seksi noin paljon oksettaa,tulla ihan sitä varten lukumaan sellaisia juttuja ihan homopalstalle,etkö ole huomannut mitään muuta mielenvikaisuutta itsestäsi.

Ei terve ihminen mitenkään hakeudu sellaisiin tilanteisiin mikä on vastenmielistä. No omasta kokemuksesta; paras koko anaaliseksiin on senttinen normi penis. Jos käytetään liúkkaria niin ei revi tai paikat repeydy. Sen sijaan oma kokemus päälle 22 senttisestä on se, että oli kyllä täyttävä kokemus, mutta repi suolen verille. Verta tuli pari päivää aktin jälkeen suolesta vessakäynneillä. Eli normipenis on paras!

Onko kokemuksia pienemmistä, vaikka cm, tuntuuko enää miltään! Siis niille, jotka miettivät että millä saa helposti anaalin puhtaaksi ennen seksiä; Ostin ebaysta pari euroa maksavan tavallisen intiimisuihkun ja voin sanoa että todellakin toimii!

...

Monta tuntia ennen anaaliseksiä kannattaa huuhtelu tehdä? Enne en ole huuhtelua tehnyt mutta seksin jälkeen maha menee sekaisin ja vessan pitää mennä eli estääkö suolihuutelu tämän vaivan?

Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Teettekö oikeasti suolihuuhtelun ennen peppuseksiä? Tottakai suoli huuhdellaan ennen aktia. Mikä onkaan hauskempaa esileikkiä kun ruutata vettä rektumiin ja sitten istua vääntämässä vesipaskaa naama punasena.

Tästä juuri on kysymys! Jokaisen pitäisi ymmärtää, kuinka groteskin irvokasta anaaliseksi on. Siinä ei ole mitään luontaista, siinä ei ole mitään hellyyttä, siinä on kyse naista halventavasta aktista, mitä tyhmät naiset eivät ymmärrä ja perverssit miehet sitten käyttävät hyväkseen. Itse olen sitä mieltä, että seksuaalikasvatuksen yhteydessä pitäisi korostaa, että anaaliseksi on täysin luonnotonta miehen ja naisen välisessä suhteessa.

Koska homoseksualismi ei ole enää rikos, on minusta sallittua harjoittaa anaaliseksiä homojen kesken. Eli jos mies haluaa anaaliseksiä, miksei etsiä toinen mies?

Jos nainen haluaa anaaliseksiä, ehkä olisi syytä miettiä, onko itsetunto-ongelmia: En hyväksy anaaliseksiä miehen ja naisen välillä.

Tämä kanta on ja pysyy. Tiedän, että lailla ei pystytä juurikaan ohjaamaan ihmisten seksuaalikäyttäytymistä, koska olisi käytännössä hankala valvoa anaaliseksin kieltävää lakia. Mutta jotenkin pitäisi saada etenkin nuorten naisten tietoisuuten se, että anaaliseksistä pitää kieltäytyä vaikka pojat sitä vaatisivatkin. Itse neuvoisin tyttöjä huutamaan kovalla äänellä "homo!!! Luulen, että aika monen pojan anaaliseksivaateet tyssäisivät siihen, koska nuorille heteromiehille on kauheaa tulla leimatuksi homoksi.

Tämä kaikki nuorten naisten normaalin ja terveen seksuaalisuuden vaalimiseksi. Minkäänlainen seksi ei ole halventavaa, jos sitä ei tehdä halventavalla tavalla. Ja sillä taas ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko kyse vagina- vai peräaukkoyhdynnästä. En ymmärrä miten mielestäsi yhdyntä voi muuttua naista halventavaksi jos kalua siirretään muutama sentti taemmas, molempien niin halutessa.

Päinvastoin kuin sanot, anaaliseksi on täysin luonnollista niin hetero- kuin homosuhteissakin. En yleensäkään tajua miksi anaaliseksikeskusteluihin aina vedetään se homous mukaan. Suutelen naista ja se tuntuu minusta hyvältä. Olenko nyt piilohomo kun miehilläkin on suu, haluanko oikeasti suudella miestä. Peppumies, sinä ilmeisesti olet harrastanut pidempään peppuseksiä, kun nikkisikin on tuo. Vastaa nyt tuohon kysymykseen suolihuuhtelusta. En tiedä onko sinulla vakikumppani, vai vaihtuvia. Mutta teettekö te - vaaditko sinä - haluatko sinä - suolihuuhtelua ennen peppuseksiä?

En ole suolihuuhtelua ikinä tehnyt ennen peppuseksiä toki se on paastosta minulle tuttua - ja kyllähän siinä peppuseksissä saattaa hieman kakkaa tulla kalun päähän - mutta onko se nyt niin paha? Siis kun että eihän seksin nyt tarvitse olla siistiä - vaikka ei mikään ulostefriikki olisikikaan.

Kun onhan se luonnollista, että pepussa on kakkaakin. Lisään siis vielä, että muutenhan extempore peppu pitäisi melkein unohtaa? Kun kyllä suolihuuhtelussa paasto herkästi jää sitä vettä peppuun, ja se tulee jonkin ajan päästä pois - ja suoli on sentäs tyhjä. Eli tavallisessa peppuhuuhtelussa ilman suolen tyhjennystä sitä vettä jäisi helposti huomattavasti enemmän, ja tulisi vain enemmän sotkua. En yleensä harrasta lyhyitä suhteita, tosin valitettavasti erosimme hiljattain ystävinä pitkäaikaisen vakikumppanini kanssa.

Meillä joskus huuhdeltiin, toisinaan ei. Se oli yleensä naisen päätös, hän teki niinkuin itse parhaaksi näki. Tietenkään extempore jutuissa ei tuhlattu aikaa huuhteluun.

Ei se minusta ole millään lailla välttämätöntä jos suoli muutoin on tyhjä, eli nainen on käynyt kakalla ennen peppuseksiin ryhtymistä. Joskus hyvin harvoin saattaa kalun varteen tulla pieniä "rusketusraitoja" tai esinahan alle jäädä ruskeaa. Kun käyttää liukkaria kunnolla niin se jo yleensä estää enemmän tarttumisen. Niinkuin sanoit, on ihan normaalia että pepussa voi olla kakkaa: Kumpikaan meistä ei ole ulostefriikki, emme harrasta kakkaleikkejä, mutta emme myöskään pelkää tuota "luonnontuotetta".

Kaikki tahrat lähtevät kyllä pesussa pois eikä koskaan ole mitään tulehduksiakaan tullut vaikka joskus on pesukin saanut odottaa aamuun asti. Jos tuosta huuhtelusta aletaan tehdä kovin suuri numero, voi spontaanius ja romantiikka kadota hommasta. Tässäpä esitit juurikin syyn miksi minä karvan yli v mies en harrasta anaaliseksiä.

Jos oikeasti haluaisin panna ihmisiä peräsuoleen niin voisin jättää ämmät sikseen ja iskeä MIEHEN ja säästyä kaikelta tältä tuskalta mitä koituu naisen kanssa elämisestä. Mikä olisikaan sen helpompaa kuin elää toisen äijän kanssa. Kumpaakaan ei kiinnostaisi muoti tai luomu tai kakarat tai kestovaipat tai puutarhanhoito tai Pirkka-lehti pätkääkään. Molemmat osaisivat vaihtaa ITSE kesärenkaat ja vaikka kannentiivisteen autostaan. Molemmat diggaisi katsoa formuloita ja rakentaa moottoripyöriä ja jenkkiautoja ja käydä hevibändien konserteissa ja festareilla.

Kummallakaan ei takuuvarmasti olisi ikinä "päänsärkyä" ja jos oikeasti olisi niin sekin paranisi pikku imaisulla terskan juuresta. No ei kyllä eukollakaan ikinä ole mutta kuulemma tällainen on yleistä. Molempia panettaisi aivan sairaasti joka päivä koko päivän ja elämä olisi pilalla jos ei saisi orgasmia ainakin kerran päivässä. Kukaan ei odottaisi saavansa useita peräkkäisiä siemensyöksyjä. Molemmat ymmärtäisivät että fellaation yhteydessä on tosi tylyä sylkäistä.

Ai kun kuulostaa ihanalta. Mutta minkäs teet kun ei ole homoksi syntynyt ja karvainen perse ei kerta kaikkiaan kiinnosta. Olen ihan oikeasti monta kertaa miettinyt että kyllä homppelina olis helppoa vaikka mullakin on esimerkillisen hyvä vaimo ja ihananat mukulat ja näin päin pois. Vaan ei auta ei, peräsuoli ei meikkua kiinnosta muuten kuin grillissä luonnonsuolimakkaran ympärillä ja sittenkin vain kulinaristisesta näkökulmasta.

Kas kun kerta kaikkiaan rakastan pillun tuntua, tuoksua, miten klitoris jäykistyy kieleni alla, miten emätin taipuu hädin tuskin normaalikokoisen elimeni alla, ja tietysti ulkosynnyttimellisesti ajateltuna naiset nyt vaan ovat niin ihastuttavan kauniita ja pehmeitä ja kiihottavia.

Mutta että pitäisi vielä persereikään panna? Ikinä en ole niin humalassa nussinut etten tietäisi mihin reikään tähtään vaikka todistettavasti olen kerran villissä nuoruudessa sammunut alle: Onneksi se on nainen.

Anaaliseksi ei ole homojuttu yhtään enempää kuin suuseksikään, jota sitäkin vaimon kanssa harastetaan ahkeraan. Homoillahan suihinotto on paljon anaaliseksiä yleisempää, joten samat homotteluperusteet kuin anaalissa sopisi paljon paremmin myös suuseksiin. Runkkaus se vasta vaarallista onkin. D Samaa voisi sanoa teistä miehistä. Ei teistäkään paljon muuhun ole kuin harmiin: D Mikä olisikaan sen helpompaa kuin elää toisen äijän kanssa. Minua ei kiinnosta muoti ainakaan haitaksi asti D, lapset kiinnostaa kyllä, kestovaippa-asiat harkitaan myöhemmin kun omia lapsia ei ole Ei tarvitse olla mies niistä suoriutuakseen: Minä kyllä olen vaihtanut itse, ja voin vaihtaa tulevaisuudessakin: D Helpommalla pääsee kun miehet luulevat olevansa korvaamattomia!!!

Katson formuloita, jalkapalloa tänäänkin peliin , jääkiekkoa. Autojen ja moottoripyörien rakentelu taitaa jäädä, mutta eipäs se välttis onnistu jokaiselta mieheltäkään. Mielelläni kyllä ruiskumaalaisin sitten kuvioita tankkiisi: Musiikkimaku myös on ihan persoonakysymys - minä lähden kyllä hevikonserttiinkin, seuraksi jos tahdotaan. Minulla ei takuuvarmasti ole ikinä "päänsärkyä" Luulen että olen mukana paljon vähemmilläkin vinkeillä ; No ei kyllä eukollakaan ikinä ole mutta kuulemma tällainen on yleistä.

D Kukaan ei odottaisi saavansa useita peräkkäisiä siemensyöksyjä. Tulee jos on tullakseen. Nainen vain toimii eri tavalla: Ja palveluun kuuluu täydellinen puhdistus ; Puhtaampi et ole ollut edes ennen aloitusta: Peräsuolen seinämät ovat hyvin herkkiä joten ne vuotavat helposti.

Ylempänä peräsuolesta sijaitsee ohutsuoli, jossa on ulostemassaa. Peräsuolen pinta repeää helposti ja näistä repeämistä bakteerit ja virukset pääsevät helposti verenkiertoon. Tästä syystä suojaamattomassa anaaliseksissä hivin ja muiden seksitautien riski on suuri.

Lisäksi esimerkiski hivin riskiä anaaliyhdynnässä lisää se, että peräsuolen verenkierto on hyvin nopeaa. Liukasteen käyttö on siis hyvin tärkeää ja toki se lisää anaaliseksin nautittavuuttakin. Paras liukuvoide on vesipohjainen hajustamaton voide sillä öljypohjaiset haurastuttavat kondomia ja se saattaa rikkoutua. Hajustetut voiteet voivat aiheuttaa ärsytystä ja peräsuolen limakalvot voivat rikkoutua.

Eturauhanen on elin, joka tuottaa siemennestettä. Se on renkaan muotoinen ja pähkinän kokoinen ja sijaitsee peniksen juuressa virtsarakon alapuolella. Virtsaputki kulkee eturauhasen läpi. Eturauhaen on hyvin kosketusherkkä ja tästä syystä sitä kutsutaan miesten g-pisteeksi.

Orgasmi saattaa tuntua voimakkaammalta kun samalla hyväillään eturauhasta. Kuinka eturauhasen voi löytää: T yönnä erektion aikana peräaukkoon sormi, jossa on liukastetta, noin 5. Suuntaa sormi kohti napaa ja lopulta löydät kiinteän pullistuman. Eturauhasen hellä hyväily saattaa aihettaa erektion voimistumisen ja tunteen virtsaamisen tarpeesta. Joskus kumppanin saattaa olla helpompi löytää eturauhasesi kuin sinun itse.

Sormettaminen t arkoittaa sormen työntämistä peräaukkoon. Sormi tarvitsee kuitenkin myös liukastetta ja kynnet on hyvä pitää lyhyinä haavojen välttämiseksi.

Sormettamisessa ei ole seksitautien riskejä mutta sormet on syytä pestä sormettamisen jälkeen ja myös ennen sormettamista jos käsissä on spermaa, esiliukastetta tai ne ovat olleet jonkun toisen takapuolessa ennen sormettamista. Jos laukeaa siten, että sormi on anaalissa, on syytä odottaa että sulkijalihakset rentoutuvat ennen sormen ulosvetämistä. Nuoleminen on peräaukon ja sulkijalihasten kiihottamista suulla ja kielellä. Esileikkinä nuoleminen rentouttaa peräaukkoa ja täten se on valmiimpi anaaliseksiin.

Jotkut pitävät erittäin paljon nuolemisesta ja jotkut inhoavat sitä. Jos ajatus ulosteen mausta tai hajusta tuntuu epämiellyttävältä, peräaukko ja suoli kannattaa pestä ennen nuolemista. Nuolemisessa on seuraavien seksitautien mahdollisuus: Seksitautien riskiä ei ole, jos nuollessa käyttää peräaukon suojana kondomia, joka on leikattu auki ja levitetty kelmuksi peräaukon päälle.

Kiveksien nuolemisessa ei ole seksitautien riskiä. Anaalisuihkua douche tai enema voidaan käyttää peräsuolen pesuun joko puhdistustarkoituksessa tai seksileikkinä.

Anaalisuihkuja on monen eri kokoisia ja mallisia mutta tärkeää on että anaaliseksiä aloitteleva käyttää vettä vähemmän kuin jo kokenut anaaliseksiä harrastanut.

Ennen pesua olisi syytä ulostaa ja pesu huuhtelee mahdollisen suoleen jääneen ulosteen. Pesua olisi syytä myös välttää juuri ennen anaaliseksiä sillä vettä saattaa vuotaa suolesta vielä hetken aikaa pesun jälkeen. Myös anaalisuihkua käytettäessä on käytettävä liukastetta ja suihkun jälkeen on ehdottoman tärkeää käyttää liukuvoidetta ja kondomia koska suihku saattaa vahingoittaa peräsuolen limakalvoja.

Suihkuja myydään erotiikkaliikkeissä ja nettikaupoissa. Seksilelut ovat jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön sillä seksitaudit voivat levitä niiden yhteiskäytössä. Jos seksileluja käyttää toisen kanssa yhdessä, on käytettävä kondomia tai pestävä lelu hyvin saippualla ja lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Dildoja on hyvin monenlaisia ja eri kokoisia. Yleensä dildot on tehty kumista tai silikonista ja ne ovat peniksen muotoisia ja usein niissä on kivekset tai alusta juuressa jotta ne eivät juutu sisään.

Dildojen käytössä on syytä aloittaa pienestä ja siirtyä mahdollisesti isompiin malleihin myöhemmin. Pienikin dildo tuottaa paljon nautintoa sillä peräaukon suulla, sulkijalihaksissa on paljon hermopäätteitä. Erittäin suuret dildot voivat aiheuttaa repeämiä. Dildot joissa on kaksi päätä ovat tarkoitettu samanaikaiseen käyttöön: Anaalitappeja on monen muotoisia ja kokoisia ja ne eivät muistuta muodoltaan penistä.

Anaalitapit ovat yleensä pienempiä kuin dildot ja tarkoituksena on kiihottaa herkkää sulkijalihasten aluetta. Anaalitapeissa toinen pää on litteä ja leveä jotta se ei juutu peräsuolen sisään. Vibraattorit o vat peniksen tai torbedon muotoisia ja ne toimivat pattereilla tai verkkovirralla ja usein niissä on useita eri nopeusmahdollisuuksia.

Vibraattoreissa ei yleensä ole litteää päätä, joten niiden kanssa on oltava tarkkana etteivät ne luiskahda peräsuoleen. Anaalihelmet koostuvat toisiinsa peräkkäin kiinnitetyistä pienistä palloista. Ne asetetaan peräaukon kautta peräsuoleen ja poistetaan sieltä halutulla nopeudella.

Helmet hierovat peräsuolen seinämiä, mikä tuottaa joillakin ihmisillä hyvänolon tunnetta. Anaalihelmet ovat usein muovia, kumia tai silikonia ja niiden päässä on lenkki. Lenkki helpottaa helmien poistamista ja se myös estää niiden uppoutumisen kokonaan peräsuoleen. Helmiä on saatavilla eri kokoisia riippuen halutusta vaikutuksesta. Myös helmien kanssa on käytettävä liukastetta. Seksileluina ei saa käyttää: Jos seksileluna käytetty esine juuttuu peräsuoleen, ei ole syytä mennä paniikkiin sillä se saa peräsuolen lihakset puristamaan entistä tiukemmin.

Peräsuoleen kannattaa laittaa paljon liukastetta, ottaa rauhallisesti ja  ponnistaa kuin ulostettaessa.

Peppu seksi luomu homo meis

Peppu seksi luomu homo meis

Tästä juuri on kysymys! Tämä kaikki nuorten naisten normaalin ja terveen seksuaalisuuden vaalimiseksi. Sitten hitaat työnnöt ja vedot. Itse olen sitä mieltä, että seksuaalikasvatuksen yhteydessä pitäisi korostaa, että anaaliseksi on täysin luonnotonta miehen ja naisen välisessä suhteessa. Peräsuoli o n halkaisijaltaan noin nyrkin kokoinen suoli jossa on hyvin vähän hermopäätteitä. Kas kun kerta kaikkiaan rakastan pillun tuntua, tuoksua, miten klitoris jäykistyy kieleni alla, miten emätin taipuu hädin tuskin normaalikokoisen elimeni alla, ja tietysti ulkosynnyttimellisesti ajateltuna naiset nyt vaan ovat niin ihastuttavan kauniita ja pehmeitä ja kiihottavia. Peppu seksi luomu homo meis