Meis kiinnostaa homo seksikkäät stringit

Tottakai käytän miesten stringejä nehän on parhaat alushousut kun vain ostaa laadukkaat. Olen käyttänyt stringejä ainoina alkkareina yli 20 v. Myös uimahallissa ja rannalla. Hyvä valikoma löytyy Anti-shopista. Käytän myös PVC strigejä. No sä ootkin Mun mielestä stringit kyllä homoksi tee ja eivät näytä yhtään huononmalta tai paremmalta kun bokserit yms "normaalit" alushousut. Noin 8 vuotta miesten stringejä käyttäneenä voin sanoa etteivät hierrä tai paina yhtään jos koko on oikea.

Suihkun jälkeen stringit päälle laittaessa tuntuu kyllä aika seksikkäältä ja samalla vapaalta. Mieskaverini eivät tiedä että käytän stringejä mutta naiset tietävät ja eivät ilku niistä. Naislääkäri on nähnyt stringit jalassani ja ei se niistä mitään sanonut.

Kaikki yhtään normaalivartaloiset bmi miehet voisivat kyllä kokeilla stringejä ja vasta sitten alkaa kirjottelemaan homokommentteja yms. Tuo on ihan täysin totta stringien käyttö on yhtä normaalia jätkillä eikä se perkele tee mitenkää homoksi jos jollain on joku vitun ongelma ettei voi hyväksyä niin pitääköön sitten turpansa kiinni No ostin kerran ja myyjä lupasi olla kertomatta kellekään.

Välillä tuli sellaisia kireitä kaksiäänisiä, kun suhahti molemmin puolin narua ohitse. Nyt en ainakaan toista kertaa kokeile. Nimi on pikkasen enteellinen. Olimmeko aikaamme edellä, ainakin nimitysten suhteen? Tuolta ainakin saa ihan suomalaisesta verkkokaupasta seksyjä kalsareita miehille www.

Tapani Olen tavallinen perusmies, noin viisikymppinen sopusuhtainen vartalo ja varmasti hetero. Olen vaan tykännyt tangoista ja stringeistä pikkupöksyinä,niin kauan kun ollut saatavilla. Kotioloissa tulee käytettyä useinkin. Ja niitä mustia PVC-stringejä myös. Tietysti mahdollisimman pienet ja tiukat. Tavallinen kuuskymppinen pulliainen, stringit jos vaan kelit on sopivat talvella harvemmin mutta keväästä syksyyn aina jalassa. Juu mut pallit menee ruttuun: Tuollaisia olen käyttänyt koko ikäni, mutta eivät ne ole mitään stringejä.

Turun Haloselta kävin hakemassa miesten stringit, siellä oli Emporio Armanin stringit, hiukan piilossa vain. Nyt saadaan hyvät naurut enon viiskymppissynttäreillä! Olen 20v poika ja käytän stringei jokapäiväsesti ja ihanimmat mitä tiiän. Mieste puolelta en vaan hyviä oo löytänyt. Näitä mulla on ja ovat iha parhaita ja kivan näkösiä kun saattavat näkyä joskus ja uimahallissa ainakin.

Hei, olen 32 vuotias mies ja pidän miehistä jotka käyttävät stringejä esim calvin cleinilta löytyy kivat Missä on kaikki miehet, jotka käyttää. Harrastanpyöräilyä maastossa ja maantiellä kesät talvet. Olen kärsinyt alapään hiertymistä. Siinä sitten yksi ilta mietiskelin ääneen vaimolleni että perkeles mitähän alushousuja alkaskokeileen jotta ei tulisi ikäviä hiertymiä.

Vaimo siinä vaan nakkas että kokeile stringejä. No ei muutakuin tuumasta toimeen. Ebaysta sitten tilaamaan ja sattui vielä oikein mukavat ja hyvin istuvat. Nyt on parikuukautta kätetty pelkästään stringejä ja hiertymät on jääneet unholaan. Bokseritkin on kyllä jääneet kaappiin. Itse voin kyllä suositella lämpimästi varsinkin urheilua harrastaville. Onhan niitä kyylääjiä kun uimahallissa riisutuu ja pukeutuu mutta mitästusta. Käytän stringejä melkein aina.

Täysin platoninen heteromiesystäväni Böge-Petter ainakin tykkää ja kehuu aina miten hyvältä näytän. Jumankekka ko mä taidan olla kiintyneempi naisten stringeihin. Useemman kerran ko oon tullu himaan, huomaan ett mun boxerit on vaihtunu stringeihin, joissa tietyst sellane sopiva, tietsä Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jos kysenne on ensinnäkin siitä, mihin on oppinut. Harva on kovin kokeilunhaluinen, rutiinit suovat turvaa.

Ja huippukroppakin on harvassa. Lähinnä siksi, kun normipöksyt menevät joka tapauksessa aina persiuksiin. Kieltämättä stringit itsessään motivoivat treenaamaan, jos liikaa lässähtää liikkumisen suhteen. Ovat näppärät vaelluksellakin, kuivuvat paljon nopeammin kuin tavalliset pöksyt.

Olen testannut myös armeijan tekniset miesten boksterit, stringit paremmat. Eli minulla vilkuttaa stringit rinkan hihnasta eteenpäin tarpoessa. Ei tarvitse hygienian kärsiä suihkuttomuuden vuoksi. Sama toimisi miehilläkin, luulen? Ainoa ongelma on, että kovin takkuisena päivänä stringit voi vetää monella lailla väärin päin päälleen, mikä ei normipöksyillä onnistu.

Mut kestävät kauan parhaannäköiset ja mukavat. Saako stringejä muualta sokoksien ja halonen vaatekaupasta. Olen 37 vee aviossa naisen kanssa oleva mies.

Vuosia jo käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti stringejä ja ainakin oma vaimo niitä tykkää katella. Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Aihe vapaa ' , aloittaja Pettynyt , Onko mun mies homo vai onko sillä toinen nainen!?! Ostin uudet alusvaatteet, punaiset hepenet. Kun puin ne ylleni ja vaivihkaa mallailin niitä peilin edessä, mies tuhahti, että liian paljastavat alushousut. Kuulemma vähän liian räikeätkin. Mä arvaan, että aika moni mies olisi ollut pikemminkin innoissaan ja halunnut päästä välittömästi sänkyyn piehtaroimaan tämä minulla suunnitelmissa.

Niin oma ukko syventyy vaan johonkin Juoppohullun päiväkirjaan mieluummin! Voiko todella miehen mielestä alushousut olla "liian paljastavat"?! Aika paska fiilis, etten sanoisi. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jos sä oot vaan läski? Alaston lohikäärme Aktiivinen jäsen. Jos se tykkää enemmän sinisestä? Alaston lohikäärme , Kerran kuuntelin miesporukan juttuja ja jokainen oli sitä mieltä, että stringit on urpot ja leventää persettä Vittumaisen tuntuiset ainakin, joten minulla oli ne yhdet ainoat silloin joskus.

Toi juoppuhullun pväkirja oli muuten niiiiiin hauska että mun ukko meinas tuolilta tippuu kun luki sitä. Meni jo hermot siihen räkätykseen. Mut hei juoppis on tosi hyvä kirja! Mun mies inhoaa kaikkia pitsiröyhelöitä.. Valkoiset pehmeäntuntuiset peruspikkarit on parhaita.

...

Hairy kalu mieshieroja homoseksuaaliseen miehelle

ILMAISET SEKSI VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTAA KUOPIO

Sloggit ei voi mitenkään mennä pyllyvakoon, ne on venyvää kuin uimapuku. Viimekerrasta on taas kulunut pian viikko Päästelin lastit pitkin rattia ja penkille. Eikä sen, kumpi haluaa enemmän, osa ole ikinä helppo. Mies jolla on stressiä, hormoniarvot pielessä tai joku toinen kiikarissa. Miehet on nykyisin niitä jotka pihtaa ja ei halua seksiä. Olen naimisissa ja kahden lapsen isä, kolmikymppinen heteromies ja työnjohtaja.

Toi juoppuhullun pväkirja oli muuten niiiiiin hauska että mun ukko meinas tuolilta tippuu kun luki sitä. Meni jo hermot siihen räkätykseen. Mut hei juoppis on tosi hyvä kirja! Mun mies inhoaa kaikkia pitsiröyhelöitä..

Valkoiset pehmeäntuntuiset peruspikkarit on parhaita. Mikäköhän mun äijä sitten on, kun sitä ei noi mun alusvaatteet kiinnosta tippaakaan? Se on hulluna siihen mitä niiden alta löytyy. Olet selvästi miehellesi äitihahmo, eikä hän siksi pidä siitä, että yrität olla seksikäs. Miehellä voi myös olla toinen nainen tai mies. Ehkä hän oli huonolla päällä? Nyt tuli tilanne,johon en osaa samaistua lainkaan. Mä nimittäin teen aika ajoin just noin,että ostan jotkut uudet alusvatteet ja mukamas vaan testailen niitä miehen lähellä ja samantien se on ihan hulluna.

Ehkä sun miehellä vaan on joku hetki ollut,että ei oo osannut herätä tilanteeseen. Shokeerattu Letkajenkka , En todellakaan ole läski, vaan vaikka itse sanonkin tämän, niin mulla on hyvä kroppa.

Ei pitäisi olla ennenkuulumatonta. Ja kyllä, Juoppikset ovat hauskoja, mutta tuskin kenenkään muun miehen mielestä villiä seksiä hauskempia Normaalisti mies syttyy paljon pienemmistäkin asioista, "vihjeistä " tms.

Siksipä ihmetyttääkin aika lailla. Ja kun joku sanoi, ettei miehet ole koneita - no olisiko se nyt ollut niin vaikeaa vaikka kehua!? Jos ei kerran seksiä kaivannut. Tiedän ettei suurin osa naisita stringeistä pidä, onneksi vaimoni kyllä.

Ainoa asia, missä Turku on parempi. Helsingistä tietysti löytyy myös. Tottakai käytän miesten stringejä nehän on parhaat alushousut kun vain ostaa laadukkaat. Olen käyttänyt stringejä ainoina alkkareina yli 20 v.

Myös uimahallissa ja rannalla. Hyvä valikoma löytyy Anti-shopista. Käytän myös PVC strigejä. No sä ootkin Mun mielestä stringit kyllä homoksi tee ja eivät näytä yhtään huononmalta tai paremmalta kun bokserit yms "normaalit" alushousut. Noin 8 vuotta miesten stringejä käyttäneenä voin sanoa etteivät hierrä tai paina yhtään jos koko on oikea. Suihkun jälkeen stringit päälle laittaessa tuntuu kyllä aika seksikkäältä ja samalla vapaalta. Mieskaverini eivät tiedä että käytän stringejä mutta naiset tietävät ja eivät ilku niistä.

Naislääkäri on nähnyt stringit jalassani ja ei se niistä mitään sanonut. Kaikki yhtään normaalivartaloiset bmi miehet voisivat kyllä kokeilla stringejä ja vasta sitten alkaa kirjottelemaan homokommentteja yms. Tuo on ihan täysin totta stringien käyttö on yhtä normaalia jätkillä eikä se perkele tee mitenkää homoksi jos jollain on joku vitun ongelma ettei voi hyväksyä niin pitääköön sitten turpansa kiinni No ostin kerran ja myyjä lupasi olla kertomatta kellekään.

Välillä tuli sellaisia kireitä kaksiäänisiä, kun suhahti molemmin puolin narua ohitse. Nyt en ainakaan toista kertaa kokeile. Nimi on pikkasen enteellinen. Olimmeko aikaamme edellä, ainakin nimitysten suhteen? Tuolta ainakin saa ihan suomalaisesta verkkokaupasta seksyjä kalsareita miehille www.

Tapani Olen tavallinen perusmies, noin viisikymppinen sopusuhtainen vartalo ja varmasti hetero. Olen vaan tykännyt tangoista ja stringeistä pikkupöksyinä,niin kauan kun ollut saatavilla. Kotioloissa tulee käytettyä useinkin. Ja niitä mustia PVC-stringejä myös. Tietysti mahdollisimman pienet ja tiukat. Tavallinen kuuskymppinen pulliainen, stringit jos vaan kelit on sopivat talvella harvemmin mutta keväästä syksyyn aina jalassa. Juu mut pallit menee ruttuun: Tuollaisia olen käyttänyt koko ikäni, mutta eivät ne ole mitään stringejä.

Turun Haloselta kävin hakemassa miesten stringit, siellä oli Emporio Armanin stringit, hiukan piilossa vain. Nyt saadaan hyvät naurut enon viiskymppissynttäreillä! Olen 20v poika ja käytän stringei jokapäiväsesti ja ihanimmat mitä tiiän. Mieste puolelta en vaan hyviä oo löytänyt. Näitä mulla on ja ovat iha parhaita ja kivan näkösiä kun saattavat näkyä joskus ja uimahallissa ainakin. Hei, olen 32 vuotias mies ja pidän miehistä jotka käyttävät stringejä esim calvin cleinilta löytyy kivat Missä on kaikki miehet, jotka käyttää.

Harrastanpyöräilyä maastossa ja maantiellä kesät talvet. Olen kärsinyt alapään hiertymistä. Siinä sitten yksi ilta mietiskelin ääneen vaimolleni että perkeles mitähän alushousuja alkaskokeileen jotta ei tulisi ikäviä hiertymiä. Vaimo siinä vaan nakkas että kokeile stringejä. No ei muutakuin tuumasta toimeen. Ebaysta sitten tilaamaan ja sattui vielä oikein mukavat ja hyvin istuvat.

Nyt on parikuukautta kätetty pelkästään stringejä ja hiertymät on jääneet unholaan. Bokseritkin on kyllä jääneet kaappiin. Itse voin kyllä suositella lämpimästi varsinkin urheilua harrastaville. Onhan niitä kyylääjiä kun uimahallissa riisutuu ja pukeutuu mutta mitästusta. Käytän stringejä melkein aina.

Täysin platoninen heteromiesystäväni Böge-Petter ainakin tykkää ja kehuu aina miten hyvältä näytän. Jumankekka ko mä taidan olla kiintyneempi naisten stringeihin. Useemman kerran ko oon tullu himaan, huomaan ett mun boxerit on vaihtunu stringeihin, joissa tietyst sellane sopiva, tietsä Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jos kysenne on ensinnäkin siitä, mihin on oppinut. Harva on kovin kokeilunhaluinen, rutiinit suovat turvaa.

Ja huippukroppakin on harvassa. Lähinnä siksi, kun normipöksyt menevät joka tapauksessa aina persiuksiin. Kieltämättä stringit itsessään motivoivat treenaamaan, jos liikaa lässähtää liikkumisen suhteen.

Ovat näppärät vaelluksellakin, kuivuvat paljon nopeammin kuin tavalliset pöksyt. Olen testannut myös armeijan tekniset miesten boksterit, stringit paremmat. Eli minulla vilkuttaa stringit rinkan hihnasta eteenpäin tarpoessa.

Ei tarvitse hygienian kärsiä suihkuttomuuden vuoksi. Sama toimisi miehilläkin, luulen? Ainoa ongelma on, että kovin takkuisena päivänä stringit voi vetää monella lailla väärin päin päälleen, mikä ei normipöksyillä onnistu. Mut kestävät kauan parhaannäköiset ja mukavat.

: Meis kiinnostaa homo seksikkäät stringit

Hieroja gay itäkeskus kalun tyydytys Homoseksuaaliseen teija seksi haluan kalua
Meis kiinnostaa homo seksikkäät stringit No itse ostan nykyään stringini samalla kun käyn Virossa. Välillä se sattuu, miettii miksi edes jaksan panostaa ulkonäkööni ja kroppaani, kun miestä ei kiinnosta, ei millään. Mies on kyllä ihan terve ja normaali. Käytän myös PVC strigejä. Vältän käyttämästä stringejä silloin, kun joku on mahdollisesti näkemässä. Mä oon kyllä mielestäni aika hyvännäköinen ja mieskin sanoo, että oon seksikäs, en ymmärrä.
Meis kiinnostaa homo seksikkäät stringit 914
KUUMA BLONDI CHAT SEKSI HOMO Seksivideo gay suomi parasta puhelinseksiä
THAI HOMO HIERONTA TURKU SEX MESSUT Thai hieronta helsinki kallio seksi ilmaiseksi homo