Liian nopea homoseksuaaliseen laukeaminen kalu karvainen

Homojen heterogeenisyys heh olisi lohduttavaa kokea. Se hälventäisi varmasti kaiken tämän jättämää jälkeä. Grindr tosiaan ei ollut tuossa listalla, koska sen ongelmana ovat botit jotka spämmäävät feikkikeskustelua ja yrittävät saada sinua jollekin pornosivustolle.

Olennaista, että jos tykkää ananaksesta pitsassa, ei annan sosiaalisten normien estää sinua syömästä juuri sellaista pitsaa kuin haluaa. Jokaisella joka tykkää ananaksesta pitsassa on oikeus olla ylpeä pitsamaustaan!

Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kenen haluaisit esittävän itseäsi ja kenet ohjaamaan elokuvan? Lisäksi, mikä olisi elokuvan genre? Elokuvaversiot ihmisistä ovat aina kauniimpia ja komeampia, joten minua voisi esittää vaikka Zachary Quinto , joka bonuksena on myös homo.

Olen melko itseironinen ja elämän draamoihin ja negailuihin pyrin aina ottamaan etäisyyttä ja perspektiiviä huumorilla, joten draamakomedia olisi ehkä sopiva genre. Tykkään myös seikkailemisesta eri tavoin, joten seikkailuelementtiäkin voisi olla mukana. Visuaalisena ihmisenä elokuvan kuvallinen kerronta olisi myös olennaista. Ajattele vaikka Arkajalkoja tai Paluu tulevaisuuteen -trilogiaa. Tai sitten ohjaajana voisi olla Wes Anderson ja tyyli henkeä Steve Zissou. Mielitietyksi helposti valitsee vaan jonkun hyvännäköisen näyttelijän, mutta niistä Chris Pratt on mielestäni myös komediaa taitava.

Myös Seth Rogen helpaisi myös ruutujörnittäväksi. Asiaan liittyen katsonkin Seth Rogenin ja James Francon bromance-leffoja usein kuin katsoisin romanttista komediaa jossa he ovat pari. Solmitko ystävyyssuhteita heterojen kanssa? Vaikuttaako tieto seksuaalisesta suuntautumisestasi näihin suhteisiin? Suhtautuvatko heteromiehet ja -naiset sinuun eri tavoilla?

Lähes kaikki kaverini ovat heteroita, eikä seksuaalisuuteni ole vaikuttanut mitenkään asiaan. Kaverini eivät suhtaudu oikeastaan millään kummoisella tavalla, suhtautuvat aivan normaalisti, eli en osaa mitenkään sanoa että kavereillani olisi mitään erityistä suhtautumista.

Mitä tulee tuntemattomampiin ihmisiin, niin joillain heteronaisilla on se valitettava tapa, että esineellistävät minut sylipuudeliksi, joka olisi käyntikortti homoklubeille bibistämään, ja sillä, mitä minä haluan tai en halua, ei ole merkitystä. Ja näillä heteronaisilla tapaa olla myös ärsyttävä taipumus leikkä amoria ja olla "ihan varma" että minä ja tämän heteronaisen ainoa tuntema homo olisimme "täydellinen pari", riippumatta siitä että olemme täysin erilaisia.

Plus mitä tulee homoihin, heiltä häviää kunnioitus toisen yksityiselämää kohtaan. Ei ole tavattoman poikkeuksellista, että heteronainen jota hädin tuskin tunnet kysyy oletko top vai bottom. Mutta jos minä kysyisin hädin tuskin tuntemaltani naiselta tykkääkö hän suihinotssa että mies laukeaa suuhun, naamalle vai tisseille, saisin varmaan avokämmenestä poskelle.

Kyse on siis yksinkertaisesti siitä mitä seksistä hakee, ja kiertoilmaiseva sanasto on kehittynyt jotta oman mieltymyksen voi kommunikoida toisille, jotta intressit kohtaavat. Oletko törmännyt henkilökohtaisesti homopiirien negailuun heitä kohtaan? Kaunein nainen tällä hetkellä on ehkä Elle Fanning. En ole törmäillyt negailuun transihmisiä kohtaan, tosin transihmiset nyt eivät ylipäänsä ole kovin paljoa puheenaiheena perushomojen parissa.

Itse suhtaudut transihmisiin ihan myönteisesti ihmisinä siinä muihinkin ihmisiin, ja toki symppaan transihmisten ihmisoikeustaistoja. En näe tällä hetkellä mitään estettä tälle. Jos tämä heebo tulisi iskemään niin en minä teknisten tuntemattomuuksien takia kieltäytyisi.

Lähinnä vaan varmaan olisi vähän epävarmaa sähläämistä että miten tuo alavärkki toimii, olettaen ettei sitä ole transmieheltä muutettu. Suhtaudun jokseenkin myönteisesti homokulttuureihin. Totta kai kuten jokaisessa alakulttuurissa, myös homoskenessä on ylilyöntejä, mutta en näe tätä mitenkään homojuttuna, vaan ylipäänsä inhimillisenä piirteenä, joka ilmenee kaikkialla. Vaikken itse siis ole sellainen flamboyant fantastique -homo, en näe mitään väärää siinä, että joku on tällainen.

Joskus nuorempana olin kovin tällaista homotyyppiä vastaan, koska en itse samaistu tuohon homotyyppiin lainkaan, ja pelkäsin että ihmiset ajattelevat minun olevan sellainen. Sen sijaan, että näin ongelmana ihmisten hirttäytymisen stereotypioihin, näin ongelmana sen että toiset homot olivat "vääränlaisia" homoja, liian neitimäisiä. Sittemmin viisastuin ja nyt en koe flamboyant fantastique -homoja mitenkään uhkana itselleni. En pahemmin tiedä Milosta mitään, jonkun parin minuutin puheklipin kuulin jossa hän aika karkeita mustavalkoistuksia ja yleistyksiä teki, eikä sellainen mustavalkoinen ajattelu nyt yleisesti ottaen miellytä minua.

Joskus teinimpänä taas homoseksuaalisuuteen suhtauduttiin asuinpaikallani ja piireissäni melko kielteisesti. Ei silleen uusnatsitason aktiivisella vihalla tai kristillisellä konservatiivipaasauksella, vaan että kun aihe tuli esille, oli se lähinnä sellaista jatkuvaa homouden kustannuksella tapahtuvaa halveksuntaa ja pilkkaa.

Sain uusnatsien kyynelkaasua osakseni Pridessä vuosia sitten, ja oikeusteitse siitä korvauksia. Joskus viikonloppuisin keskustassa jos olen käsikynkyssä toisen miehen kanssa, voi joskus kuulla kovaäänisiä toteamuksia "kattokaa homoja", jotka sinänsä eivät ole suoraan vihamielisiä tai syrjintää, mutta ei se nyt hitto pitäisi olla moinen kummastelun aihe, eikä nyt jaksa olla silleen muiden pällistelyn kohde kännissä viikonloppuna kadulla.

Joidenkin ihmisten elämän suurin saavutus ja merkittävin osaaminen ovat keskinkertaiset havainnointikyvyt, joten toki niistä pitää pitää ääntä ;. Ohan se varmaan joillekin samanlainen homma kuin vaikka ketun näkeminen pihan kulmassa, tulnee osoiteltua ennen kuin ajattelee. Aika harvan kerran minäkään olen nähnyt äijien kulkevan käsikkäin tai käsikynkässä, muuten kuin Tampere Pridessä sen kerran pari kun olen käynyt.

Koen sen ärsyttäväksi viikonloppuisin kaupungilla, syynä isoilta osin se, että humalaiset ihmiset ovat arvaamattomia ja keskustassa on paljon ihmisiä, joten pelko jostain homovastaisesta känniääliöistä hiipii viikonloppuiltaisin takaraivoon. Noin muuten en koe asiaa ärsyttävänä.

On minulla itsellänikin halu tuijottaa jos näen katukuvassa ihmisiä, joita tyypillisesti ei näe, ja jotkut eivät vain osaa katsoa huomaamattomasti. Jos joku tuijottaa, antaa tuijottaa, koska jos hän tekee jotain kielteisiä johtopäätöksiä ja tuomitsee sisäisesti, se johtuu vain siitä että hän on väärässä, ja se on hänen oma ongelmansa, ei minun.

Itsehän olen harjoitellut huomaamatonta tuijottamista, jotta voi tsekkailla miehiä kaupungilla ilman että se on ilmeistä. Kyse on avioliitosta, haluaisitko itse mennä naimisiin kirkossa? Itseäni mietityttää aina haluaako homot oikeasti mennä naimisiin paikassa jossa heitä ei lähtökohtaisesti hyväksyttäsi. Kirkoillahan on ainakin tietäkseni oikeus olla vihkimättä homoja. Ja veikkaan että homot, jotka haluavat mennä kirkkossa naimisiin yrittävät muuttaa asian juurikin niin, että heidät lähtökohtaisesti hyväksyttäisiin.

Eli jos kirkkohäät tulevat mahdollisiksi homoille, niin siinä tapauksessahan kirkko lähtökohtaisesti hyväksyy homot, koska muutenhan he eivät voisi mennä kirkossa naimisiin. Onko tullut paljon naisilta ehdotuksia? Oletko suostunut naisten ehdotuksiin? Onko moni yrittänyt "parantaa" homoudesta? Naiset eivät suoraan ehdottele kuten miehet, mutta kyllä kiehnäävät ja lirkuttelevat, mutten itse tätä yleensä tajua, vaan kaverini huomauttavat tästä minulle. Tämä siis tilanteissa, joissa naiset eivät ole tienneet että olen homo.

Kun ovat tienneet, ei kukaan ole tullut ehdottelemaan mitään. Kuumin suomalainen julkkis heteromies oli aika vaikea. Mikko Leppilampi tuli ensimmäisenä mieleen, mutta hänellä on yleensä vähän sellainen ärsyttävä brittipoppi-pojulook, mutta tässä on jo enemmän edukseen. Ei silti kuitenkaan mikään erityisen säväyttävä. En ole seurannut suomalaista julkkisskeneä kauheasti. Saako homoa ärsyttää "sateenkaariväeksi" kutsuminen ainakin "sateenkaariperhe" näkyy usein uutistekstissä , ja muu sateenkaaritematiikka, pastellivärit, sisustusohjelmat, korostettu seksuaalisuus jne.

Jos joku homoseksuaali pitää enemmän kylmästä, pimeästä ja harmaasta, uskaltaako sen sanoa homopiireissä ääneen? Minua ainakin ärsyttäisi, jos tuollaisia stereotypioita ja teemoja liitettäisiin minuun. Ei noista asioista pitämisessä mitään pahaa ole, mutta ei kai seksuaalisesta suuntautumisesta automaattisesti seuraa noista asioista pitäminen?

Pastellivärit ja sisustusohjelmat eivät kovin paljoa haittaa minua, mutta kritisoisin niissä kuitenkin sitä, että nämä asiat ovat usein niitä joita nimenomaan ulkopuoliset nostavat esille homoista, koska ne sopivat paremmin stereotypioihin. On helpompaa tarjota heterovaltaväestölle homokuvastoa, joka sopii ennakkoluuloihin homoista pastellinvärisinä sisustajina.

En kuitenkaan siis ole dumaamassa mitenkään pastellinvärisiä homosisustajia, itsekin tykkään panostaa toki sisustamiseen! Korostettu seksuaalisuus, noh, miten tämän nyt sanoisi.

Homoskenellä on myönteisempi ja rennompi suhtautuminen seksiin kuin valtaväestöllä. En siis sanoisi, että homoskeneen seksuaalisuudessa kyse on korostettu seksuaalisuus, vaan kyse on pikemminkin vapaampi ja rennompi seksuaalisuus. A ihmiset yleistävät julkisivukuvan jokaiseen homoon. Homot nähdään homoina, ei yksilöinä, ja vaikka tilastollisesti homoissa olisi enemmän sisustajia ja seksielämä on vilkkaampaa, ei osata suhtautua yksilöön yksilönä, vaan yritetään väkisin nähdä yksilö tämän tilaston edustajana, silloinkin kun on ilmeistä, että yksilö ei edusta stereotypiaa.

B imiset yrittävät tuomita noita asioita vain koska ne ovat erilaisia. Pastellinvärisisistä homodesignereistä tehdään pilkkaa, koska he eivät vastaa kunnon mies äijä meininkiä, ja homojen vilkkaampaa seksuaalisuutta sellaisenaan tuomitaan moraalittomana. Jos joku homo tykkää kylmästä, pimeästä ja harmaasta, totta kai sen uskaltaa homopiireissä sanoa ääneen. Homoklubien skene on hivemind, joka voi näyttäytyä samalta vuosia, mutta yksittäiset fantastique-homot piipahtelevat siellä.

Ajattele asiaa vähän kuin spiraaligalaksien kierteet. Ne näyttäytyvät yhtenäisinä loistavina ja värikkäinä kimaltelevina köntteinä, mutta nykytietämyksen mukaan jokainen keskustaa kiertävä tähti viettää vain lyhyen aikaa kierteessä.

Kyseessä ei siis ole pysyvä samoista tähdistä koostuva rakenne, vaan ilmiö, joka syntyy kun yksittäiset kimaltelevat tähtöset pakkautuvat tiettyyn paikkaan tietyssä vaihessa liikettään. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, ja ihan läppänä Doom-pelien huijauskoodi, jolla sai kaikki aseet täyteen ladattuna. Osaatko yhtään sanoa, kuinka yleistä seksuaalinen ahdistelu kaikenlainen koskettelu ja huutelu tms.

No, tuota, enpä osaa oikein sanoa. En ole kamalasti miettinyt asiaa edes. Jos baarissa tiskillä ollessani joku kävelee takaani samalla sivellen alaselkääni tarkoituksenaan saada huomioni, en minä niinkään koe sitä ahdisteluna, vaan iskuyrityksenä.

En muista että kukaan olisi koskaan puristellut minua, mutta koskettelua kyllä on, ja jos en pidä siitä, sanon vain että sori, ei kiinnosta, lopeta. Tai jos joku tulee lähemmäs pyrkien ilmiselvästi tekemään tuttavuutta, pysäytän ennen aikojaan. Mitään huutelua en ole koskaan kokenut, enkä ole kuullut muidenkaan kokeneen. En myöskään tähän hätään muista kenenkään kertoneen seksuaalisesta ahdistelusta homoskenessä.

Kauanko olet ollut homoseksuaali? Jos aikaa on kulunut jo enemmän, millaisissa käytännön tilanteissa olet huomannut ihmisten asennemuutosta? Mistä johtuu että huomattavan moni homoseksuaali on ns. Minulla nimittäin oli opettajana homoseksuaali jota voisi pitää homoseksuaalin miehen malliesimerkkinä ja hän täytti kyllä justiin kaikki stereotypiat mitä homoseksuaaliin mieheen liitetään.

Niin kauan kuin olen mitään seksuaalisia tunteita kokenut. Joskus vuotiaana jo joltain VHS-nauhalta kelasin jotain suttuisia miespyllyjä.

No, olen ajan mittaa ajautunut suvaitsevaisempiin piireihin, joten noin yleisesti ottaen asenteiden muutos on tapahtunut käytännössä ympärilläni seuran muuttuessa. Mutta vaikuttaa enemmissä määrin siltä että sen tyyppiset ihmiset, jotka 15 vuotta sitten olisivat olleet hostiileja homoja kohtaan, suhtautuvat nyt paljon neutraalimmin, ja näkevät sen enemmänkin vain kätisyyden kaltaisena piirteenä.

Ja ovat avoimempia muuttamaan suhtautumistaan. Tunnen esimerkiksi pari maahanmuuttokriittistä perussuomalaisten kannattajaa, jotka ovat silleen makkara-kalja-soini -linjalla noin muuten, mutta eivät lähde dumaamaan homoja, ja jos heiltä sitten tulee jotain homoläppää, niin he äkkiä korjaavat että sori, ei tarkoittanut pahaa. Koko perheeni tietää ja hyväksyy. Isäni kanssa pahemmin ei ole aiheesta tullut puhuttua, mutta hän nyt on vähän tunteista jne.

Äitini on välillä vähän liian innoissaan, ja tietyssä määrin vielä ennakkoluulojen ohjailema. A Homoskene on alakulttuuria. Aivan kuten hevarit, punkkarit, skeittarit tai uusnatsit alkavat pukeutua samansuuntaisesti viettäen aikaa samoissa piireissä paljon, myös homot alkavat mukailla toisiaan viettäessään aikaa samoissa piireissä.

Yhteiskunnassa, jossa homoseksuaalit ovat perinteisesti avoimesti voineet olla itsejään lähinnä homobaareissa, tietyissä paikoissa, on helpompaa homoille syntyä omat piirinsä ja oma alakulttuurinsa. Ja kun ihmisillä on luontainen taipumus laumakäyttäytymiseen ja klikkiytymiseen, syntyy homoskenelle omat tapansa olla osa alakulttuuria ja osoittaa kuuluvansa tähän joukkoon. Eihän esimerkiksi pinkki väri tai Lady Gaga sellaisenaan ole mitenkään luontaisesti kytköksissä homoseksuaalisuuteen, vaan ovat nimenomaan kulttuurista ilmiötä.

B Nähdäkseni homoseksuaalisuudessakin on spektri millä tavalla sukupuoli tulee ilmi. Samalla tavalla kuin joku heteromies voi olla olemukseltaan paljon naisellisempi tai "homompi" kuin joku toinen heteromies, joku homomies voi olla olemukseltaan paljon naisellisempi tai "homompi" kuin joku toinen homomies. Ja väittäisin että koska homoseksuaalisuus pohjimmiltaan on variaatiota sukupuolityypillisessä käyttäytymisessä, homojen parissa on sisäsyntyisesti feminisiä käyttäytymistapoja enemmän kuin heteroiden parissa.

Käsittääkseni esimerkiksi mainitsemasi homomainen puhetapa ja kenties eleetkin juontuvat osin siitä, että varhaislapsuudessa kun ihmiset oppivat puhumaan ja elehtimään ottaen mallia muilta, homot ottavat heteromiehiä enemmän vaikutteita naisten puheesta ja elehtimisestä. Uskon siis, että homomiesten parissa on ihan sisäsyntyisesti eleissä ja puheessa enemmän "homomaisuutta", joskaan ei ihan niin paljon kuin stereotypiat antavat ymmärtää.

C Koska homoseksuaalisuus sellaisenaan on perinteisiä normeja " miesten kuuluu pitää naisista, ei miehistä " vastaan, on homona oleminen jo sellaisenaan perinteisten normien rikkomista. Kun homot jo ovat rikkoneet tällaista keskeistä miesroolia, on homoille paljon matalampi kynnys rikkoa muitankin rooliodotuksia. Vankalle heteromiehelle on ehkä vaikeampaa kuunnella Gagaa ja pukeutua pinkkiin, koska hän pelkää että häntä luullaan homoksi.

Mutta homo, joka on jo avoimesti homo, voi pukeutua pinkkiin ja luukuttaa Gagaa koska hän on homo. D Koska varsinkin menneisyydessä monelle homolle perinteiset miesten mallit ja odotukset heteroudesta olivat se elämää rajoittava ja vaikeuttava tekijä, ja kaapista tuleminen on varsinkin menneisyydessä ollut erittäin merkityksellinen ja vapauttava kokemus monelle, on monelle hyvin näyttävä ja fantastinen homouden esilletuonti vastareaktiota siihen kaikkeen tukahduttamiseen ja rajoittamiseen, jota on ennen koettu.

Kun ensimmäistä kertaa elämässään tuntee olevansa vapaa, tekee monelle mieli ottaa siitä kaikki irti. Monille tässä tulee sitten ylilyöntejä.

Vertaisin tätä vähän teini-ikään kun teinit etsivät identiteettiään. Tiedäthän miten teinit ovat kovin teatraalisia ja näyttäviä ja kovaäänisä kaikessa mitä tekevät, ikään kuin kuuluttaakseen koko maailmalle millaisia ovat.

Tällainen "toinen teini-ikä" on varsinkin menneisyydessä tullut kaapista tulleille homoille, ja kuten melkein missä tahansa alakulttuurihenkisessä identiteettiprojektissa, joillakin se menee liiallisuuksiin ja jää päälle.

E Stereotyyppiset homot ovat näkyviä ja erottuvat. Sellaista kaljamakkaran näköistä perustyyppiä ei niinkään huomaa, eikä tule noteeraattua homoksi. Kun homoista erottaa homoiksi vain selkeästi erottuvat homot, eikä erota homoiksi niitä, jotka eivät erotu homoiksi, otannassa homoista ns.

Varmaan redditin parhaimpia pituus, asiasisältö ja artikulointi vastauksia. Mielenkiintoisia pienkurkistuksia maailmaan jota ei heterona pakolla koskaan pysty hahmottamaan samassa mittakaavassa. No en tiedä vastaanko varsinaisesti tunteella. Olen vain hyvin nopea kirjoittamaan, ja kirjoittaminen on harrastus, joten minulta tulee helpolla tekstiseiniä.

F Itseironia on hyvin vahva osa monia alakulttuureja. Se, mikä alakulttuuriskenelle on itseironia omasta alakulttuurista ja sen stereotypioista, ei välttämättä ulkopuolisille näyttäydy itseironiana.

Ajatellaan vaikka miten hevareilla yms. Myös homoskenessä ilmenee sitä, että itseironisesti tehdään pilkkaa omasta alakulttuurista, ja saatetaan habittaa tietyllä tavalla juuri itseironisesti. Oon itsekin joskus miettinyt tuota edeltävää kysymystä, enkä ole koskaan nähnyt näin perusteellista ja hyvää vastausta.

Ite äkkiseltään sanoisin että E on se isoin kirjain tässä. Aika harva sateenkaarihenkilö oikeasti on mukana ns. Taidan tuntea yhden 1 jepen jolta löytyy blondattu tukka, caprit, ja Antti Tuiskun diskografia nimmareilla. Sen sijaan tyypillisimpiä homomiehen merkkejä mun tuttavapiirissä ovat:. Aika harva kaduntallaaja kuitenkaan näitä jeppejä parkkiksella konepellin alla kömpimässä nähdessään miettii "taas siinä on jotain homoja, miksiköhän ne niin monet pitää pitkää tukkaa ja maihareita ja korjaa vanhoja autoja".

Tästä mä olen ehdottoman eri mieltä. Kyseessä ei ole tosiaankaan ole päätös mutta ei myöskään mikään leima jota kannat kohdusta hautaan. Siten tarkemmin sanoen ymmärrän "kauanko olet ollut homoseksuaali? A milloin jälkikäteen ajatellen tajusi ensimmäistä kertaa että homous oli ilmeistä? Tarkennuksena siis kohtaan A Näin jälkikäteen ajatellen juuri joskus vuotiaana kun suttuisia vhs-nauhoja katselin, niin se mitä minä niistä etsin oli yksinomaan alastomia miehiä ensimmäinen oli tarkkaan ottaen tämä kohtaus NSFW Pedro Almodóvarin elokuvasta Matador, jossa kohtaus leikkautuu juuri ennen kuin miehen housut on vedetty alas.

Tuolloin en tajunnut että nimenomaan miehiä katson, vaan tuolloin päässä oli vain sekainen pilvi "alastomuus, seksi", vaikka sen fokuksessa oli näin jälkikäteen ajatelleen aina miehet. Jos haluaa yrittää lieventää liiallista kostumista, niin voi esimerkiksi kokeilla naisille tarkoitettua kondomia, jolloin teoriassa elinten väliin ei jää muuta kuin kitkaa. Voi myös tehdä itselleen tilanteesta tahallisesti epäseksuaalisen ajatella kotitöitä, laskuja yms.

Jotkut gynekologitkaan eivät osaa sanoa, mitä tällaiselle asialle voisi tehdä, koska siihen ei ole vielä keksitty täydellistä ratkaisua lääketieteellisesti. Tämä asia voi mennä luonnollisestikin ohi, koska naisilla on elämässään hetkiä, jolloin emättimen limakalvot voivat kuivua jonkun ärsykkeen tai mahdollisesti vaihdevuosien takia. Ärsykkeenä voi olla liian tiukat housut, bikinialueen ajeleminen tai mahdollinen tulehdus alapäässä.

Jos suihkuttaa liikaa vettä suihkussa vaginan alueelle tai saippuoi kyseistä aluetta, niin sekin voi tuottaa luonnollisen ärtymisreaktion, jolloin emätin ei enää kostu niin paljoa. Näissä tapauksissa voi käydä niinkin, ettei teekään enää mieli seksuaalisia asioita, koska alapää on muuttunut liian herkäksi, huonolla tavalla. Merkintä kertoo joitakin asioita anaaliseksistä.

Anaaliseksi tarkoittaa lyhyesti sanottuna peniksen työntämistä peräaukkoon eli anaaliin. Kumppanin ei tarvitse tuntea kipua anaaliseksin aikana ja se ei ole terveydellisesti haitallista, jos käyttää kondomeja ja paljon liukastetta yhdynnän aikana.

Anaali ei tuota omaa liukastetta, joten siihen työntymiseen tarvitaan runsaasti liukasteaineita, joita voi ostaa apteekista tai normaalista kaupasta. Kyseinen seksi on yleistä homoseksuaalisista suhteissa, mutta se on aivan normaalia myös heteroidenkin keskuudessa. Peräaukon kanava on noin kolme senttiä pitkä limakalvoputki.

Sen lähellä on paljon hermopäätteitä ja ne ovat paljolti yhteydessä niin naisen kuin miehenkin sukupuolielinten hermoalueille. Peräsuoli avautuu peräaukon kanavan jälkeen sisäpuolelta ja suuntautuu kohti napaa. Naisen emättimen seinämä on välittömästi peräsuolessa kiinni, samoin peräsuolen kautta voi koskettaa miehen eturauhasta ja välilihaa. Tätä aluetta kutsutaan miesten G-pisteeksi. Varsin syvälle ei tarvitse edes työntyä, koska paras puristus on n. Sisään työntyminen voi myös hankaloitua, jos sen saaja ei rentouta lihaksiaan alapäässään.

Anaalissa on kaksi ns. Jos haluaa työntää kumppaniinsa sisälle sormet, kannattaa tarkastaa ensin omat kynnet, koska ne on oltava lyhyet, jotta ei satuttaisi kumppania.

Liian nopea sisään työntyminen tuntuu myös kivuliaalta, joten rauhallisesti edetään, liukasteen kera.

... Ulkomaalaiset voivat ajatella saunasta että eikö siellä näe liikaa ja eikö kaikkia nolostuta ja eikö siellä ala seistä ja eikö kaikki tiiraile ja mulkoile toisiaan, liian nopea homoseksuaaliseen laukeaminen kalu karvainen suomalaisille alastomuus saunassa on niin normalisoitunutta, etteivät suomalaiset ajattele, että saunassa näkee liikaa muita tai itsestä näkyy liikaa muille. Mulla on menossa jo neljäs vuosi kun olen kuulunut sellaiseen neljän nuoren melko urheilullisen uimari, 2-jääkiekkoilijaa, painonnostaja miehen kimppaan v joka kokoontuu viikonloppuisin saunomaan ja harrastamaan seksiä. Tykkää kyllä kun nuolen pillun aina orgasmiin saakka, Muutama vuosi sitten olin kalassa hyvän perhetutun parin miehen kaa. Lopuksi kiva kimpparunkku ja paineiden päästö ja nyt on taas hyvä ja virkeä olo. Ja löytyy edelleen kavereita seksiin helposti kun on paikat puhtaana ja siisti. Joskus vuotiaana jo joltain VHS-nauhalta kelasin jotain suttuisia miespyllyjä. Lastit otan aina suuhun ja yleensä nielen kaiken.

Liian nopea homoseksuaaliseen laukeaminen kalu karvainen

RAVINTOLA LAGUNA ESPOO SEKSI TREFFI GAY