Homoseksuaaliseen viron huorat upea kalu

..

HOMOSEKSUAALISEEN DIKIVIIHDE SUOMALAISIA KOTIVIDEOITA

Koko ajan on ollut tiedossa Thaimaassa reihoittava seksibisnes. Kerran todellakin olen käynyt ja toista kertaa en mene. En kylla voinut kuin huokaista tekstiasi lukiessasi. Eli ihan turha on alkaa seksiturismia moralisoimaan ja paheksumaan, kun seksiä voi ostaa täysin laillisesti jopa meidän holhous-sossu-Suomessamme, muista länsimaista puhumattakaan. Mutta mikään ei muutu koskaan toisia syyttelemällä. En ole riistämässä mitään "pääelinkeinoa" Thaimaasta. Jos joku ostaa niin ostakoon, kun siitä ei kärsi kukaan.

KIIMAISIA MIEHET AYIA NAPA HOMO HINTATASO

Viisivuotias päähenkilö ei ole itse kokenut sotaa eikä sitä edeltäviä aikoja, mutta aikuisten puheista toki kuulee jotain. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista. Isoäiti vie perhettä eteenpäin sodan jälkeisessä niukkuudessa ja uusien sääntöjen vallitessa. Lapsi leikkii ja on utelias, mutta helposti leikkeihin hiipii pelko. Rapisteleeko metsässä oksia joku ihminen? Onko pensaan alla ruumis? Päähenkilö osaa jo lukea, ja hänellä on luettavanaan sekä vanhoja lehtiä ja lastenkirjoja että uusia neuvostoajan julkaisuja.

Satujen lisäksi hän lukee reippaasta puuvillanpoimijasta, hyväntahtoisista Leninistä ja Stalinista ja elämästä onnellisessa neuvostomaassa. Pieni tyttö elää nykyisyydessä ja hiukan tulevassakin, sillä hän on jo oppinut, että tulevaisuus on nuorten, jotka ymmärtävät uutta, eikä vanhojen, jotka haikailevat menneeseen.

Kirja vie mukanaan menneeseen aikaan, seitsemänkymmenen vuoden taakse. Paikka on Virossa, mutta monella tavoin tutulta elämänmeno vaikuttaa. Kirja on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna , jolloin Viro oli vielä osa Neuvostoliittoa.

Ehkä noin vuotias ikää ei mainita Kine on perin pohjin kyllästynyt siihen, että on pakko nousta aamulla, mennä kouluun, käydä uimahallissa, syödä terveellisesti ja kaikkea muuta ikävää. Kine löytää hautausmaalta lasisen kuplan, joka kasvaa yön aikana isoksi. Kine pystyy kulkemaan kuplaan sisälle ja ulos, mutta kukaan muu ei pääse lasin läpi. Kaiken lisäksi kupla pystyy lentämään ja täyttää tytön kaikki toiveet.

Siis hyvästi pakko ja orjuus! Pitemmän päälle vapaus ei kuitenkaan ole ihan niin hauskaa kuin aluksi on tuntunut. Tarina on hauska ja vähän opettavainenkin. Varsinainen arvioteksti tulee Onnimanniin. Kumpikin tekee niitä asioita joista nauttii ja joissa on hyvä, ilman mitään ulkopuolelta tulevaa yhteiskunnan painetta toimia tietyllä tavalla "sukupuolensa mukaisesti".

Kumpikaan ei määrää tai alista toista. Seksi kuuluu toki parisuhteeseen olennaisesti, mutta jos toisella on kausi jolloin seksi ei maistu, toinen ei painosta eikä uhkaile vieraisiin menemisellä. Halut on tietenkin kaikilla, mutta kyllä ne pystyy jonkin aikaa tyydyttämään yksinkin. Jos on köyhä mielikuvitukseltaan, voi vaikka kipittää ostamaan aiheeseen liittyviä opaskirjoja.

Uskon vakaasti, että "rakas kultamussukkani" hyväksyy tämänkin asian silloin kun jostain syystä lakkaan "antamasta pesää" hänelle pidemmäksikin aikaa. Siinä vaiheessa kun seksi loppuu kokonaan, mies on minun puolestani täysin vapaa lähtemään suhteesta ja etsimään toisen kumppanin - niin minäkin luultavasti tekisin. Miksi sitten niin monet miehet roikkuvat niissä epätyydyttävissä suhteissaan, kun muualtakin saisi sitä piparia ja vieläpä paremmassa pakkauksessa kuin kotona?

Jos jokin asia ei tyydytä eikä tilanne parane keskustelemallakaan, on syytä ottaa ja lähteä. Ja kyllä, "häpäisen" nyt itseni muistuttamalla myös ihmiskaupasta. Jos joku prostituoitu on jollekin sanonut tekevänsä työtään vapaaehtoisesti, se ei todellakaan tarkoita että tyttö puhuisi välttämättä totta. Miten naiiveja sitä voikaan ihmisissä olla? Jos Suomessa ei ole ihmiskauppaa ollut ennen , se ei tarkoita etteikö sitä muualla voisi olla.

Ei kai prostituoitu sitä voi asiakkailleen paljastaa, etä hänet on pakotettu hommaan! En kiellä teitenkään sitäkään seikkaa että varmasti on niitäkin, jotka alalla ovat täysin omasta vapaasta tahdostaan. Silti ei sovi vähätellä kolikon ikävämpää puolta, ihmiskauppaa jota todella on olemassa.

Se on jopa suuri ongelma. En kuitenkaan vaahtoa ihmiskaupasta tämän nempää, sillä mielestäni vielä suurempi ongelma on se, että monet eivät miellä prostituutiota "pahaksi", jos palveluntarjoaja on täysi-ikäinen eikä häntä ole pakotettu hommaan. Suomessa kuviot voivat olla toisenlaiset, mutta kyllä pitäisin thaimaalaisten tyttöjen tilannetta melkoisena pakkona. Jos ruokaa ei muuten heru, ryhdytään prostituoiduksi. Kukaan ei varmastikaan nauti tällaisessa tilanteessa, vaikka tytöt ehkä esittävätkin iloisia ja tyytyväisiä.

Miten he muuten saisivat asiakkaita!? Siinä mielessä heillä ei siis ole päätösvaltaa omaan kehoonsa, sillä he joutuvat myymään sen enemmän tai vähemmän pakon edessä.

Olen todella hämmentynyt siitä, miten monet miehet mieltävät prostituution ihan normaaliksi ja jopa positiiviseksi asiaksi. Onneksi joukossa on muunkinlaisia miehiä, jotka eivät voisi kuvitella ostavansa toista ihmistä eipä aleta halkomaan hiuksia ja puhumaan vain "palveluista". Mitä nämä toisella tavalla suhtautuvat miehet ajattelisivat, jos Suomen elintaso syystä tai toisesta romahtaisi esim. Olisiko asia silloinkin ihan kiva juttu?

Ne tytöt Thaimaassa ovat jonkun tyttäriä, siskoja ja jopa vaimoja. He eivät varmastikaan nauti saadessaan "palvella" elostelevia turisteja.

Ruuan eteen on vain joskus tehtävä vähän enemmän kuin vain kipitettävä lähikauppaan ostoksille. Luoja paratkoon jos joskus itse joudun siihen tilanteeseen, että vaikkapa tyttäreni joutuisi myymään itseään hankkiakseen minulle ja itselleen ruokaa No suomalaisten miesten pitää alkaa machomieheksi ottaa mallia islaminmaista eikun nyrkkiä päähän jos eukko vilkaseekaan muualle kun on lupa annettu.

Suomalaiset miehet on liian tasa-arvoisia siksi naiset hakee lohtua Marokosta, Espanjasta ym. Ne on tosi kohteliaita jne.. Sielä maassa on erillainen kulttuuri ja ne menee sielä sen mukaan,mutta kun tuot miehen sieltä Suomeen niin ne kohtelee meitä paljon paremmin kuin suomalaiset miehet ja me ollaan niille kunnon naisia..

Niiltä ei tarvitse kuunnella huora juttuja ja naisen alentamista.. Siellä se taitaa töllisi vielä olla jonkin lammen rannalla. No,olen kuitenkin jo 17 v palvellut-ehkäpä olen jo saanut kaulukseen jotain lisää. Kaksi kappaletta niitä jo on-kolmatta odotellessa: Kerran todellakin olen käynyt ja toista kertaa en mene. Tarkoitinkin suomalaisturistia kommentoidessani sosiaaliluokkaa. Ei tarvi mennä Tallinnaa, Riikaa ja Pietaria edemmäs, kun näkee massaturismin lieveilmiöt.

Halvoissa maissa meikäläinen luuserikin on kingi ja käyttäytyy sen mukaan. Haluaisin vain sano ne ihmiset mitä ajatelle tai ja sano että Thaimaa on seksikohde - ovat,anteeksi, todella tyhmää tai ei ikinä pidempi matkustanut kun oman kylän kauppaan. Minä olen nähnyt vähän maailmasta ja olen ollut monta kerta Thaimaasakin,esim. Pohjois-Thaimaa on aare - upeat maisemat,ihanat ihmiset,todella turvallista matkustaa ; sama kun muut "Seksimaat" kuten Kampodscha,Laos,Vietnam ,Philippinit,Kiina jne.

Jos minä kyllä halua siten saan heti joku " ihminen" mukaan, mutta on han tässä maailmassa ihmisiä mitä matkustavat pelkkä siksi että haluaisivat tutustu kaikein uusiin ja nauti elämästä - ilman niitä "kapeapäätä", minä kyllä toivon että enn ikinä tavatta semmionen matkalle.

Ei ihmisiä voi laittaa karsinoihin. On vaan olemassa, jotka lomailevat ja sen ohella harrastavat suhteitaan. Aikuiset tehköön mitä haluavatkin. Törkeetä on lapsia hyväksi käyttää..

Joten järki käteen ja jos aikuiset maksaa seksistään, niin maksakoon. Hyi helevetti,että inhoittaa ja pahaa tekee,kun ajattelee näitä suomi poikia siellä peuhaamassa! Mulukku irti tälläisiltä sairailta tai kastoroiminen!

Kateus tuntuu olevan kova. Mutta siitä puhe mistä puute. Joo totta puhut ne naiset on taivaallisia. Sulla ei ole ymmärrystä koko seximatkailusta se on kundien hommaa joilla on siellä monta tuttua tyttöä olen itse ollut siellä useasti ja aina olen saanut seuraa ja kaunista tyttöä 35 kiloo ja cm on siinä kiva rakastella kun on missin naama ja ihana vartalo, kai sinäkin ottaisit ISLAMIN omaksi jos saisit päättää että naisille hunnut ja koti on vankila!!

ET taioda tietää että thaitytöt on meidän kundien omia tyttöjä joita rakastamme tosi paljon! Kauniimpia ja ystävällisempiä kuin suomalaiset naiset, eivätkä ole mitään femakkoja. Pakkohan niitten on teille olla ystävällisiä ja kauniita kun rahaa pitää jostain saada.. Ainakin tietämäni Thaimaassa huorissa käyneet "tutut" on niin ällöttäviä että ei oo ihmekkään että ovat menneet sinne kun ne ei todellakaan saa suomesta..

Turkissa on tosi komeita miehiä ja hyvä käytöksisiä ja ne kropat jne.. Oltiin 3vuotta sitten Turkis ja oli mahtavaa katsoa niitä.. Ja nyt Toukokuussa ollaan menossa uudestaan.. Mutta mitä eroa on mulla ja sulla niin mä tajuan minkä takia ne on niin ihania ja ja Pillua ne haluaa eikä niiltä muuta saa paitsi ehkä taudin..

Mutta sä et tajua ettei niitä sinä kiinnosta vaan sun rahat Suomessakaan ei ole yhtä komeita miehiä kuin Turkissa.. Kaikki sielä on todella komeita.. Että samat ajatukset mulla on kun toivoisin suomessa olisi kaikki niin komeita ja hyvä kroppasia kun Turkissa.. Ne sanoo selvinpäin että kuinka kaunis on ettei niinkun suomalaiset miehet sanoo sen tuhannen juovuksis kun uskaltaa Ja niiltä saisi aivan ilmatteksi jos uskaltaisi taudit.. Eikö se aika paljon kerro että sieläkin suomitytöt on niin jesuksen haluttua tavaraa että käsistä viedään ja teidän suomalaisten miesten pitää maksaa siitä seksistä Thaimaassa..

Että kumpi sukupuoli on halutumpi muualla maailmassa Mitä te suomalaiset miehetkin tuotte sieltä Thaimaasta mukananne? Tarkkailkaahan munianne jos thainaisten kanssa olette olleet. Uusi vrus iroittaa koko pippelin irti! Suomessahan yleensä 35 kiloinen ja cm pitkä on yleensä ala-asteelainen.

Ja älä vaan luule raukka että ne naikkoset siellä nyt niin puhtaita ovat, siellä kun käy kymmenenkin miestä päivässä "pilkkimässä" niin siitä on puhtaus kaukana!

Ja kauneushan on katsojan silmässä, jos pitää lättänästä naamasta ja isosta nenästä niin asia on kunnossa! Eli peräkammarin cm 85kg tytöt menee turkkiin saadakseen kyrpää ja peräkammarin pojat thaimaahan? Näinhän se menee mutta Suomeen saapuneista lomamorsiammista vähemmän ne taimaanit häröilee.. Henkilökohtaisesti olen tilapäisissä intiimeissä tekemisissä paljon mieluumin mm.

Suomalaiset naiset juovat liikaa. Ei ole mikään ilo riisua jotakin viinalle haisevaa örisijää. Pussejen tyhjennyksestä silloin on kyse. Thaitytöt osaavat rakastella mikä on ihan eri asia.

Viinalta ja hieltä haisevasta suomalaisesta miehestä.. Joopa kaikkia asioita voidaan tarkastella suunnasta jos toisesta. Tuo seksiasiakin - toisen mielestä seksin harrastaminen on syntiä toisen mielestä elämän suola. Tottakai jos harrastuksen kohteena ovat alaikäiset, tulevat rajat vastaan laki- yms. Mutta toisaalta aina ja kaikissa kulttuureissa vanhat äijät on naineet nuoria naisia - toiset jopa poikiakin Toinen tykkää äireestä, toinen tyttärestä ja joku nai kumpaakin.

Likaista seksi on ainakin silloin jos ei paikkoja pese Tottakai kaikki ei oo tasa-arvoisia, mutta tasa-arvoisiksi ei kaikki koskaan kuitenkaan tulekaan. Onkos se sitten niin eettistä pelata golfia köyhän maan alueilla kun golfkenttien kasteluun tarvitaan paljon juoma vettä??

Tässä en nyt niinkään tarkoita Thaimaata vaan jotakin muuta maata joka on golfaajien suosiossa. Summa summaarum - toisen mielestä se voi olla parasta herkkua toisen mielestä etikkaa Mikä tahansa ikävä asia, joka tuottaa toiselle mielihyvää, toiselle mielipahaa, saadaan näyttämään vain ihanalta kun ajatellaan niin.

Ei huora sitä miehelle kerro, että menee oksentamaan kaiken sen jälkeen. Mukava lukea aivan asiallisiakin viestejä. Itse olen nelikymppinen mies ja käynyt Thaimaassa -en tosin koskaan Pattayalla- neljä kertaa. Ja en ole koskaan joutunut tilanteeseen, mihin en ole itse tahtonut. Väkisin ei tyrkytetä ei naista ei lasta. Siellä reissaa valtavasti mukavia ihmisiä, joiden kanssa voi hengailla ja kerta kaikkiaan nauttia maan hienoista puolista.

Mukava vaan taas lähteä tällaisen jutun jälkeen Ei tarvitse avata kun seiska niin kay väkisinkin mielessä onko näissä kaikissa suhteissa kyse ainoastaan rakkaudesta vai onko takana raha. Miettikääpä sitä En hyväksy missään mielessä pedofiilejä enkä alaikäisiin sekoajia.

Itse käyn Thaimaassa kun en suomessa saa. Uskokaa nyt hyvät lapset ja vanhukset, että menetpä minne tahansa, mistä tahansa niin huoria kyllä riittää. Niin vanhoja kuin nuoriakin. Sitten kun aurinko räjähtää niin kurjuus loppuu. Sitten siellä kuumuudessa on kiva lisätä hiiliä pesään Mistä muualta 17v homo saa ostaa pebaa 16v jätkiltä? Aika tyhmää yleistää että homoseksuaalit oisi pedofilejä.

Siis naisia ja miehiä. Oli ne sitten mihin seksuaaliryhmään kuuluvia. On kaksi eriasiaa käyttää maksullisia palveluja lapsiin tuomittavaa kuin että aikuisiin. Ja mitäs hyötyy on keskustella asioista, joissa riidellään.

Rakentava keskustelu aina menee eteenpäin. Joo elikkäs keskustassa päin asuu yks pirun söpö poika, joka on kylläkin 15 vuotias mut yhtä hyvä kuin nuo thaimaalaiset, teidän sen. Itse menen sinne vaimoni kanssa lomailemaan, nauttimaan auringosta, merestä, hyvästä ruoasta tms.

Ei tosiaan kuulu mulle jos joku pedofiili kuksii jotain itseään kauppaavaa huorapenikkaa siellä, kunhan eivät pidä peliään missään yleisillä paikoilla.

Älä viitsi esittää välinpitämätöntä! Entä jos teidän mahdolliselle lapselle kävisi niin, että hänet pahoinpideltäisiin Thaimaassa tai Suomessa tai missä vaan? Olisitko vielä silloinkin yhtä välinpitämätön asenteissasi? Samaa tapahtuu myös lukemattomissa muissa ylikansoittuneissa maissa.

Tottakai nostaisin metelin jos omaa lastani käytettäisiin väkisin seksuaalisesti hyväksi, mutta omat lapseni eivät ole itseään kadulla kauppaavia huoria. Tietenkin lapsen ja aikuisen välinen seksisuhde on sairasta toimintaa, mutta rikolliseen toimintaan syyllistyy niin ostaja kuin myyjä. Tuo toiminta mitä tuolla Thaimaassa harjoitetaan, ei liikuta minua eikä perhettäni millään tavalla, joten sen verran itsekäs olen ja sanon että so what Oletko todellakin niin naiiivi?

Ei, kyllä kyseessä on järjestetty seksikauppa ja jopa lasten vanhemmat, jotka syyllistyvät moiseen rahantulon toivossa. Siis todella väärin - nimenomaan lapsia kohtaan. Meinaatko, että omat lapsesi ovat jotekin eriarvoisia tai siis arvokkaampia thaimaalaisten lapsiin verrattuna? Kyllä me kaikki ollaan luuta ja lihaksistoja ja verta ja mitä muuta liekään, riippumatta maasta tai kansallisuuudesta.

Huomaisit sen, jos sinut "heitettäisiin" kadulle Thaimaaseen. Kyllä näin on - edelleen! Viime vuosina autolla kaahailu ja rattijuopumukset ovat olleet kasvamaan päin.

Viranomaistenkin toiminta on arveluttavaa kun antavat ihmisten jatkaa toilailujaan. Sama koskee autokauppiaita kun eivät ensin ota selvää mihin autoa tullaan käyttämään Onko autoilu siis eettisesti hyväksyttävää? Otettaisiinko se järki käteen tässäkin asiassa ;. On aika hölmöä sanoa, ettei Thaimaan hallitus tee pedofilian kitkemiseksi yhtään mitään, sillä kyllä se tekee paljonkin. Tuomiot näistä rikoksista ovat maassa myös kovia, käsittääkseni pedofiliasta voi saada periaatteessa jopa kuolemantuomion!

Käytännössä kylläkin vankilatuomion yleensä, mutta ei välttämättä ole mitään herkkua istua esimerkiksi 10 vuotta thaimaalaisessa vankilassa! Eli sanoisin, että paljon kovemmin Thaimaassa pedofiliaan puututaan kuin Suomessa.

Kiinnijäämisen riski on Thaimaassa ehkä hieman pienempi, mutta se johtuu siitä, että uhrit eivät koe siellä olevansa välttämättä "uhreja", koska heidän toimeentulonsa voi olla seksipalveluiden myynnistä kiinni. Kiinnijäämisen mahdollisuus perustuu siis lähinnä ulkopuolisten havaintoihin kuten nyt Thaimaassa tutkintavankeudessa istuvan vuotiaan kohdalla tai omaan hölmöyteen kuten tekonsa tarkasti dokumentoineen kymenlaaksolaismiehen kohdalla.

Seksimatkailussa sinänsä ei ole mitään epäeettistä. Maailmalla ei suinkaan ole seksiin yhtä tekopyhä suhtautumistapa kuin Skandinaviassa miinus Tanska. Ja suoraan sanottuna koko Thaimaan nopea kehitys ja hyvinvointi perustuu suurelta osin nimenomaan seksiturismiin. Thaimaa ei kuitenkaan enää ole mikään pedofiilien paratiisi toisin kuin monet kuvittelee.

Onneksi me kaikki suomalaiset miehet emme ole yhtä moraalittomia kuin allekirjoittanut. Itse en kyllä lähtisi enkä lähdekää matkalle Thaimaaseen. Kyllä sitä matkakohdetta valitessaan joka tapauksessa tavalla tai toisella vaikuttaa kyseisen maan BKT: Siis seksiturismista hyötyvät lähinnä vain ihmisten ja nimenomaan lasten väärinkäyttäjät. Entä jos itsellesi tai omalle lapsellesi kävisi niin?

Olisitko edelleen samaa mieltä ja yhtä kylmäkiskoinen seksiturismin suhteen? Seksiturismi ja pedofilia ovat kaksi eri asiaa. Seksiturismissa ei ole mitään pahaa. Pedofilia on paha asia. Jostain kumman syystä nämä nyt halutaan välttämättä sekoittaa keskenään, mikä on aika typerää.

Thaimaanmatkat ovat ihan normaaleja turistimatkoja. Tuleehan suomeenkin venäläisiä "turisteja". Taitaa tuon kommentin takaa löytyä naisia vihaava pikkupoika ainakin henkisesti , joka ei selvästikkään saa. Jos tämä edustaa rodun tulevaisuutta, niin eipä hyvältä näytä Kyllä tämän viestin kirjoittaja on täysin oikeassa. Ei ole kyse mistään "rodun petturuudesta" tai muusta vastaavasta. Me kaikki olemme vain ihmisiä - homo sapiens.

Ei nykyään eikä tulevaisuudessa voi todellakaan puhua mistään roduista tai vastaavista ihmisiä eriarvoistavista argumenteista. Eikä ole olemassa mitään "banaanivaltioita" - on vain olemassa valtioita, kuten Brasilia, Kuuba, Thaimaa tai Suomi! Onko niillä loppujen lopuksi pajoakaan merkityseroa?!? Olen täysin samaa mieltä pääviestin kirjoittajan kanssa. Olen aina ihmetellyt ja ihmettelen edelleen ihmisiä, jotka tieten tahtoen haluavat matkustaa Thaimaaseen - maahan, joka on eettisesti matkailun kannalta hyvin arveluttava.

Tarkoitan, että jokainen joka siihen maahan matkustaa tukee tavalla tai toisella seksiturismia - useinhan se on piilotettua ja välillistä, samat hotellinomistajat ja kuljetusyhtiöt joita käytät hyötyvät myös seksituristeista. Itse en millään muotoa voi hyväksyä pedofiliaa ja lasten hyväksikäyttöä - se on täysin vastuutonta!

Eikä mikään lainsäädäntö voi sitä puolustaa. Itse en halua tukea seksiturismia, enkä pilata lomaani sillä, että kadun kulmassa vaaniva länsimaalainen mies saattaa ja voi hyvinkin olla lapsia hyväksikäyttävä turisti. Niin, en muuten juurikaan viitsi selata näiden keskustelujen kulkua ja etenemistä jo aikapulasta johtuen, sekä siitä syystä, että keskustelu usein muuttaa luonnettaan loppua kohden.

Säälittävä taidat olla itse! En ole riistämässä mitään "pääelinkeinoa" Thaimaasta. Miten voit määritellä, että seksiturismi on jokin pääelinkeino Thaimaassa?

Eiköhän tämä matkailumuoto johdu vain ja ainoastaan siitä, että jotkin moraalittomat länsimaalaiset miehet ovat valmiita ja halukkaita maksamaan siitä, että käyttävät väärin seksuaalisesti hyväksi paikallisia lapsia - ja kenties myös naisia. Ei se mitään turismin riistoa ole - vaan nimenomaan vapauden! Ja kyllä siinä maassa on muitakin elinkeinoja, kuten tekstiiliteollisuus, kasvinviljely, maatalous, palveluelinkenot et cetera!

Naurettavaa sekoittaa pedofilia ja seksiturismi keskenään, kuten tuolla ylempääkin jo totesin. Sinun logiikkasi mukaan he kaikki ovat lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja?

Kyllä näistä seksituristeista valtaosa on kiinnostunut ihan aikuisista naisista. Ja aika uhkarohkea saa kyllä ollakin, jos menee lapsiin Thaimaassa sekaantumaan, sillä tuomiot ovat kovat. Joo, aivan sama mitä mieltä olet asiasta. Ja ihan sama onko seksiturismia vai pedofiliaa Äläkä nyt sano, että on. Onko kissan tai koiran tappaminen oikein?

Turismi on matkailua, ei seksiä. Lopetan muuten kirjoittelun tähän - näköjään juuri sinä "kkjjhh" olet reagoinut viesteihini. Ei kiinnosta detaljit - vaan yleinen keskustelu.

Se on jokaisen oma asia, pitääkö seksiturismia moraalisesti oikeana vai vääränä. Vaikka suomalaiset vanhoilliset kristillismoralistit kauhistelevatkin ympäriinsä paneskelua, ei se tarkoita, että esimerkiksi thaimaalaiset pitäisivät mitenkään pahana sitä, että länsimaalaiset miehet kantavat maahan säkkitolkulla rahaa ja elättävät puoli kansaa.

Pedofilia on pieni lieveilmiö, ja varmasti vähenemään päin esimerkiksi Thaimaassa. Kyllä totta kai kissan tai koiran tappaminen on oikein, jos se käy kivuttomasti ja hyötytarkoituksessa, esim. En voi ymmärtää miksi joku lähtee tätä edes vertailemaan tai sitä, onko väärin että joutuu olemaan prostituoitu itsensä elättämiseksi.

Etiikka, moraali,syyllisyys yms ovat yksilön ominaisuuksia kuten myös kateus, viha, himo ja mitä lie muita. Pidän pedofiilia pahana, syntisenä, iljettävänä tekonsa takia. Myös laki rankaisee tekojen mukaan, ei uskontoon tms perustuen. Nationalismia on Thaimaassa kuten meilläkin Euroopassa, ja sekö antaa oikeuden arvioida muita.

Suomikin mestasi nuoriakin aikanaan pyrkien hävittämään kansakunnan syövän, kuten Thaimaa teloittaa nyt esim huumemyyjiä. Nyt monet suomalaiset pitävät Thaimaata mätäpesäkkeenä, vaatien teloituksia. Kannattaisi puhua Suomen laista ja meidän kunkin moraalista. Ainakin minulle se on aivan eri asia kuin jonkin pedofiilin tai valtion etiikka ja moraali.

Thaimaan tai Suomen päättäjiä, pedofiilejä tai lakia en tunne, mutta kertovat Hgissä olevan paljon pahuutta. Kaikkien pedofiilien ja raiskareiden munat lihamyllyyn ja itte veivaamaan! Oppivatpa olemaan ihmisiksi ku ei ole onää sitä millä likaiset asiansa toimittavat! Onhan se säälittävää jollei naista saa normaalein keinoin, silloin pitäisi katsoa peiliin ja miettiä missä vika! Ei välttämättä ulkonäössä vaan useimmiten sen peilikuvan sisäpuolella jotakin ja paljon pielessä! Minulla 2 pientä tytärtä ja jos joku heihin kajoaa, takaan ja alleviivaan ottavani oikeuden omaan käteen vaikkakin pedofilit ja raiskaajat ovat mieleltään sairaita!

Sellaisia ei pidä vapaalle laskea koskaan! Ovat ikuisesti päästään vialla olevia yhteiskunnan hylkiöitä,ainakin mun mielestäni!!! Seksiä ja muutakin kauppaa esimerkiks huumeita kaupitellaan Thaimaassa, mutta käydään sitä kauppaa muissakin maissa samoista asioista! Kyllä kumminkin hallituksien pitäisi osata puuttua tämmösiin asioihin, kun ne kerran tiedetään.

Moraalinen rappeus on kaikkien tiedossa ympäri maailmaa. Sinä voit olla erinlainen! No tämä oisi voinut sattua muuallakin maailmassa. Joten se ettei ole moraalisesti ja eetisesti oikein lapsiseksi ja ei pakollinenkaan aikuisseksi: Jos joku ostaa niin ostakoon, kun siitä ei kärsi kukaan.

Eikö susta lapset kärsi jos joku sekopää tekee niille temput?! Jopa aikuinen kärsii vaikka olis vapaastatahdosta myymässä itseään!

Se jättää aina arven sisimpään ja varsinkin, kun on kyse kasvavasta ja ymmärtämättömästä lapsesta! Kai muistatte Belgian tapahtumat: Siellä itse perheen isä ja äiti käytti lapsia hyväkseen. Todella ihminen on sairas, kun tekee avuttomille pahaa. Tälläiset ihmiset täytyisi viedä ajoissa turvasäilöön. Josta koskaan ei pääse pois. Jos suomalaisten naisten kanssa viihtyisi en suomesta koskaan lähtisi ulkomaille "naisiin".

Kylmä tosi asiahan on se että ulkomaiset huorat on paljon mukavempia kuin Suomalainen perus nainen. Pitäkööt Suomalaiset naiset tasa arvonsa, tuuli pukunsa ja yli mielisyytensä itsellään. Itse vien ennemmin rahani ja "pikku kaverini" tuulettumaan ulkomaille kuin että, alkaisin pari suhdetta saati perhettä suomessa perustamaan Suomalaisen plikan kanssa.

Tapa Suomalainen nainen suku puuttoon. Haun voi aloittaa esimerkiksi Eestistä, Venäjältä, Thaimaasta, Puolasta jne. Tulijoita on monia Suomeen ja mikäli se ensimmäinen ei kanssasi vuotta kauemmin viihdy niin toki olet itsekin jo siinä vaiheessa tyttöseen kyllästynyt ja on aika hakea uusi Tatjaana vaikkapa Venäjältä. Mikäli tytön likaisuus sinua kiinnostaa niin, vieppä tyttö paikalliselle tohtorille ja kyllä lääkäri sen sinulle kertoo mitä on tyttö aikaisemmin puuhaillut.

Köyhistä maista kun tulee kaikkein palvelu alttiimmat tyttöset jotka osaavat vielä tehdä miehelleen ruokaakin. Suomalainen nainenhan ei tähän hommaan taivu vaan sanoo suoraan että tee itse ruokasi perkele. Huoraaminen on maailman vanhin ammatti ja sitä tullaan, luojalle kiitos, ikuisesti harrastamaankin.

En puhu nyt lapsiin sekaantujien puolesta vaan, pertti perus jätkästä jolla nais asiat eivät suomessa luista ja joka omasta puolestani voi ensi hätään turvautua rahalla ostettuun puolen tunnin rakkauteen ja sen jälkeen voi ruveta etsimään sitä oikeaa kun on maksullisiin kyllästynyt. Suomi pojalla kun on vientiä maailmalla mikäli asian siellä vain ilmaisee.. Siinä vaiheessa se rakkaus ei mitään maksa. Naiset löytää ilmaiseksikin esimerkiksi aikaisemmin mainitsemistani maista erittäin helpolla.

Omasta puolestani voisimme tehdä vaikkapa sopimuksen että lähetään Suomi tytöt venäjälle Boriksen kainaloon ja otetaan Tatjaanat sieltä vaihdossa.

Toki vaihtoa voidaan harkita Thaimaankin kanssa. Suomi tyttö tosin taitaa haluta ennemmin sinne Afrikkaan mustien luokse savannille ja viidakkoon: Terveisin, Suihin otto ei vaadi kondomia ja tutun huoran kanssa voi vetää ilmankin. Toki olet Suomalainen Kaunotar mutta, kokemuksesta voinen mainita että ulkonäöltään hyvännäköiset Suomalaiset kaunottaret ovat juuri niitä pahimpia sisältä pystyyn kuolleita perus Suomalaisia luonne invalideja joita ei pysty sietämään 2 minuuttia kauempaa voimatta pahoin.

Ketju reaktiona nämä Kaunottaret ovat kyteneet tämän ylimielisen siemenen myös normaaleihin ja rumiin Suomalaisiin naisiin joiden kanssa ei nykyisin pysty edes puhumaan koska kaikki luulevat olevansa "jotain" kuten nämä mainitsemasi kaunottaret.

Joskus minäkin yritin olla hyvä Suomalaisille plikoille mutta olen kouluni käynyt ja läksyni oppinut joten voin heiluttaa sinulle iloisin mielin kun koneeni nousee Helsinki- Vantaa lentoasemelta kohti parempaa elämää ja kohti naisia jotka osaavat käyttää vielä hameitakin.

Toki Suomeen palaan sitten jossain vaiheessa sen hetkellisen tyttöystäväni kanssa mutta, mikäli homma ei toimi niin käyn vaihtamassa parempaan ja tiukempaan versioon. Kirjoittamasi vahvistaa vain entisestään uskomuksiani joita tunnen Suomalaisia kaunottaria kohtaan. Sinne vain, sieltähän se todellinen onni löytyykin! D Onnea vaimon löytöön.

Kyllä me suomalaiset ollaankin niin juntteja, sekä naiset että miehet. Ei oo mitään rajaa sillä. Melkein kaikilla Suomalaisilla miehillä on ällöttävä kaljamaha,hyvä kun heräämisen jälkeen kammataan hiukset,parta ajamatta ja verkkarit vaan jalkaan ja menoks..

On miehilläkin paljon opittavaa Suomessa siitä kuinka pitäis itteänsä hoitaa ja mitenkä pukeutuu ja ennen kaikkia toi perus suomalaisen miehen juntti luonne Hyvä jos Suomalaisten lasten isät olisi jotain muuta maata niin ehkä täälä muuttuis toi miesten ulkonäkö ja luonne Et lähtekää Thaimaaseen nii me haetaan kunnon miehet tänne suomeen teidän tilalle Ja sitten eläis naisetkin paratiisissa..

Siis tässä olet aivan oikealla linjalla. Jos ei ulkonäöllisistä syistä, niin asenteesta. Yleensä vielä molemmat yhdistettynä. Viehättäviä olentoja nuo thaitytöt. Totta joka sana tassa viestissa. Paitsi mita noihin Venajan booriksiin tulee, suomalaisen naisen maine tunnetaan myos itanaapurissa, ei taida ihan hevilla vaihtokauppoja tulla.

Mutta onneksi nuo Irinat ja Svetlanat tuntevat suomalaisen miehen arvon. Tulee sitten vaan loppujen lopuksi lisaa mustia suomeen yhteiskunnan elatettavaksi. Toi motto muuten oli helevetin hyva, jos et pahastu alan sita itsekin kayttamaan! Tällä ne todelliset asiantuntijat taas keskustelevat! Menkää äidin mussukat vielä kotiin kasvamaan! Te olette niin asiantuntijoita kaikissa asioissa, joten ehdotan että keskustellaan vaikka kasvihuoneilmiöstä ja otsonikadosta.

Odotetaan mielenkiinnolla, että juuri te vähä-älyiset älykääpiöt pelastatte tämän maailman perikadolta! Suomalaiset naiset ovat maailman tasa-arvoisimpia, vaikka puutteita on toki täälläkin. On kummallista, että suomalaisia naisia silti kiinnostavat etelän miehet, jotka ovat yleensä patavanhoillisia; jopa kunniamurhat sallitaan monissa maissa.

Oli miten oli, suomalainen nainen antaa ja seurustelee mieluummin ulkomaalaisen kuin kotimaisen miehen kanssa. Tämän on niin selvä asia, että sen huomaa jo Helsingin katukuvassa: Ehkäpä suomalainen mies on jo liian kiltti? Ehkäpä nainen tarvitsee parikseen miehekästä, ronskia miestä, vaikka yleisellä tasolla miehiltä vaaditaan tasa-arvoa, jne? Joka tapauksessa mielestäni vastaukseksi suomalaiselle miehelle jää seksiturismi!

Thaimaa, Brasilia, Kuuba ovat niitä parhaimpia maita käydä. Sieltä saa sitä paitsi ilmaiseksikin eikä tarvitse aina maksaa Naisia Suomessa tämä tietysti kiukuttaa, kun heidän valta-asemansa vuoteessa horjuu. Tämä on kuitenkin ihan oikein, sillä nykymeno on mielestäni mennyt ihan yli enkä itse ainakaan viitsi enää katsella tummien miesten ylimielistä virnuilua kotikaupungissani. Helppoahan se heille on, kun oman maan naiset pahimmillaan tapetaan tai hakataan, jos hairahtuvat.

Älkää alentuko enää kotona, vaan käykää huorissa ja suhtautukaa ylimielisesti suomalaisiin naisiin ja heidät varanneisiin ulkomaalaisiin. Ulkomaille vaan Suomen miehet! Siellä meillä on jotain arvoa. Sergio Di Capri Jos haluat siellä kunnioitusta, niin tekeydy vaikka Venäläiseksi tai Keski-Eurooppalaiseksi, mutta älä missään tapauksessa Suomalaiseksi. Taitavat olla Suomi-tytöt liian lihavia siihen hommaan. Niin mikä on se oma nimi suomalaisille siellä, kerrohan nyt?

Minä en nää suomalaisissa miehissä kuin juopottelevan,likaisen,kaikella tavalla epäsiistin miehen. Käytös usein ylimielistä naisia kohtaan. Eivät osaa huomioida naista "heikonpana astiana" Olin 17v. Tein kaiken kotona hyvin.. Joskus olisin toivonut vaikka ,et olisi huomannut ja ostanut vaik kukkia syntymäpäivänäni tai jotain pientä huomiota.

Mut olin kuin orja. Hän piti itsestään selvyytenä,et nainen on kotona ja ulkona töissä ja tekee kaiken ja että ei avioliittoa tarvi hoitaa. Viimein sain tarpeekseni ja erosin.

Sain suvultani osittain vihat päälle,kun uskalsin jotain "vaatia"itsellenkin. Suvun mielestä oli minulla hyvä mies,mutta kukaan ei nähnyt kodin seinien sisään. Ja nyt olen tavannut ulkolaisen miehen,joka todella huomaa minut naisena ja voimme jutella kaikesta taivaan ja maan välillä. Ja suhteemme on syvemmällä,kuin vain sexi suhde. Joten suomalaista miestä en enää huolisi sohvalleni makaajaksi. Ne miehet ,jotka etsivät sexiä ulkomailta,heillä on jokin itsetunnon vaurio.

He tarvivat kokoelämän kestävää terapiaa. Että tämmöisiä mietteitä minulla. Ihan oikeasti ihan turhaan te rutisette!! Miehen työ on tuoda se ruoka siihen pöytään mitä se perhe syö. Harvinaisen laiskaa tämä naisväestö nykyisin kun pitäisi hoitaa leipä perheen suuhun ja sitten vielä hoitaa puolet kodin työ panoksestakin. Ex vaimoni ei suostunut menemään töihin aikoinaan jota hänelle tarjottiin koska meillä oli pieni vauva kotona ja itse olisin kyllä tarjoutunut olemaan koti miehenä koska olin juuri saanut potkut työ paikastani.

Selityksenä oli että eivät miehet osaa hoitaa vauvoja ja ei hän pystyisi olemaan työpaikalla koska ajattelisi vauvan hyvin vointia koko ajan. Tein semmosia paska hommia ympäri suomen että olisin tienannut sen leivän pöytään perheelle mutta siitäkin kehtasi muija vielä valittaa että en ole viikkoisin kotona vaan töissä.

Sitten viikonloppuisin kun pääsin kotiin niin rahat kyllä kelpasivat mutta auta armias jos kroppani tärisi stressistä ja yli töistä niin olisi siinä vaiheessa vielä pitänyt auttaa siivoamisessa ja olla vauvan kanssa koska vaimo halusi olla illalla "ystäviensä" kanssa ja jutella.

Suhteemme loppu vaiheilla lääkäri totesi minulla maha haavan ja pahan masennuksen. Vaimoni kiitti tästä kunniasta ja vaihtoi toiseen mieheen 2 kuukautta tästä tapahtumasta.

Sen lisäksi että pitää raha tuoda perheeseen niin mitä ilmeisemmin pitäisi ottaa vanha entis aikojen kuri käyttöön jos muija alkaa nalkuttaan niin selkäänsä saa.

Se mitä ilmeisemmin itse tein väärin niin olisi pitänyt jäädä kotiin ja nähdä nälkää perkule. Tällä hetkellä ei ole kuin hirveä vitutus ja ainaista taistelua siitä että koska saa nähdä taas oman lapsensa joka tuntuu viihtyvän uuden mies ystävän ja niin rakastuneen entisen vaimoni kanssa.

Monta kertaa on käynyt mielessä että ammun aivoni pellolle mutta oman lapseni takia pysyn hengissä ja toivon että tulevaisuudessa asiat on paremmin. Parempi olla tässä kohden syyllistämättä enempää suomalaista naista kuin miestäkään. Enpä ihmettele kun jotkut suomalaiset naiset tykkäävät etelänmaalaisista tummista ja komeista miehistä.

Jokainen kun tuntuu hakevan suhteesta sitä hurmaa. Mä voisin sanoa et arvostan vanhoja arvoja, mutta en sitä että naisen paikka on vain koti.

Suomen monilta miehiltä on identiteetti kadoksissa valitettavasti. Etelän maissa perhe on tärkeä yksikkö vielä ja perheen merkitys korostuu vahvasti kun meillä taas ei. Vanhukset jäävät yksin eikä heidän luonaan käydä paljon vanhainkodeissakaan kun tylsistyvät.

Ja omaiset syyllistävät mielellään hoitohenkilökuntaa jos potilas vaikka kaatuu tai pääsee laitojen yli sängystä. Etelän arvoissa ei ole musta juuri moittimista, ihmiset pitää huolta toisistaan siellä. Tosin jos sul ei oo sukua siellä, jäät yksin. Vaikka annetaan kuva kovasta kulttuurista siellä, monet miehet pitävät hyvää huolta perheistään ja vaimoistaan monesti.

Se on taas sitten henkilötasolla kuka minkäkinlainen on, hyviä miehiä on siellä yhtä hyvin kuin suomessa. Toisaalta, miksi yhä tapahtuu paljon perheväkivaltaa suomalaisissa perheissä? Ollaanko me jotenkin parempia siinä muihin maihin verrattuna? Turmiolan tommi tuntuu täällä tekevän satoa. Kuka sanoi että kaikki naiset juoksevat etelän miesten perässä?

Suomihan nyt on rasistinen maa, kaikkea vierasta oudoksutaan. Menkää ja matkailkaa, tutustukaa ulkomaalaisiin siellä missä olette. Ei oo mitenkään pahaksi suomalaisille hetken aikaa katsella muita kulttuureja. Voi löytyä paljonkin kukkasia risujen keskeltä. Itse kurkistin turkkilaiseen elämään ja monet ennakkoluulot karisivat. Törmäsin kulttuuriin jossa vanhat arvot ovat kunniassa ja ihmiset lämpimiä ja ystävällisiä sekä erittäin seurallisia.

Miehen identiteetti on vahva ja rooli selkeä, isä on isä. Naiset arvostavat edelleen miehiä joilla on selkeä käsitys itsestään ja ovat perhekeskeisiä sekä uskaltavat sitoutua. Mun mielestä ne valittavat tästä joilla on joku ongelma itsensä kanssa.

Tämän kirjoitan nyt yleisesti ketään sormella osoittamatta. Minne ovat perhearvot kadonneet tässä maassa? Ei tohon ole paljoa enää lisättävää Olen itse puoliksi ulkomaalainen isä muualta länsi-Eurooppaa , tummahiuksinen, siro kaunis hoikka ym. Olen havainnut suomalaisten miesten usein vertailevan venäläisiä suomalaisiin, tyyliin venäläiset kauniita ja hoikkia, suomalaiset lihavia ja rumia.

Venäläiset ovat HALVAN Tyylittömän ja mauttoman näköisiä ylimeikattuja isonenäisiä rinnattomia ruipeloita, jos tällaista sanoo kauniiksi, tai juuri ja juuri jalkojenvälin peittäviä lumppumaisia hamosia Tyylikkääksi, ei joko ole maailmaa ja eri maalaisia naisia nähnyt tai tyylikkyys on sama kuin likainen lutkamaisuus.

Todellinen syy siihen miksi suomalaiset miehet suosivat venäläisiä, on se etteivät muut juokse suomalaisten läskikasojen perässä. Niin ja eihän ne tautiset venakotkaan teiltä halua mitään muuta kuin rahaa.

Henk kohtainen mielipide on että pullukat suomalaisnaisetkin ovat yksinkertaisia halpoja svetlanoja Tasokkaampia.

No, rahastahan sitä nyt nai ketä tahansa, varsinkin jos sattuu elämään ympäristössä jossa tuloerot ja elämän edellytykset ovat kuten Thaimaassa johon nuo surkimukset lähtee halujaan tyydyttämään. Let's talk about justice. Eivät Thaimaalaiset naiset ole sen "aistillisempia" ja hyväksyvämpiä - rahaa vaan on s-a-a-t-a-v-a että voi elää. Samasta syystähän suomalaisetkin prostituoidut joitain poikkeuksia lukuunottamatta viitsivät koskea läskeihin humalaisiin bisnesmiehiin täällä kotimaassa.

En itse ihonväriltäni juuri eroa suomalaisista, mutta hiuksista silmistä ym. Itse olen aina suosinut tummaa, italialaistyyppistä miestyyppiä, jolla on kiinteä kroppa, mustat hiukset ym. Olen venäläisten naisten usein kuullut naureskelevan "läskeille". Rahat tietysti kelpaavat aina. Tuollainen "suomalaiset naiset ovat tummien perään"-kitinä ei ainakaan lisää arvostustanne.

Yksi äijä monista 3. Minulla on ulkomaalainen nainen. Tumma, kiihkeä ja kauniskin. Päivääkään en ole katunut. Suosittelen lämpimästi ja mikä mukavampaa saadaan tänne lisää uutta geeniperimää. Lisäksi yhdyn täysin aikaisemman kirjoittajan mottoon. S Minulla ei ole kaljamahaa ja suomalaisten naisten kanssa on tullut pyörittyä, liikaakin.

Prostituutio on Thaimaassa paikallinen ongelma keskittyen lähinnä Pattayalle ja Bangkokin tietyyn osaan. Prostituution osuus Thaimaan turismituloista on niin pieni, ettei se ole ratkaiseva tekijä.

Päinvastoin, seksiturismi pahentaa terveystilannetta ja aiheuttaa kuluja Thaimaassa. Thaimaan laki kieltää prostituution harjoittamisen. Mutta niin kuin tässäkin keskustelussa näkyy, lähes kaikki miehet kiistävät tai ainakin vähättelevät ongelmaa. Ja sikäläiset viranomaiset ja päättäjät ovat pääasiassa miehiä. Odotankin innolla sitä, kun Thaimaassa naiset saavat poliittista päätösvaltaa Vaikea sanoa, mikä kokonaisuutena on seksiturismin osuus Thaimaan matkailutuloista nykyään, mutta joka tapauksessa Thaimaa saa mielestäni kiittää nykyasemastaan nimenomaan seksiturismia.

Koko Thaimaan matkailu käsittääkseni heräsi henkiin Vietnamin sodan aikaan, kun jenkkisotilaat kävivät huvittelemassa maassa, ja esimerkiksi koko Pattayan alue sai alkunsa tästä.

Ennen tuota Pattaya oli vain pieni pahainen kalastajakylä, mutta jenkkisotilaiden pallien pakotuksen vuoksi siitä on muodostunut nyt suuri turistirysä. Väitän, että seksiturismilla on ollut suuri vaikutus Thaimaan talouskasvuun, kehitykseen ja muunkin turismin kasvuun. Väitteesi siitä, että prostituutio olisi laitonta Thaimaassa kuulostaa aika uskomattomalta. Missään muualla en tällaista väitettä ole kuullut, ja joka tapauksessa prostituutio on näkyvästi esillä maassa, eikä poliisi siihen puutu.

Thaimaassa prostituutio on itseasiassa laitonta, mutta käytännössä lakia ei juuri toteuteta jos sitä valvottaisiin, ei prostituution osuus maan bkt: No, laki kuitenkin sanoo että prostituution harjoittaminen ON laitonta Thaimaassa, ostaminen ei ellei osta alaikäistä.

Ikäraja on 18 vuotta: However these brothel-bars are flourishing within Patpong and Bangkok". However customers found using the sexual service of a child prostitute under the age of 18 will be punished with mandatory jail sentences. Penalties remain for managers, producers, supervisors, and owners of prostitution rings. More serious penalties were established in respect to child trafficking, making it easier for the government to punish the common act of families placing their children into sexual servitude" sama lähde, ja pari muutakin Joka tapauksessa on selvää, että Thaimaa on yksi maailman prostituution keskuksista.

Se alkoi siirtomaakauden riistovallalla, luonnonvarojen ryöstöllä ja on nyt siirtynyt naisiin ja mikä kauheinta, lapsiin. Niin taitaa olla ne lapsiin sekaantujat niitä "läskejä" jotka eivät saa muuten mitään naista, kuin menemällä ulkomaille maniaan tyrkyttää.

Jospa ensin laihduttaisitte ja katsoisitte peiliin millanen mies on. Rahalla saa ja pääsee. Taitaa olla kuvitelmat liialliset.

Kauniita naisia pitää olla, vaikka itse on millanen möhömaha tahansa: Taitaa olla vaan ne miehet varattuna jo: Sama kuka ostaa, kuhan ei lapsiin sekaannu. Antaa muuten niille mania kuin seksin kautta. Se oisi jo aika hyvä teko. No sairaat ovat luku sisänsä. En ole lukenut läheskään kaikkia viestejä, kunhan lisään oman lusikkani soppaan..