Homoseksuaaliseen alistuva mies ass kalu

Kummasti vaan siinä sekunnissa kun kirjoitan jotain, niin joku pökäle tosiaan vastaa: Vastaan nyt lyhyesti, ennen kuin lähden kotiin. Se syy, mitä mukavaa niissä löytyy on vapaus. Taustat on melko karut. Minä jouluna vielä mietin homokysymystä sillä mielin, miten se on "parannettavissa".

Tämä siten, että vihasin heitä ja toisaalta taas en vihannut. Olin vihannut homoja ensimmäisestä luokasta alkaen, mutta vasta neljännellä luokalla kuulin, mikä homo oikeasti on.

Se ei tuottanut silloin mitään vihaa tai järkytystä vaan pikemminkin kummastusta. Uskoin sen olevan harvinainen ilmiö joita on jossain amerikassa. Kun Sillanpää sitten paljastuikin homoksi, ilmiöstä tuli totta,kaverit hänet tuomitsivat ja halusin olla kuulematta hänen laulujaan.

Ajassaan ne alkoivat tuottamaan suuria raivonpurkauksia. Näillä eväillä kehittyi myös "vitun homo" sanan saattelemana tunnepuoli sidottu sanaan ja sitä kautta segmenttiin. Opettajan ylellisen "viisauden" herättämä tunne ja ensimmäisen luokan sisäistetyt traumat palautuivat flashbackeina 25vuotiaana mieleen. Vasta pari vuotta myöhemmin, muista moninaisista ja sekavista syistä omien ajatuksien pelossa rupesin penkomaan tekstinkäsittelytiedostolla menneisyyttä ja hiljalleen kaikki palautuvat elävin mieleen.

Vaikka vapauduin homovihasta sen avulla, jäi pakkomielteet selvitellä myös psykologista muodostumista. Tämä uloste versio sai lähteensä taannoin lukemastani uutisesta autistisen lapsen kuolleen pidätykseen. Tämä sai miettimään tapausta. Muistin toissa päivänä neljä vuotiaana laskeneeni alleni, koska kieltäydyin menemästä vessaan. Toisella kerralla mökin paskahuussissa "putoamisen pelossa".

Huudotkin muistin, mutta samalla muistin Freudin susimiehen tapauksen, jolla oli ummetus. Se aukesikin vain miehen levittämällä rasvalla. Nainen ei voinnut auttaa. Ihmeellisiä ovat tajunnan virta ja mielenlogiikka. Tuosta nyt ei tainnut saada selvää se kuuluisa Erkkikään. Eli vapauduit ummettavasta homofobiasta kun menit paskalle? Ja olit pidätellyt 4 vuotiaasta vuotiaaksi? Sinun ei tarvitse luokitella itseäsi turhan älykkääksi. Olet luultavammin kalpean neuroottinen "terve järkinen", jolla ei juokse mitään varsinkaa luovaa ajattelua omassa päässä.

Uskot kreationismiin jumalaan tai eksistenttiaalisen kysymyksen merkeissä. Yritä vapautua siitä laumapsykoosistasi. On mahdollista että potenttiaalinen älykkyytesi nousee huomattavasti sen jälkeen, kun olet aidosti liberalisoitunut siitä kaavamaisesta "hihhuli liberalismista". Jotkut hihhulit sanoivat että homous on ok ja toiset taas sanovat ei. Uskoin ensin jälkimmäistä, mutta petyttyäni laumaan irtisanouduin siitä.

En mennyt uudesta halpaan siirtymäkseni viher-, kukkahattu- tai suvaitsevais-hihhulien leiriin. Sitä vastoin lukiessani, muistin paljon asioita ulostamiseen liittyvistä vaivoista ja päädyin vahvaan käytännön teoriaan, miksi joillekin kehittyy sellainen bottom-piirre. Se on luonnollisesti kehittyvä, joillekin erityisherkille, joille sukupuolinen suuntaus bottomina kehittyy jo lapsuuden ummetuksesta tai pidätyksestä.

Näin on asiat ja heidän puolesta ne on nyt ok ja minun ei tarvitse valitaa kummankaa hihhulilauman arvomaailmoja. Minä tiedän totuuden ja vain totuuden kautta sallin kaiken tapahtuvan. Miten kuvaamasi bottom-homoseksuaalisen taipumuksen syntyteoria on ristiriidassa tai yhteensovittamaton kristillisen käsityksen kanssa, että homoseksuaalinen taipumus on synnillinen ja taipumuksen toteuttaminen syntiä?

Voihan homoseksuaalisen taipumuksen toteuttaminen käytännössä olla syntiä, vaikka taipumus alun perin olisikin muodostunut aistiyliherkkyyden, ummetuksen ja synnytyskokemukseen samastumisen kautta?

Uskovaisten heteroidentiteettisten ummettumattoman kurakaaren muodostuminen kiinnostaa myös ihan homona. Selitys löytyy varmaan siihenkin, mutta haluaisin kuulla nyt ihan alan ammattilaisten suusta, mitä sieltä tulee: Joudun käyttämään nyt "halpoja" vertauskuvia esineellisesti, koska psykologia, tietoisuus alitajuntaisuus, superego, id dissosiatiiviset ilmiöt, traumat, samastumiset, psykoosit ja biologiskemia sekä kemia ja fysiikka olisivat rakenteellissesti selitettävissä, sen teksti määrän tuplatessa suomi24 kokonaiskoon.

Maailman ensimmäinen solu syntyi alkuräjähdyksestä ja muotoitui jakaantuakseen. Luoden kasvit, alkueläimet, kaiken elävän, myös ihmisen. Ihmisessä kuolee koko ikänsä aikansa soluja uusiutuu.

Tajunta kokonaisuudessaan olkoot kuin tietokoneen kovalevy. Se kerää tietoa ja kehittyy. Tietoinen toiminta on kuin käyttöjärjestelmä. Se valitsee mitä tietoja se käyttää. Hän halusi alkaa lukemaan "klitoris24" palstaa unohtaaksen.

Hän muotoili aikuisena terapiakseen "Raamatun" kokemuksistaan ja kuulemastaan. Vanha testamentti ja kaikki maailman uskonnot. Aikoinaan toinen lapsi koki se saman kuin "raamatun kirjoittaja". Hän pyrki petkuttamaan itseään lukemalla raamattusivuja ja välillä katsoen häntä liikuttamaton pornoa.

Aina toisinaan hän muisti sen toisen ohjelman, jonka tiedostona oli se ulostaminen ja bottomiksi muotoutuminen. Tämä loi hänelle päänsärkyä. Siispä minun näkemykseni niille kahdelle teoriani mukaan on että bottomin muodostuminen on luonnollista, silloin kun se jollekin muodostuu.

Jumalat taas eivät muodostu luonnollisesti. Täten antaa mennä vaan sillä tiedolla minä sen hyväksyn ja annan empatian! Paskanpuhumista kreationismista tai hihhuli"liberalismista" en taas voi sietää, eivätkä he kyenneet kauttansa hyväksyntää heille koskaan antamaan! Tieto ja todellisuus on empatiaa ja suvaitsevaisuutta. No eipä tuostakaan henk. Mutta ole toki ystävällinen ja kertoile teorioita ;D kivempaa viihdettä nämä ovat kuin kik-pyynnöt. Mitä oli sen solun ulkopuolella ennen?

Mihin asti olemattomuutta voi maailmankaikkeus laajeta, ennenkuin pudotaan litteän reunan yli? Kiertääkö kaikki älyllinen elämä s Mitäpä, jos kerrot kaiken tietosi, mitä luulet, voiko s24 laajeta äärettömiin niin kauan, että se pystyy pitämään sisällään kaiken jakamasi tietämyksen?

Tuleeko parin päivän käyttökatkoksia? Yritä edes sitä tuplausta: D Kruunu vai klaava? Mitäs seksuaalisuuntausta siitä tulee, kun poikalapsi joutuu ulosteen sijaan pidättelemään virtsaansa? Jääkö se neste pysyvästi talteen vaikkapa pääkoppaan? Jumala ei ole mikään solu, vaan jumala on mielikuvitushahmo. Se mielikuvitushahmo, jolla esim. Eri asia on, pystytkö markkinoimaan tämän jumalan olemassa olosta pelottavan uskottavasti. Alkusolu on osa kallioperästä ja kaasusta irroneita alkuaineita, jotka muotoutuivat sidosryhmään, joka alkoi imemään kaltaisiaan ympäristöstä ja täten leviämään.

Elämä on sattumaa, ei tietoista. No kuolema siitä seuraa niin kuin ulostamisesta lopullisesti pidättyneelle autistille. Ummetuksen synnytyskivut juontavat juurensa siihen, ettei naisen anatomiaa opeteta lapsille, joten he erehtyvät pitämään synnytyskipuina ja "samastuvat" täten äitiinsä, jota he arvostavat.

Jos emme opettaisi siemensyöksystä esim lapsille, he todennäköisesti luulevat "kusevansa" housuihin. Ei ihmekkään että harhainen käsitys "kusisesta vaginasta", "vaginaan kusemisesta" ja "suuhun kusemisesta" on yhä tätä päivää, koska kaikilla on joku ADHD tai älykännykkä luennoilla.

FilosofiESaarinen mieltää olevansa jumala, mikä saattaa pitääkin paikkansa, jos ja kun hänen kertomansa määritelmän mukaan "jumala on mielikuvitusolento.

Alkusolu on kertomasi mukaan "kallioperästä ja kaasusta irronneita alkuaineita" Mitä ovat kallioperä ja kaasu? Eli ennen teoreettista alkusoluasi on silti ollut jotain, vai mitä? Kukas ne kallioperän ja kaasun loi? D Homouden syntyteoria kun sulla aluksi oli noinkin "pätevästi" hallussa, niin nyt väität, että homo kuitenkin kuolee alapään ummetukseen ennenkuin hänellä tulee edes yläpäähän tunne siitä, että on bottom?

Vai onko sun pääsi sisäisessä tuulitunneli-universumissasi kaikki n. D Virtsaamisen pidättelylle seksuaalisen suuntauksen määrittäjänä yritin saada sinulta saman aivokapasiteetin mittaista teoriaa, koska osasit tuon bottom-teoriankin niiiiiiiiiiiiiin pätevästi osoittaa kaikelle kansalle, mutta et sitten vissiin keksinyt?

Harmi, kun osoitit rajoittuneisuutesi: Oletteko te nyt joku apukoulut käynyt reppana, kun ette tunnu tajuavan edes alakoulu tason vertausta? Autistin erityisherkkyys reagoida kokemaansa oli ydin asia. Bottom reagoi aikanaan löytämällä seksuaalisen stimulaationsa väylän, kun taas joku autisti pidätti ja kuoli pois. En ymmärrä mitä haitte. Logiikkanne kertoo että pyritte ohjeistamaan, että olisi joku bottomlaji, jossa henkilö haluaa vastaanottaa tavaraa virtsaputkeen.

Ehkä sellainenkin on, mutta luonnollisesti sellainen kehity, koska virtsa on nestemmäistä eikä muodosta ummetusta. Eri asia on joku eturauhanen tai virtsa umpi, mutta ei ne tipat, kuten ummetus pökäle jää sinne peniksen kärkeen "kurkistelemaan". No mutta hanipumpsi, eihän MINUN tarvitse puolustaa mitään teoriaa, minä vain halusin tietää, oletteko kehittänyt virtsasta mitään yhtä tieteellistä huuhaata kuin tämä ummehtunut aiempi.

Kenties olisitte voineet kertoa autistisen biseksualismin synnyn johtuvan siitä, että tuplaummetus aiheuttaa sen? Mutta olen karvaasti joutunut pettymään teorioidenne matalalentoisuuteen ja universuminne rajallisuuteen. Tehän olette sen tänne kurakaarituulipukukansalle arvioitavaksi tuoneet, joten yrittäkää edes selittää teorianne kansantajuisesti: D suurimmalla osalla on mennyt ihan yli hilseen, pahoin pelkään: D vaikka saattavat lopputulokselle nauraakin paskaisesti ihan sukupuolisesta suuntautumisestaan huolimatta.

Kerropa filosofi ihan näin mies miehelle, että mikä tuota aapolappia vaivaa? Onko sulla teoriaa aapon lapsuuden kokemuksista? Minä en rupea profiloimaan yksittäistapauksia. Ne kiinnostavat yhtä paljon kuin julkkisjuorut, eli niiden tekeminen ei innosta.

Selittämäni aiempi tapaus sinusta ei olluut diagnoosi, vaan yleipätevällä tiedolla kannanotto solvaukseen. Ummetuksesta on monet bottomit lähteneet ja liian monen top-miehet peilaavatkin sen saanniin itseensä simulaatioin. Kehottaisin ainakin olemaan edelläkävijä varsinkin itselleen ja avautumaan julkisesti ns.

Huomispäivän maailma kehittyy avoimuuden säännnöillä, jossa liberaalius sallii myös yksityisyyden vaalimisen seksissä. Tosin heitä pidetään silloin vähintään kummallisina tapauksina. Avoimuus opettaa ja sallii orjamoraalin alistamat toteuttamaan itseään, vaikka sitten seksuaalisesti. Joitain taas se itse taudin levittäminen. Onneksi kuitenkin valtaosa näistä henkilöistä ei sotke viattomia ulkopuolisia fantasioihinsa, mutta ainahan kaikista asioista löytyy myös se toinen ääripää.

Täysin sairasta joka tapauksessa. Ihan mielenkiintoinen aihe kylläkin. Vaikka itse olen seksin suhteen aika perinteinen, koitan kuitenkin pitää mieleni avoimena ja olla tuomitsematta muita helpolla, mutta silti niin moni asia menee kyllä täysin yli ymmärryksen.

Viime kädessä tullaan aina siihen, että seksi on likaista. Joidenkin mielestä seksi on niin kivaa, että mitään kainostelua ei saisi olla, housut alas ja hommiin vain. Kuten heteroilla, nämä ovat ihmisiä, jotka eivät tarkerru parisuhteisiin. Kuten heterot miettivät Kamasutraa, ei ole niin ihme, että ihminen on keksinyt myös poppersin. Mutta meitä parisuhteita arvostavia homoja on olemassa. Me olemme yhtä tylsiä kuin te keskiluokkaiset tylsät heterot, mutta me nautimme elämästämme hyvässä parisuhteessa.

Tietenkin meillä oli onnea. Me saimme pyydystettyä sen komean kollin, kun jotkut jäivät soittamaan lehdelle. Niitä, joita ei onista, ehkä heidän elämän ainoa väriläikkä on lohtuseksi tai seksi ylipäänsä. Miksi täytyy väkisin yrittää mustamaalata yhtä, vaikka niitä kummallisimpia fiksaatioita löytyy mistä tahansa ryhmästä? Jos nettiä alat penkomaan, löytyy sieltä vaikka mitä. Parempi varmaan, että laitat lapsifiltterin päälle, kun noin pelottaa ja eksyy vääriin paikkoihin.

Analysoiva ja utelias lähestyminen taboo aiheita kohtaan on hyvä asia, mutta tästä tulee taas sellainen olo että koitetaan jotenkin väkisin ja empiirisesti todistaa, että paatuneita pervoja kaikki, enemmän tai vähemmän. No kyllä nuo aloittajan mainitsemat tapaukset kuuluvat suljetulle osastolle.

Onhan muuten ihan heteroissakin ollut mielisairaita tapauksia jotka ovat maksaneet jollekin rikokseen valmiille lääkärille terveen raajansa amputoinnista.

Homoseksuaalien miesten seksuaalikulttuuri on jostain syystä paljon riskikkäämpää kuin heterojen. Sekä laadullisesti että määrällisesti. Suvaitsemattomuus, jota yleensä yritetään tunkea selittämään kaikkea, ei selitä tätä, koska tutkimukset osoittavat, että San Franciscossa homomiesten huume- ja hiv-sekoilut ovat erittäin yleisiä.

Melkein näyttää siltä, että mitä enemmän tälle kulttuurille annetaan jalansijaa ja vapautta yhteiskunnassa, sitä tuhoisammat on seuraukset. Luet lehtiä, jotka jatkavat parisatavuotista sirkusperinnettä. Mitä sensaatiomaisempi tarina, sitä suuremmat otsikot. Mielisairaat ovat oikein herkullista sensaatioaineistoa. Sirkustirehtöörin tavoin heterokin mainostetaan homona, jos se myy paremmin. Pornoteollisuus myy basaarimaisesti kaikkea taivaan ja maan väliltä ja käyntisi sai heidät uskomaan, että heidän tuotteensa on myymisen arvoinen.

Oli ainakin yksi aito katsoja: Me ihmset olemme ryhmäeläimiä. Meidän käytökseen liittyy alistuminen, mutta terve alistuja luottaa alistajansa hyvään tahtoon. Se, ettemme kaikki ole kukkulan kuninkaana loistavia alfa-uroksia ei tee meistä homoja. Useimmat sadomasokistit ovat heteroita. Keskivertoheterolle on vain aika vaikea sulattaa sitä, että heidänlaisensa haluaa jotain muutakin kuin lähetyssaarnaaja-asentoa. Homolla on miehen minäkuva. Siksi transseksuaalista poiketen hän haluaa pitää kalunsa.

Sulla on pippeli jäljellä ;. Itse olen hetero ja minulla on usein kastraatiofantasioita. Sellaisia joissa joku nainen leikkaa munani irti. Ei ole pelkästään gay juttu ja on heteroitakin jotka ovat toteuttaneet tuon.

Itse en aioi kuitenkaan, tykkään sen verran panemisesta ja käteen vetämisestä:

...

ANDY MCCOY MUSTALAINEN FREE SEKSI GAY

: Homoseksuaaliseen alistuva mies ass kalu

SEXSI FI HOMO SUOMENKIELISTÄ PORNOA 611
Eroottiset vaatteet puhelin sex gay 274
CAROLINE HIERONTA FINLAND HOMOSEKSUAALISEEN PORN VIDEOS Hän halusi alkaa lukemaan "klitoris24" palstaa unohtaaksen. Se on luonnollisesti kehittyvä, joillekin erityisherkille, teko penis miesorgasmi homo sukupuolinen suuntaus bottomina kehittyy jo lapsuuden ummetuksesta tai pidätyksestä. Miten kuvaamasi bottom-homoseksuaalisen taipumuksen syntyteoria on ristiriidassa tai yhteensovittamaton kristillisen käsityksen kanssa, että homoseksuaalinen taipumus on synnillinen ja taipumuksen toteuttaminen syntiä? Se ei tuottanut silloin mitään vihaa tai järkytystä vaan pikemminkin kummastusta. Ohjaisitko pyytäjän edellä mainituissa tapauksissa jonkun sellaisen sadistin luo, joka pystyy toteuttamaan nuo pyynnöt? Huomispäivän maailma kehittyy avoimuuden säännnöillä, jossa liberaalius sallii myös yksityisyyden vaalimisen seksissä.

Siispä minun näkemykseni niille kahdelle teoriani mukaan on että bottomin muodostuminen on luonnollista, silloin kun se jollekin muodostuu. Jumalat taas eivät muodostu luonnollisesti. Täten antaa mennä vaan sillä tiedolla minä sen hyväksyn ja annan empatian! Paskanpuhumista kreationismista tai hihhuli"liberalismista" en taas voi sietää, eivätkä he kyenneet kauttansa hyväksyntää heille koskaan antamaan!

Tieto ja todellisuus on empatiaa ja suvaitsevaisuutta. No eipä tuostakaan henk. Mutta ole toki ystävällinen ja kertoile teorioita ;D kivempaa viihdettä nämä ovat kuin kik-pyynnöt. Mitä oli sen solun ulkopuolella ennen? Mihin asti olemattomuutta voi maailmankaikkeus laajeta, ennenkuin pudotaan litteän reunan yli?

Kiertääkö kaikki älyllinen elämä s Mitäpä, jos kerrot kaiken tietosi, mitä luulet, voiko s24 laajeta äärettömiin niin kauan, että se pystyy pitämään sisällään kaiken jakamasi tietämyksen? Tuleeko parin päivän käyttökatkoksia? Yritä edes sitä tuplausta: D Kruunu vai klaava? Mitäs seksuaalisuuntausta siitä tulee, kun poikalapsi joutuu ulosteen sijaan pidättelemään virtsaansa? Jääkö se neste pysyvästi talteen vaikkapa pääkoppaan? Jumala ei ole mikään solu, vaan jumala on mielikuvitushahmo.

Se mielikuvitushahmo, jolla esim. Eri asia on, pystytkö markkinoimaan tämän jumalan olemassa olosta pelottavan uskottavasti. Alkusolu on osa kallioperästä ja kaasusta irroneita alkuaineita, jotka muotoutuivat sidosryhmään, joka alkoi imemään kaltaisiaan ympäristöstä ja täten leviämään. Elämä on sattumaa, ei tietoista. No kuolema siitä seuraa niin kuin ulostamisesta lopullisesti pidättyneelle autistille. Ummetuksen synnytyskivut juontavat juurensa siihen, ettei naisen anatomiaa opeteta lapsille, joten he erehtyvät pitämään synnytyskipuina ja "samastuvat" täten äitiinsä, jota he arvostavat.

Jos emme opettaisi siemensyöksystä esim lapsille, he todennäköisesti luulevat "kusevansa" housuihin. Ei ihmekkään että harhainen käsitys "kusisesta vaginasta", "vaginaan kusemisesta" ja "suuhun kusemisesta" on yhä tätä päivää, koska kaikilla on joku ADHD tai älykännykkä luennoilla.

FilosofiESaarinen mieltää olevansa jumala, mikä saattaa pitääkin paikkansa, jos ja kun hänen kertomansa määritelmän mukaan "jumala on mielikuvitusolento. Alkusolu on kertomasi mukaan "kallioperästä ja kaasusta irronneita alkuaineita" Mitä ovat kallioperä ja kaasu?

Eli ennen teoreettista alkusoluasi on silti ollut jotain, vai mitä? Kukas ne kallioperän ja kaasun loi? D Homouden syntyteoria kun sulla aluksi oli noinkin "pätevästi" hallussa, niin nyt väität, että homo kuitenkin kuolee alapään ummetukseen ennenkuin hänellä tulee edes yläpäähän tunne siitä, että on bottom?

Vai onko sun pääsi sisäisessä tuulitunneli-universumissasi kaikki n. D Virtsaamisen pidättelylle seksuaalisen suuntauksen määrittäjänä yritin saada sinulta saman aivokapasiteetin mittaista teoriaa, koska osasit tuon bottom-teoriankin niiiiiiiiiiiiiin pätevästi osoittaa kaikelle kansalle, mutta et sitten vissiin keksinyt?

Harmi, kun osoitit rajoittuneisuutesi: Oletteko te nyt joku apukoulut käynyt reppana, kun ette tunnu tajuavan edes alakoulu tason vertausta? Autistin erityisherkkyys reagoida kokemaansa oli ydin asia. Bottom reagoi aikanaan löytämällä seksuaalisen stimulaationsa väylän, kun taas joku autisti pidätti ja kuoli pois. En ymmärrä mitä haitte. Logiikkanne kertoo että pyritte ohjeistamaan, että olisi joku bottomlaji, jossa henkilö haluaa vastaanottaa tavaraa virtsaputkeen. Ehkä sellainenkin on, mutta luonnollisesti sellainen kehity, koska virtsa on nestemmäistä eikä muodosta ummetusta.

Eri asia on joku eturauhanen tai virtsa umpi, mutta ei ne tipat, kuten ummetus pökäle jää sinne peniksen kärkeen "kurkistelemaan". No mutta hanipumpsi, eihän MINUN tarvitse puolustaa mitään teoriaa, minä vain halusin tietää, oletteko kehittänyt virtsasta mitään yhtä tieteellistä huuhaata kuin tämä ummehtunut aiempi.

Kenties olisitte voineet kertoa autistisen biseksualismin synnyn johtuvan siitä, että tuplaummetus aiheuttaa sen? Mutta olen karvaasti joutunut pettymään teorioidenne matalalentoisuuteen ja universuminne rajallisuuteen. Tehän olette sen tänne kurakaarituulipukukansalle arvioitavaksi tuoneet, joten yrittäkää edes selittää teorianne kansantajuisesti: D suurimmalla osalla on mennyt ihan yli hilseen, pahoin pelkään: D vaikka saattavat lopputulokselle nauraakin paskaisesti ihan sukupuolisesta suuntautumisestaan huolimatta.

Kerropa filosofi ihan näin mies miehelle, että mikä tuota aapolappia vaivaa? Onko sulla teoriaa aapon lapsuuden kokemuksista? Minä en rupea profiloimaan yksittäistapauksia.

Ne kiinnostavat yhtä paljon kuin julkkisjuorut, eli niiden tekeminen ei innosta. Selittämäni aiempi tapaus sinusta ei olluut diagnoosi, vaan yleipätevällä tiedolla kannanotto solvaukseen. Ummetuksesta on monet bottomit lähteneet ja liian monen top-miehet peilaavatkin sen saanniin itseensä simulaatioin.

Kehottaisin ainakin olemaan edelläkävijä varsinkin itselleen ja avautumaan julkisesti ns. Huomispäivän maailma kehittyy avoimuuden säännnöillä, jossa liberaalius sallii myös yksityisyyden vaalimisen seksissä. Tosin heitä pidetään silloin vähintään kummallisina tapauksina. Avoimuus opettaa ja sallii orjamoraalin alistamat toteuttamaan itseään, vaikka sitten seksuaalisesti. Onko "kuningas" sinussa sittenkin vain konservatiivisia maskuliinisuuden imagoa edustava rooli? ENtäpä jos sittenkin todellisuudessasi haluaisitkin olla "kuningatar"?

Monet "julkihomotkin" ovat kaapissa edelleen mm. Ja se ulosteen haju tai näkeminen kadulla aiheuttaa heissä päänsärkyä tai mielialanailahtelua. Koska he käyvät menneisyyden muistot ja nykyisen todellisuuden sen ulosteen kautta aistittuna aina läpi. Et ala diagnosoimaan yksittäistapauksia - ja sitten innolla aloitat mun diagnosoinnin: Vai oliko hullu kuin pullosta tullut?

Selkokieli kun sun tapauksessa ei ole mahdollista sen enempää kuin aapollakaan. Onkohan teillä sama vastaanotto? Näyttää tämäkin keskustelu olevan saannut ainakin yhden höpisijän liikkeelle useammalla sekoilevalla viestillä: D Olisihan se uutinen, jos se ei olisi sekaantunut postauksissaan mainitsemistaan kohteista: Odotamme koko s24 sinultakin totuuden siementä.

Mitäpä minä sitä sinulle kertomaan, kun julistit tänään qruiserin tuherrustaulaulla tietävän sen, mutta et suostunut kertomaan sitä: D Jossain keskustelussa utelit tietoja maailman kaikkeuden synnystä, jopa siinäkin osoitit tiettämättömyytesi ja luentun tekstin ymmärrättämyytesi. Olipa surkeasti muotoiltu kysymys, tämä "odotamme jne" aloitus meni jo väärin vai odotatko kuinka monella aliaksella? No tapaahasi kuuluukin kaiken luetun vääristely jne jotka höystät omilla fantasioilla ja valheilla ;.

Eikö olisikin karmeaa, jos me olisimme vain kahden? Toinen meistä olisi fiini, korkeakoulutettu, komea ja haluttu, isokaluinen. No, kerropa joku mun kertoma valhe, niin mä kerron sulle siitä totuuden. Kerro joku valhe, jonka olen kertonut "muissa someissa" kuin Qx: Ei pysty, ei kykene. Vähän niinku aapon meiningit muutenkin: D No, mä meen pois, niin uskallat vastata. En nyt jouda jatkuvasti roikumaan jossain somessa, mutta olisi helpompaa kertoa jokin totuus minkä olet sanonut.

Turha sinun bear on jatkaa noita samojen valheiden uusintoja johan niitä olet postaillut jo suomi Tähän on siis tultu. Ihan siltä varalta todistekappale julkiseksi, että "sensuuri" iskee sinne tai mun identiteetti viedään. Heartbleedin kautta tai muuten.

Kuin myös siitä, millainen reppana siellä oikeasti on. Haluaa viedä MUN profiilin, just kun on yrittänyt kaikin tavoin mustamaalata minua. Taitaa olla blondi kaiken lisäksi.

Nyt kun on nostettu kissa pöydälle, niin onko Qx-yhteisö tämänkaltaisen toiminnan kannalla? Minua ei ihan oikeasti kohta enää näy täällä, joten eipä väliä, miten tästä jatketaan. Ne tutut, jotka mulla on, tuntevat minut muutakin kautta kuin tämä. Jos ja kun koko porukka on suurinpiirtein yksi nyrjähtänyt henkilö. Mikäli olen jonkun mielestä niin paha ärsyttäjä, että mut pitää poistaa, niin ok, ehkä on aihetta, mutta kun poistun teille jää harmiksi edelleen kuitenkin tämä isompi ongelma gillar kaikkine varaprofiileineen.

Miettikääpä sitä, saitin imagosta huolissaan olijat, mainostajat ja te rehelliset saitin käyttäjät. Teitä on kuitenkin vähemmistön enemmistö, vaikka kuinka monella profiililla yhden tyhmeliinin hakkeri-wannaben toimesta teitä huijattaisiin. Mä ärsy ö tin häntä sen, mitä oli tarpeen, että tuli taas siltansa alta, hoitakaa te muut loput. Käytännössä hyväksytte sen mitä täällä tapahtuu, jos olette passiivisia.

Haluatteko olla sellaisessa yhteisössä? Se, mitä tämä sankari jauhaa s Täällä voisi olla eri meininki. No, eiköhän oman ilmoituksensa mukaan kännipäinen sankarimme keksi taas jotain "uutta" mun päänmenoksi.

Eiköhän siinä bear itse jauhanut paskaa eli valehtelee: D No tuollainen raukka sinä olet kun silloinkin jäit jokaisesta valheestasi ja vääristelystäsi kiinni. Ei niitä sinun totuuksia oikein löydy ovat erittäin harvinaisia tarinoita ne. Jospa nyt tuon selität uusilla valheillasi jne tapaasi mukaan: D Mutta kerro se mitä ilmoitit ylläpidolle, että minut bannattiin? Minulla on sen jälkeen pari kopioo minun s-postista toinen ennen kuin tein sen käyttiksen qruiseriin ja toinen jossa lukee bannaukseen syy, joten ole tarkanna mitä valehtelet: Tiedätkös, miten vaikeaksi olisin voinut elämäsi tehdä - pelkästään ignooraamalla sinut ja jättämättä vastaamatta, kun ei sun kanssasi järki riitä: Toistan vielä ja h-i-t-a-a-s-t-i: Kerro missä muualla somessa olen valehtelemassa?

Aiotko taas kopioida koko Qx: Tämänkin tarinan aloitat puolesta välistä ja oman viestittelysi ennen tuota unohdat sujuvasti. Kuten tapanasi on perinteisesti ollut: D Juu, tosiaan s Nykyään puhutaan paljon siitä, että homot on samanlaisia ja tavallaan normaaleja heteroihin nähden.

Ja okei, kaikkien seksuaalisten suuntausten edustajilla on perverssit alaryhmänsä, mutta nettikulttuurin myötä on käynyt ilmi, että homoseksuaaleilla miehillä äärimmillään on todella rajut jutut. Olen lukenut verkkolehtien haastatteluja henkilöistä, jotka ovat vieneet sen loppuun asti.

Gay pornosivuilla on videoita totaalikastroiduista miehistä, "nullo porn" jne. Käväisin gay miesten engl. Foorumilla jotkut jopa haluavat itseään kidutettavan hengiltä!

Myöskin peräaukkovaurioita halutaan noilla palstoilla. Valtamedia ei uskalla länsimaissa kertoa tästä homokulttuurin ulottuvuudesta, mutta joskus sen on pakko ottaa asia käsiteltäväksi. Oliko saksalaismiesten kastraatio- ja kannibalismi -tapaus vain jäävuoren huippu? Kyllä itseänikin välillä hirvittää miten äärimmäisyyksiin jotkut ihmiset vievät seksuaalisuutensa ja fantasiansa.

Vastikään luin "bugchasing" nimisestä ilmiöstä sairaudeksi kai pitäisi kutsua , joka siis tarkoittaa, että jotkut henkilöt hakevat kiksejä siitä, että tietäen harrastavat suojaamatonta seksiä HIV-positiivisten henkilöiden kanssa.

Ilmeisesti suurinta osaa tartunnan riski on se juttu mikä asiassa kiihottaa. Joitain taas se itse taudin levittäminen. Onneksi kuitenkin valtaosa näistä henkilöistä ei sotke viattomia ulkopuolisia fantasioihinsa, mutta ainahan kaikista asioista löytyy myös se toinen ääripää. Täysin sairasta joka tapauksessa. Ihan mielenkiintoinen aihe kylläkin. Vaikka itse olen seksin suhteen aika perinteinen, koitan kuitenkin pitää mieleni avoimena ja olla tuomitsematta muita helpolla, mutta silti niin moni asia menee kyllä täysin yli ymmärryksen.

Viime kädessä tullaan aina siihen, että seksi on likaista. Joidenkin mielestä seksi on niin kivaa, että mitään kainostelua ei saisi olla, housut alas ja hommiin vain. Kuten heteroilla, nämä ovat ihmisiä, jotka eivät tarkerru parisuhteisiin. Kuten heterot miettivät Kamasutraa, ei ole niin ihme, että ihminen on keksinyt myös poppersin.

Mutta meitä parisuhteita arvostavia homoja on olemassa. Me olemme yhtä tylsiä kuin te keskiluokkaiset tylsät heterot, mutta me nautimme elämästämme hyvässä parisuhteessa. Tietenkin meillä oli onnea. Me saimme pyydystettyä sen komean kollin, kun jotkut jäivät soittamaan lehdelle. Niitä, joita ei onista, ehkä heidän elämän ainoa väriläikkä on lohtuseksi tai seksi ylipäänsä. Miksi täytyy väkisin yrittää mustamaalata yhtä, vaikka niitä kummallisimpia fiksaatioita löytyy mistä tahansa ryhmästä?

Jos nettiä alat penkomaan, löytyy sieltä vaikka mitä. Parempi varmaan, että laitat lapsifiltterin päälle, kun noin pelottaa ja eksyy vääriin paikkoihin.

Analysoiva ja utelias lähestyminen taboo aiheita kohtaan on hyvä asia, mutta tästä tulee taas sellainen olo että koitetaan jotenkin väkisin ja empiirisesti todistaa, että paatuneita pervoja kaikki, enemmän tai vähemmän. No kyllä nuo aloittajan mainitsemat tapaukset kuuluvat suljetulle osastolle. Onhan muuten ihan heteroissakin ollut mielisairaita tapauksia jotka ovat maksaneet jollekin rikokseen valmiille lääkärille terveen raajansa amputoinnista.

Homoseksuaalien miesten seksuaalikulttuuri on jostain syystä paljon riskikkäämpää kuin heterojen. Sekä laadullisesti että määrällisesti. Suvaitsemattomuus, jota yleensä yritetään tunkea selittämään kaikkea, ei selitä tätä, koska tutkimukset osoittavat, että San Franciscossa homomiesten huume- ja hiv-sekoilut ovat erittäin yleisiä. Melkein näyttää siltä, että mitä enemmän tälle kulttuurille annetaan jalansijaa ja vapautta yhteiskunnassa, sitä tuhoisammat on seuraukset. Luet lehtiä, jotka jatkavat parisatavuotista sirkusperinnettä.

Mitä sensaatiomaisempi tarina, sitä suuremmat otsikot. Mielisairaat ovat oikein herkullista sensaatioaineistoa. Sirkustirehtöörin tavoin heterokin mainostetaan homona, jos se myy paremmin. Pornoteollisuus myy basaarimaisesti kaikkea taivaan ja maan väliltä ja käyntisi sai heidät uskomaan, että heidän tuotteensa on myymisen arvoinen. Oli ainakin yksi aito katsoja:

Homoseksuaaliseen alistuva mies ass kalu