Helsinki call gay pojat suomi 24 gay

helsinki call gay pojat suomi 24 gay

Joo kyllähän tänne enmmänkin mahtuis vastauksia mutta onhan tänne reilun 2 viikon aikana sentään jotakin tullut. Esitin tämän kysymyksen kun oma kiinnostukseni kohdistuu siinä vuotta itseäni nuorempiin. Ja kun näyttää siltä että seuraa on todella vaikea saada. Koskaan en ole surustellut, en edes yhtä iltaa. Vaikka kaikki mahdolliset kivet olen yrittänyt kääntää, olen käynyt kerran jopa homobaarissakin.

Ja kyllä jokaisella on oikeus olla onnellinen, halusi sitten minkä ikäistä seuraa tahansa. Että tuntuu aivan niin kuin minua rangaistaisiin siitä että satun haluamaan itseäni nuorempaa seuraa.

MOi Mä olen tämmönen vuotias homoseksuaali. Nyt kun olen tullut kaapista ulos niin muut vain pilkkaavat mua. Mä haluaisin seurustella 21 vuotiaan kanssa.

Ei oo ollu helppoo koska haluaisin itselleni jonkun koska olen niin yksinäinen. Mä oon tällanen nuori 13 vuotias homo helsingistä. Sulla oli ilmotus suomi24n keskustelufoorumissa jonka perusteella haluaisin tutustua ja tavata. Itse olen 14,5 vuotias homo Espoosta. Edellisestä jäi sanomatta osoite aap gmail.

Moikka itse asustan heinolassa ja olen Haluaisitko joskus lähteä auto ajelulle, olen hesasta. Oma kiki Aap T Moi mä asun kans Heinolas. Ois kiva joskus jutella? Siinä on vaan se, että vuotiaat eivät saa puuhailla vuotiaiden kanssa. Meinaatkos, että säälistä pitäisi olla kiinnostunut itseä 16 vuotta vanhemmasta?

Sinä niinkuin ajattelet, että sinulla oikeus ja että sinä suorastaan ansaitset? Ehei, ei maailma ole oikeudenmukainen, eikä itkupotkuraivarit siinä auta yhtikäsmitään. Toivoa ja haaveilla saat, mutta tuskin se koskaan toteutuu, jos nyt realistisesti ajatellaan. Koitahan laatia plan B tai sitten edessä on yksinäinen elämä. Samanikäisten, eli "vanhojen", seurahan sinulle ei kelpaa. Näin se on nähtävä.

Paskan täytyy olla hyvää. Voisitko vähän suomentaa tuota plan B: Elikkä kehotit laatimaan minua typeryyttä, nyt en kyllä ymmärrä yhtään. Minun on pakko kysyä että käytätkö jotain aineita? Ihan vain vinkkinä aiheen aloittajalle, että tosiaan noita sopivia nuoria on hyvin vähän. Monet vanhemmista kiinnostuneista saattavat haluta pelkkää seksiä tai hetkellistä kokeilua.

Lisäksi tuollaisia suhteita on vaikea tuoda julki, omat vanhempani eivät hirveästi tykänneet kun kerroin seurustelustani ja vastaavasti mieheni tuskin tulee koskaan kertomaan vanhemmilleen minusta.

Yritä kenties etsiä joku lähemmäs oman ikäisesi nuorekas ihminen? Mikä siinä on että kaikkien on niin vaikea ymmärtää että minua ei kertakaikkiaan kiinnosta mitkään 30 äijät! Vielä kerran, tykkään vuotiaista pojista! Tuliko tämä nyt viimein kaikille selväksi? Kai kerrot jokaiselle tavatessa, että kelpaat vain vuotiaaksi asti? Se tarkoittaa vain tämän hetkistä tilannetta. Eli suomennettuna vuotta nuorempia. Yläikäraja tulee aina kulkemaan oman ikäni mukana vanhetessani, voi olla että alaikäraja kasvaa vielä muutaman vuoden ajan mutta vain muutaman.

Tuskin enää 5 kymppisenä haaveilen 2 kymppisistä. Voi olla tai sitten voi olla olematta. Todellisuudessa sinä et sitä voi tietää eikä toki kukaan toinenkaan , vaan aika tulee sen näyttämään. No sit vaan onnea etsintään, qruiserista kannattais ehkä alottaa? Ja laita sinne ihan vaikka vaan kuva pärstästäsi, älä kalustasi niinkuin jotkut sortuvat tekemään Olen minä ollut qruiserissa jo useamman vuoden mutta kuvan laitoin sinne vasta noin kuukausi sitten. Ja oli kasvokuva, ei tulisi mieleenkään että alkaisin esittelemään intiimipaikkoja.

Kai nyt homokin saan nuorista tykätä, jos kerran heterotkin! Olen itse hetero, mutta ymmärrän hyvin "vanhoja karttavan" homon huolen, sillä minuakin kiinnostaa v. Eikä se ole edes mikään mahdottomuus, onhan esimerkiksi Pekka Haavistolla ja Antoniollakin 20 vuotta ikäeroa.

Ja qruiserissa minulla on muutamia 2 kymppisiä netti tuttuja jotka ovat seurustelleet jopa yli 4 kymppisten miesten kanssa. Muistan kerran noin 2 vuotta sitten suomi24 sokkotreffeillä kun chattailin erään 23 vuotiaan pojan kanssa, ja heti kun kerroin hänelle ikäni niin olin hänelle jopa liian nuori.

Ja mitä tulee heterosuhteisiin niin esimerkiksi isäni puoleisilla isovanhemmillani on ollut 12 vuotta ikäeroa ja äitini puoleisilla isovanhemmilla jopa 25 vuotta.

Sitähän tässä on yritetty koko ajan että jos se vielä jonain päivänä sattuis se " 7 oikein ". Juurikin tämä helewetin lottorivi ajattelu oksettaa gay skenessä ehkä eniten.

Siksipä en käytä elämässäni wattiakaan energiaa lottoamiseen. Jokainen päivä antaa jotakin uutta, oppivaiselle, eläväiselle, mikäli jotakin aitoa ja sivistynyttä osuu kohdalle, osukoon. Kenenkään perässä en juokse. Mulla, joka oon ite 45v hoikka kroppanen. Siis tarkennuksena, että ei sinäänsä suhdetta, mutta mukavaa erotiikkaa kylläkin: Kundit on olleet ihan komeita hyvä kroppasia jne eli ei mitään epätoivoisia seuran hakijoita.

Taatusti saisivat omanikästäkin koska vaan. No ite kans huomannu saman, oon 47w kuntoiluu harrastava tavallinen aika harteikas mies. Ja joskus itekkin ihmetellyt että miten helposti saa kontaktia reilu 18 kundeihin, jotka on hoikkia ja mun mielestä ainakin aivan komeitakin; ja ovat usein just se aktiivisempi puoli.

Ainahan miestä kiinnostaa nuoret, oli kyse heterosta tai homosta. Sääli teidän vanhempien puolesta, että tämä koskee yleensä myös niitä nuoria. No jos kaikkia kiinnostaisi ainoastaan nuoremmat niin miten on sitten mahdollista että suomessa syntyy parisuhteita?

Kumpi onkaan suurempi ryhmä ;? Sehän tuota vanhenevien homojen yksinäisyyttä ja katkeruutta aiheuttaakin. Ensinnäkin itse en ole vielä edes 40 saatikka. Unelmoiden nuoresta kireästä kundista. No ensinnäkin en tunne yhtään ikäistäni homoa enkä aio tutustua, kun ei vain yksinkertaisesti kiinnosta.

Ja mitä tulee nuihin nuoriin homoihin niin en tunne niitäkään muita kuin qruiserista. Asun pienellä paikkakunnalla enkä tunne täältäkään yhtään homoa ainakaan tietoisesti. Niin netti on silloin ainoa kanava etsiä seuraa. Ja ainakin omalla kohdallani mielenkiinto nuorempiin ei ole herännyt iän myötä vaan olen ikäni tykännyt itseäni nuoremmista pojista.

Esimerkiksi kun olin sinun ikäisesi eli 21, niin silloinkin tykkäsin vuotiaista pojista, ja nyt tykkään vuotiaista.

Ikä pelkkä numero 2. Itse olen 24 vuotias enkä voi sietää alle 23 vuotiaita ja mielestäni 36 vuotias ei ole vielä vanha. Mikä minussa taas inhottaa on se älytön salilla käyminen ja ulkonäön palvonta, ymmärrän toki pienen ulkonäkökriittisyyden mutta jos haet rakkautta sopii silloin huolehtia, että sinulla on terve ja puhdas iho ja kroppa tavallisen hyväkuntoisen miehen keho eikä minkään bodarin tai steroidien vetäjän kroppa.

Meikit tekevät nuoreksi kyllä ja kaunistavat myös, mutta noh Johanna Tukiainen on hyvä esimerkki mitä liika meikkaaminen ja ryyppääminen tekee keholle. Can u please contact me to my kik thanathos I'm in Helsinki I'd like to know more about you thank you ;. Siinä vaiheessa kun sylissäni söpöilee kaltaisesi, olen luultavasti kuollut ja jostain kumman syystä pääsyt taivaaseen. Oon 20 ja ei kyllä valtaosa vanhemmista miehistä kiinnosta! Poikkeuksena sellaiset aikuisemmat miehet jotka on fyysisesti hyvässä kunnossa ja joka on myös jutuiltaan nuorekas.

Ja pidän enemmän twinkeistä kuin karhuista: Terve oon 21 ja sama mieltä xD ei kyllä valtaosa vanhemmista miehistä kiinnosta Muuten haen nuoriystäviä??

DDDD Lähetä miul kalliollapoika yahoo. Olen 20 ja mikään ei kiihota niin paljoa kuin 40 vuotiaat miehet. En usko että voisin seurustella noin vanhan miehen kanssa, mutta kosteita hetkiä olisi mukava viettää Tule mun luo, pappa piiskaa pojua pyllylle.

Saat enemmän isoa kalua kuin koskaan tuut saamaan. Voisin melkeinpä lyödä vetoa, että meitsin haliresepti toimii paremmin kuin piiska, rakkaudella hyvä tulee. Tykkään enemmän vuotiaista, koska ei suhde toimis koskaan minkää 25 vuotiaan kanssa Eikä kukaan vuotias saa edes touhuta sun, vuotiaan kanssa. Oli aika paljon turhia postauksia tuossa välissä, niin en viitsinyt niitä kaikkia lukea. Eli olen itse 21, ja haen ehkä max 5 vuotta itseäni vanhempaa kumppanikseni.

Toki poikkeuksia voi aina olla, mutta näin: Ja aivan varmasti tulee vastaan joku vuotta nuorempi joka saa sukat pyörimään jaloissa. Mutta koskaan et sinäkään entuudestaan tiedä: Mutta heteroidenkaan keskuudessa ei ihan hirveästi ole esim. Naisia, jotka lähtevät vanhemman miehen matkaan viettämään elämäänsä, joten voisin olettaa, että homomaailmassa sellaisia miehiä on vielä vähemmän.

Silti, kyllä sullekkin on se paras odottamassa ;. Kyllä sellaisia nuoria on jotka tykkää vanhemmista mutta tuntuu että niitä von vähemmän kuin vanhempia jotka tykkää nuorista eli kilpailu on kovaa. Mun vinkki vanhemmille miehille jotka haluaa nuorempaa seuraa on että kannattaa pitää itsensä kunnossa ja kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Homot on kuitenkin pinnallisia.

Itse olen homo enkä voi sietää pinnallisia homoja kuin heteroitakaan. Ulkonäkö meillä jokaisella muuttuu usein siihen negatiiviseen suuntaan ikääntyessä, eikä sitä mitkään ihmesalvat saatikka kuntoilu muuta loppupeleissä vaikka niin väitetään. Itsellä kävi tuuri, meitsi vaan paranee wanhetessaan. Onneks mun ei tartte kiinnittää huomiota pukeutumiseen kun on miesystävä joka ei välitä trendipelleilystä.

Hakku käteen vaan ja menoksi Olen itse 25 ja ihan hyvin vielä menee 36 vuotiaskin jos muutoin on sopiva: Kuinka määrittelisit ominaisuuksia, jotka pahiten alkaa tökkimään meissä melkein viisikymppisissä. Olen siis 48 ja tykkään arvuutella, kun ikääni kysytään, hurjimmat arvaukset jossain kolmen kympin tienoilla.. Pukeutumiseni, musiikkimakuni, elämäntapani, kokonaisuutenaan ollut arviossa käytettävissä. Olen 16 ja koska olen itse poika pidän enemmän miehistä mikä on luonollinen perustelu itselle.

En katso kuitenkaan yli 50 vuotiaita vaikka ikä on pelkkä numero loppujen lopulta. Minusta jokanen saa tykätä siitä mistä tykkää se ei kuulu muille. Jotkut tykkää itsen laisista jotkut vanhemmista tai nuoremmista. Täytyy myöntää että tässä keskustelussa on ihan asiallistakin puhetta, sensijaan että itse olisin uskonut tälläisen aiheen saavan enemmän trolleja osakseen. Päätän osallistua keskusteluun, sillä aihe koskee myös minua. Itse olen 17 vuotias poika, enkä ole kiinnostunut kuin itseäni vanhemmista miehistä.

Koskaan en ole seurustellut, joten päälimmäiseksi syyksi nousee ulkonäkö. Mielenkiintoista on ihmisten miletymykset kumppanin etsinnässä. Useat etsivät itsensä näköistä ja oloista, mutta toiset kuten minä etsivät juuri päinvastaista.

Olen hieman alipainoinen ja kapea kasvoinen ikäistäni nuoremman näköinen, mutta pidän silti juuri näistä vuotiaista karhuista. Suuri karvainen vartalo sekä parta ja miehekkäät kasvonpiirteet miellyttävät suuresti. Itse en pidä hoikista vartaloista tai ulkonäössä nuoruudesta, ja ainoa missä se on suotavaa näkyä on silmissä ja katseessa.

Jos tälläisen miehen löytäisin, ja jonka kanssa kemiat kohtaisivat, voisin hyvinkin ryhtyä vakavaan suhteeseen. Tietysti suuren ikäeron omaavilla voi kuitenkin olla hyvinkin eroavat ajattelumaailmat.

Toinen on paljon kokenut ja nähnyt ja elämän realiteetit ovat selvillä, kun taas toinen on vielä mieleltään lapsi ja näkee maailmaan hyvin eri tavalla. Aloittajalle ja muillekkin toivon onnea kumppanin löytämiseen: Mutta, olen edellenkin sentäs karvainen. Kiitos sinulle taistokala hyvästä ja asiallisesta viestistä. Ja onnea ja menestystä sinullekkin: Jospa ketjun aloittaja miettisi omassa mielessä,miksei hän itse katsele itseään vuotta vanhempaa kumppania.

Näin 14vee mielestä o vee aika vanha,hiukan iskää nuorempia. No siitä yksinkertaisesta syystä koska en tykkää vanhemmista. Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet. Toiset tykkää nuoremmista, toiset ikätovereista, toiset vanhemmista kun taas toisille ikä on pelkkä numero eli täysin yhdentekevä asia. Ja itse satun tykkäämään vain nuoremmista. Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää. Mutta tässä vaiheessa voisin sen verran päivittää tuota aloitusta että vuotiaita poikia. Kuhan tuut 17 v niin saattaa olla että funtsit toisella lailla.

Itse oli aivan kiimoissani kun vanhemmat ukot kiihottu musta eli aivan mieletön fiilis kun joku sua tosissaan himoitsee se on ihan eri juttu jonkun oman ikäsen kanssa joka nyt räpeltää sellasen kanssa joka on suostunut ylipäätään kiinostumaan jostain taidottomasta nylkyttäjästä joka saa jo orkut 5 minsassa , vanhempi ukkko osaa esileikit josta joku teinari ei osaa edes nähdä unta eli sexi on muutakin kuin päätöntä naimisen räpeltämistä joka kestaa yleensä 5min ,no korkeintaan 6 min.

Osaa joka homman taitavammin kuin ikäiseni. Pidän myöskin keskusteluista ja ihan olemisesta ja hyvänä pitämisestä. Voi olla jonkun mielestä, isän puute sydroomaa - mutta olkoon. Mulle tää juttu sopii ja meidän juttu toimii ainakin hyvin. Ja vielä vähemmän toisin päin.

Pääasia on, että kummatkin osapuolet saavat toisiltaan sitä mitä etsivät. Ilmoituksen tekeminen ja ilmoitukseen vastaaminen maksullista. Mistä nyt sitten saan nuore.

Milloin oli ensimmäinen kertanne, kun harrastitte homoseksiä siis ihan minkälaista Oon 18 v , oon neitsyt ja mietityttää. Haluaisin imeä isoa kullia autossa Hämeenlinnassa tänä iltana. Minkäverran siilinjärven alueella on v homoja? Onko homous sairaus vai mitä se on? Kaapissa oleva homo parikymppinen ihmettelee, että mistä nykyään ihmiset löytävät homoystäviä, homo-suv.

Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Siis mitä te ajattelette naisista? Ettekö tykkää naisten pyllyistä ja sukuelimestä ollenkaan? Voisiko joku kertoa että missä päin niin sanotut Tuomikalliot oikein sijaitsevat? Olen kuullut että siellä on rajua me.

Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelev. Mulla on sellainen pieni vesipumppu suolen tyhjennystä varten. Hei olen 13 vuotias poika keravalta ja huomasin vasta pari kuukautta siiten olevani homo.

.. Helsinki call gay pojat suomi 24 gay Liian moni poika joutuu elämään ilman hyvää isäsuhdetta lapsuuteensa yksinhuoltajaäidinsä kanssa. Aloittajalle ja muillekkin toivon onnea kumppanin löytämiseen: Voisiko joku kertoa että missä päin niin sanotut Tuomikalliot oikein sijaitsevat? Olen 20 ja mikään ei kiihota niin paljoa kuin 40 vuotiaat miehet. Olen 16 ja koska olen itse poika pidän enemmän miehistä mikä on luonollinen perustelu itselle. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Kiinnostaako nuoria poikia itseään vanhemmat miehet? Eli olen itse 21, ja haen ehkä max 5 vuotta itseäni vanhempaa kumppanikseni.

Helsinki call gay pojat suomi 24 gay

Thai hieronta pasila sex homoseksuaaliseen naiset