Gay sivut haluan homo kalua

Mä en tunne ketään ketkä olisivat olleet täysin tyytyväisiä yhden yön juttuihin. Ainahan toki aluksi hehkutetaan miten hyvää seksiä ollaan saatu, mutta kun pintaa raaputtaa niin lopulta kyse ollut jostain känniähellyksestä, jossa ollaan saatu vaan kassit tyhjiksi. Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni: Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö.

Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko. Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia.

Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä. Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon. Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi. Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena. Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta.

Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni. Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa. Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani.

Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä? Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta?

Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit? Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt.

Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi.

Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen.

Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta? Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan. Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä.

Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy.

Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen. Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä.

Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni. Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä. Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta. Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista. Tasan eivät käy onnen lahjat. Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi.

Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin. Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia.

Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa. Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa. Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä.

Sitten ne loput ovatkin niitä oikeasti bottomeja, joille ei riitä mikään puhelinpylvästä pienempi ;D Tämän huomaa kyllä aika nopeasti, vaikka mulla ei asiassa varmasti ole mikään kiire ja varmasti otan huomioon pienikaluisenkin seksuaaliset tarpeet.

Siksi ilmeisesti minusta ja kommenteistani tykkäätkin kuin hullu puurosta Maailmassa on ihan liian monta ihmistä, jotka ottavat itsensä ja kommenttipalstat ihan liian vakavasti.

Sitä paitsi, olen tasapainoinen nero,. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älä vaan ota itseesi, jos taas nerokkaasti sun tunnistin, etkä näemmä edelleenkään ole mun oven takana jonottamassa audienssia ;D. No tämähän nyt ensinnäkin liittyy ihan siihen, oletko top, jos olet niin sitten vasta väliä.

Jos bottom niin ei ketään kiinnosta. Itselläni on 17 cm mutta olen täysin bottom joten jos Mies on kiinnostuneempi etu- kuin takapuolesta, ei hän ole se oikea, lol. Tietysti kaikki haluavat isoa perseen repijää. Trolleja ovat kaikki panoista puhujat, jolla muka iso muna, se on vain neitsyt poikien tapa haaveilla panevan isolla tai saavansa isoa.

Tämä bear on oiva esimerkki neitsyt haavelijasta, luulisin sillä olevan lerppa prinssinakki siellä. Ainakin juttua riittää kaikista panoista ja ukkojensa hautajaisista. Uskon että bearin tuleva seksin objekti ei ole vielä syntynytkään. On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää.

Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo. Puoliakaan en ole panoistani tai ukkojeni hautajaisista kertonut, mutta silti olet jo näistäkin vähistä ihan sekaisin, joten hyvin toimii ;D Tuossa viimeisessä kommentissasi saatat muuten olla ihan oikeassa, vaikka yritit tapasi mukaan vääntää siitäkin jotain lapsiin viittaavaa, jos vaikka hamassa tulevaisuudessa vielä about satavuotiaana huomaan, että nyt tuo huomenna syntyvä 5-kymppinen onkin kiinnostava tapaus.

En ainakaan huomaa missä lapsiin viitataan, ehkä pedofiileillä on kehittynyt jokin aisti huomaamaan sellaiset. Vaikeaahan se on kertoa panoistaan ja ukkojensa hautajaista, jos niitä ei ole.

Uskon todellakin jokaisen saanneen sinulta mielessäsi rukkaset, koska olet edelleen neitsyt trolli. Oikein mahtavaa Ystävänpäivää Sinulle ja lerpallesi, katkera ihminen ;D. Pientä ja sievää kalua on kiva imeä. Myös kädessä liukkarin kanssa lipsuteltuna se tuntuu kivemmalle kuin iso ja kömpelö tatti. Joo pientä on kiva imee ja onpa useimmat kovia myös panemaan. Isomunaiset eivät osaa oikein käyttää omaa perseen halkojaa, luulevat et lujaa sisään ja raakaa rynkytystä tuntuu mukavalle: En oikein välitä yli 13cm just vielä 15cm menettelee, mutta alle 13cm kaikesta paras minun mielestäni.

Joku tolla kirjoitteli et iso etsivät bottomit ovat pienimunaisia, no en ole koskaan 50v aikana tavannut pienimunaista neitsyttä, mutta monta isomunaista neitsyttä olen tavannut joilla on ollut kiirre pukille edes kysymättä olenko bottom. Vai tyhmä antaa isomunaiselle Perse löystyy käytöstä eikä ilmeisesti palaudu.

Pankaapa eri-ikäisiä bottomeita, niin tulee kokemusta ja näkemystä. Toisin kuin vittu, joka voi löystyä vain synnytyksistä, kulleihin se ajastaan tottuu. Toki väljää persettä voi nussia, mutta millaista lie arkielämä sellaisen lompsan kanssa? Olen 16vee aika pienikokoinen cm eikä oikeistaan puberteetti ole alkanut mitä nyt pallit vähä kasvaneet ja kikkeli ei näytä enää ihan lapsen pililtä.

Velttona sellaiset 6cm kovana 9. Luokan kanssa uimahallissa meitä oli 5 jotka karvattomia ja oli karvapojilla myös pieniä kikkeleitä. Sain kuulla ainoasta positiivista "keljuilua" kiva posliini kikkeli ja onpa hyvän näköinen kyrpä. Joku vitun "tasa-arvoinen" avioliittokin on ihan turha, koska hintit luulee että naimisiin meno tarkoittaa naimaan menoa. Onneksi hmot kuolevat pian sukupuuttoon. Ellei sitten Korkeasaari rakenna uutta apinahäkkiä. Luoja, mikä idiootti Tämäkö sen nyt sitten vihdoin todistaa.

Pitäiskö oikeen julkasta empiirinen tutkimus, joka vihdoin todistais tämän ja sitä vois ruveta opettamaan kouluissa ja yliopistoissa. Ei tarttis enää täällä kokoajan miettiä ja riidellä asiasta: D Voi luoja mikä idiootti, luitko ollenkaan, mitä kirjoitit, vai lähtikö ennenaikaisesti: Voi hitsi, nyt kyllä loukkaannuin, kun noin pahasti sanoit: Ja sitten heräsit lastit housussa.

Ei ole hyväksyttävää mitenkään, mutta vielä törkeempää tapahtuu naisille heteromiesten taholta. Eipä rintojen puristelu tai käden työntaminen peppuvakoon varmaa ole kovin harvinaista yökerhoissa. Itse olen saanut työntää tällaisiä äijiä pois, joskus tarttunut kädestä joskus joutunut vääntämään kädestä kun ei ole uskonut, että en ole kiinnostunut. Eivät edes flirttaile tai yritä iskeä vaan käyvät suoraan kiinni, luit aivan oikein, homoyökerhoissa ja lesboihin. Vastaavaa kyllä tapahtuu naisille vaikka missä esim.

Vaikka ei todellakaan hyväksyttävää, niin itse ottaisin sen positiivisesti. Mua ei ole koskaan kourastu haarovälistä missään yökerhossa tai raflassa ; Taidat vaan olla hyvännäköinen kundi: Kuules nyt vitun homo. Heteromies ei missään olosuhteissa hyväksy toisen miehen kosketusta. Ihan samalla tavalla te homot ylenkatsotte naisia ja jopa vihaatte niitä. Ajattele kuinka oksentaisit jos nainen pakottais sut nuolemaan pillua.

Älä stressaa, olet vain hyvän näköinen vaaleatukkainen töpselinokka josta homot pitää. Ota se positiivisesti, bumtsi bum sulle ;. En muuten ole homo. Katson vaan asioita avarammin kuin sinä. Kannattais matkustella tai liikkua ulkona joskus. Jos näet maailman tuollaisen parin sentin putken läpi, niin joudut aina reagoimaan agressiivisesti muiden ihmisten mielipiteisiin. Käy vaikka ulkomailla lue lehtiä tai istu vähäksi aikaa ajattelemaan muutakin kuin omaa napaasi: Usko tai älä, tämä oli oikeesti ystävällinen neuvo: Niin, ja rakastan pillun nuolemista, vaikka en edes itse tulisi.

Niin paljon rakastan naistani: Minä olen käynyt ulkomailla, sinä tuskin edes kotikatusi toisella puolella. Olen käynyt maassa, eikä yhdessäkään niistä hyysätä hinttejä samalla tavalla kuin tässä rikollisten maassa.

Kysy vaikka tsekkiläiseltä tai liechtensteilaiselta, onko homous ihanaa. Hyvin pian saat tuntea nyrkin naamassasi. Sit olisin vielä enemmän häpeissäni. Olisit nyt vaikka valehdellut olevasi suljeutunut juntti. Nyt kaikki ihmettelee, vielä enemmän noita sun idioottimaisia mielipiteitä. Vai että ihan maassa, huhhuh. Hukkaan meni nekin rahat. Ootko niitä, jotka ei poistu hotellista matkoillaan, paitsi hakemaan lisää juomaa: No siis jos tsekeissä Tsekit ja lichtensteinilaiset, oikeesti!!!

Onko siellä tosiaan tuollaista, siis ihan euroopan sydämessä, voi helvetti, saako siellä oikeesti homot turpaan muiltakin kuin sinulta. Nyt kyllä rupeen eheytymään todellakin: Taidat jopa vihata heitä. Ei homot naisia vihaa, mutta ilmeisesti heteromiehet sanojesi mukaan näin tekevät. Juu, eipä tuossa ole mitään ihmeellistä. Mua on kosketeltu esim. On niinkin käynyt kesällä festarilla niin, että mun edessä oli yksi jotain parikymppinen kundi, joka yritti räpläillä mun farkkushortien etumusta.

Yritin väen tungoksessa ottaa askelia taakse, niin se kundikin otti. Olin itsekkin aika tuiskeessa hyvässä vauhdissa ja päätin, kosketelkoot, mutta toivoin, ettei kaverini huomaa sitä. Hetken päästä kundi otti mun lahkeestani kiinni ja painoi peppunsa mun etumusta vasten ja alkoi pyörittää peppua mun kovaa kalua vasten. Hetken päästä kuiskasin kundin korvaan, että mitä haluat ja sitten se pyysi anteeksi. Mä sanoin ei haittaa mitään. Kundi pyysi mua juttelee ja otettiin siinä samalla yhdet ja palasin omien kavereiden luo, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Itse otan tuollaiset asiat huumorilla, jos itse nautin siitä, mutta jos joku iäkkäämpi tekisi noin, niin en pitäisi siitä. Lähtisin menemään, kuten kirjoittajakin. Hienoa, että joku on kiinnostunut sinusta ja sun haarusista.

Kiva tarina, mutta uskottavaa siitä ei saa tekemälläkään. Mutta fantasioitahan pitää ihmisellä olla, mutta ei kannata sekoittaa niitä reaalitodellisuuteen. Tota tota en jaksa pidemmin kommentoida mutta mä haluan parisuhdetta jonkun toisen homon kanssa ja ihan vaan esim halailla ja pussailla sen kanssa.. Seksi ei ainakaan minun mielestä ole tärkein asija vaan ihan se rakkaus, ei rakadtelu vaan rakkaus.

Ja naiset ovat mukavia ja viihdyn niiden seurassa. Melkein voisin kuvitella olevani jonkun naisen kanssa mutta ei pojat ovatne mun juttu. Elikkäs missä väärässä todellisuudessa noi homo vihaajat elävät ja mitä joku homo on niille tehnyt että ovat ruvenneet fobikoiksi.

Vai ovatko he kenties itse homoja mutta syvällä kaapin pohjalla taistelemassa itseään vastaan siinä että on homo ja yrittää väittää olevansa muuta. Ken tietää mutta tossa teidän vittuilussanne ei taida olla mitään perää.. Ei kyrpä ole se kaiken keskipiste ihan vaan btw ja millä perusteella homot kuolee sukupuuttoon? Kyllä se minunkin äiti on mut ulos saanut vitustaan vaikka olenkin homo ja sitäpaitsi en ole varsinaisesti syntyjäni homo koska ennen olin enemmänkin kiinnostunut tytöistä mutta nyt vaan pojat mielessä: Joten jos tarkemmin ajatellaan ei homotkuole sukupuuttoon vaan ihmiset jos olisi vain homoja taikka miehiä eikä naisia yhtään.

Naiset synnyttää lapsia, olivat he sitten poikia tai tyttöjä, homoja tai heteroita.

...

Ei tämä nyt niin vaikeaa pitäisi olla. Jos miehet sinua kiinnostaa, niin miksi tekisit elämääsi vaikeammaksi ja tunkisit väkisin itseäsi kaappiin. Ei se pornonkaan valitseminen taida niin monimutkainen prosessi sinulle olla, en usko että mietit joka ikinen kerta että katsoisitko tällä kertaa heteropornoa vai homopornoa. Kaneetti kuvaa omaa näkemystäni aika hyvin. Pesunkestävä bi mutta ei siitä tullut mitään haloota pidettyä, hyväksyin että meikäläistä kiinnostaa mikä kiinnostaa ja muut voi suksia mielipiteineen kuuseen.

Näin just, turha sitä on alkaa lokeroimaan itseään mihinkään. Kiinnostaa mikä kiinnostaa ja sillä siisti. Ei kai omaa seksuaalisuuttaan tarvitse kiveen hakata. Jos tällä viikolla kiinnostaa miehet, niin homostele, jos ensi viikolla naiset, niin pilluile, jos ei kiinnosta kumpikaan, niin hengaa täällä redditissä niin kuin me muutkin seksittömät.

Näin olenkin mennyt pitkään, opiskelijabileissä jne silloin aikaisemmin ollut että "en väkisin yritä iskeä ketään naista, mutta jos tulee kiva kohdalle Monilla ylä-asteen entisillä luokkakavereilla on omakotitalot ja jopa 5v muksut niin tuleehan sitä itsekin ajateltua et "hei pitäiskö tällä elämällä tehdäkin jotain". Niin, nuo saavat alkaa elää sitten vuotiaina, kun nuorimmat ovat lähteneet kotoa, kun myöhemmin lisääntyneet vielä tappelevat murkkujen kanssa. Kummassakin on puolensa, mutta vuotiaana elämää on kuitenkin keskimäärin vielä kertaa siihen mennessä eletyn verran jäljellä, ettei siinä nyt vielä kovin kiire ole "tehdä jotain".

Nojoo, sai lukiossa yksi neiti lapsen vuotiaana, mutta en pitänyt sitä silloin enkä nyt kovin tavoittelemisen arvoisena. Isäksi tullaan Suomessa ensimmäisen kerran keskimäärin 31 vuotiaana: Älä vertaa itseäsi muihin.

Olen itse kohta 27, ei työtä, ei miestä, ei lapsia, ei omaa asuntoa, biologinen kello tikittää, mutta toisiin ihmisiin vertailu ei auta yhtään.

No mutta se ei tarkoita että sinä olisit jotenkin "myöhässä", he vain ovat pirun ajoissa elämänsä elämisen suhteen. Joo ensimmäinen tyttöystäväni, jonka kanssa tuli oltua kimpassa kahta viikkoa vaille kaks vuotta ei lainkaan syöpynyt muistiin tämä turha nippelitieto silloin aikoinaan, viilviil ja nyyhnyyh , löysi puolen vuoden päästä äijän jonka kanssa pisti hynttyyt yhteen pysyvästi.

Heti kun pääsi ulos lukiosta kaksi vuotta myöhemmin , oli muksu tulilla, talolaina päällä ja koko paska lukittu raiteilleen.

Siellä taitaa olla pari muksua lisää ja vanhin varmaan menee itse asiassa yläasteelle näihin aikoihin, jos nyt oikein alan vuosia laskeskelemaan. En tiedä, ei olla missään tekemisissä keskenään, eikä kiinnosta.

Itse taas istuin eilisen päivän kalsareissa ja kunhan kaveri läks kotia Belgian matkalta palattuaan, pelasin loppupäivän RakettiLiigaa. Asun vuokralla, deittailen jenkkiä ja nörttään. Pitäiskö asialle tehdä jotain? Tehdään töitä, reissataan lisää ympäri maailmaa ja katellaan mitä sitä sitten keksis. Tunnet kyllä varmasti enemmän homoja. Mutta et vain tunnista homoiksi niitä, jotka eivät erotu joukkoon. Valtaosa homoista on juuri sellaisia, ettei heitä erota. Jos et, ihmiset ajattelevat sinua heterona, ja homoina ajatellaan vain niitä, jotka erottuvat.

Se, millaisia muut homot ovat ei määritä sinua. Joten älä välitä tippaakaan millaisia muut homot ovat. Jos olet homo, olet edelleen sama ihminen. Jos tulet kaapista, ei sinun tarvitse pelätä sitä että yhtäkkiä sinua alkaa kiinnostaa meikit ja drag show't. Drag on lähtökohtaisesti performanssitaiteen muoto, ei niinkään omaa seksuaalisuutta. Se on nyt vaan perinteisesti osa LGBT-kulttuuria. Samoin naisten meikit ja neiteily on valtaosalle homoista kiinnostuksen ulkopuolella.

Vanhempien vaan täytyy hyväksyä se, että lapset ovat itsenäisiä ihmisiä, jotka eivät elä vanhempien visiota heidän elämästään. Vai ovatko vanhempasi tuottaneet pettymyksiä isovanhemmillesi? Jos lapset aina eläisivät kuten vanhemmat ovat visioineet heidän elävän, ei kehitystä koskaan tapahtuisi. Eläisimme vieläkin jossain luolassa ja söisimme raakaa lihaa, koska vanhemmat pettyisivät että lapset käyttävät jotain uutta pahaa maagista keltaista polttavaa hehkua lihan kypsentämiseen.

Se, oletko homo, tiedät vain sinä itse, mutta minulle vaikuttaa että olet homo. Ja joskus kaapissa olleena voin sanoa, että kannattaa hyväksyä itsensä.

Jos kiinnostaa, niin tein aikoinaan AMA: Sinua saattaisi jeesata lukea sitä täältä. Tautiriskin voi välttää käyttämällä kondomia. Sinun ei myöskään sitten tarvitse stressata vahinkolapsista ja elatusmaksuista, että joku sekopano ottaa kortsun ja käyttää sen raskaaksi tulemiseen.

Ihan näin off-topiccina, kuulostat aika joviaalilta kaverilta. Ja kuvittelisin että tuo sinun AMA: Höh, harmi että missasin tuon AMA: Tuohan oli juuri sitä AMA spämmi aikaa niin eipä tosin ihmekään. Voisitko vielä jälkikäteen vastata yhteen pienenpieneen kyssäriin? Oletko kokenut Helsingin suunnalla huhujen mukaan syksyisin tapahtuvan "beaujolais noveau" - ilmiön? Jos kyllä, millaiset vaikutelmat touhusta jäi sinulle?

Kuulin kyseisestä ilmiöstä radiosta, mutta siitä puhuivat ronskit heteromiehet jotka saattoivat maalailla liiankin kylmän ja sydämettömän kuvan. Busölee novöö siis viittaa siihen, kun syksyisin pääkaupunkiin saapuvat uudet opiskelijat ulkopaikkakunnilta.

Näiden seassa on luonnollisesti myös muutama sinisilmäinen, vihdoin seksuaalisuutta vapautta kokeva nuori mies, joka on aiemmin joutunut salaamaan suuntautuneisuutensa. Kun vapauden hetki koittaa, tämä "vuoden sato" päätyy Helsingin homobaareihin juhlimaan, jossa "vanhat konkarit" sitten satoa korjaavat. En ole koskaan kuullutkaan moisesta ilmiöstä, vaikka homobaarit ja -piirit eivät ole erityisen vieraita minulle. Paitsi nyt muistuu mieleen, että kyllä puhutaan Erasmus-vaihtareista, että kun ovat ulkomailla Suomessa , uskaltavat irrotella, muttei siihenkään sisälly mitään ajattelua että tulee "vuoden sato" tai huumaa vaihtareiden osalta.

Ei se ole mikään tapahtuma että ihmiset odottavat Erasmus-vaihtareiden uutta satoa, vaan ihmiset vaan tietävät että vaihtarit saattavat olla kokemattomia ja hyvin uteliaita. Jos tässä vaiheessa toteat ettei oikeastaan nekään, niin onneksi olkoon!

Olet aseksuaali ja lompakkosi on aika hyvin turvattu. Uimahallissa, kuntosalilla jne olen saattanut ihailla joitakin et "ai että kun pääsis imemään tuon munaa". Kuulostaa vähän homolta missä ei tietenkään mitään vikaa. Tämä tapaus on vaan taputeltu. Kyllähän tuo nauratti, vaikka periaatteen tasolla sama asia kuin jos joku heteromies katsoo sopivasti kumartuvan naisen takamusta, että tuota vasten, kun pääsisi nojailemaan lantio edellä: Ensimmäisiä kertoja katsoin homopornoa jo vuotiaana. En ole varsinaiselta koulutukseltani seksuaalineuvoja, mutta kyllä tämä alkaa nyt vähän homoudelta kuulostaa.

Teet tietysti niinku tykkäät, mutta "mutsi ehkä haluais lapsenlapsia" nyt on ainakin superpaska syy omille elämänvalinnoille. Ei minunkaan mutsilla ole muita lapsia kuin minä ja melko varmaa on, että lapsenlapsia ei tule, vaikka kuinka heteroja ollaan.

Suosittelen toimimaan kuten oma keho ja sydän sanoo. Kieltämällä seksuaalisuutes tuskin oot koskaan aidosti onnellinen.

Mitä tulee tauteihin, niin ne riskit on melko samat heteroillakin. Itsekin puuhaan naisten kanssa olen nainen ilman suojaa, ja miesten kanssa suuseksiä ilman kumia. Luottamus kumppaneihin ratkaisee ja jos tauti kohdalle iskee niin heti hoitoa.

Testeissäkin on hyvä käydä säännöllisesti. Ja mitä tuohon anaalin kestävyyteen tulee niin huoli pois. Itse otan jatkuvasti pyllyyn munaa, tappia, pumpattavia esineitä ja nyrkkiäkin välillä. Joskus niin lujaa, että itkettää. Silti edelleen kalusto kunnossa. Liukkaria vaan ja luottamusta kumppaniin. Luulen, että 24 vuotiaana olet vähintään alitajuisesti hyvin tietoinen seksuaalisesta suuntautumisestasi. Ei ne naiset ala houkuttamaan sen enempää, vaikka kuinka sitä haluaisit. Eikä myöskään ole mitään homomuottia tietty ulkoasu, luonne jne , mihin pitää asettua, jos on homo.

Olet todennäköisesti aivan umpihomo, eikä se ole paha asia. Suosittelen psykologin kanssa juttelemista. Minusta kuulostaa siltä, että tarvitset ammattilaisen purkamaan näitä ajatuksia kanssasi. Lisäongelmia tuo se että olen lievästi masentunut: ADHD, ala-asteella koulukiusaaminen jne.

Kavereita ei ole ollut koskaan paljoa, ja nyt opiskelujen loputtua on oikeastaan yhteydenpito katkennut kokonaan. Tuo ammatilainen olisi varmaan hyvä.. Itse asiassa olen niin epävarma, että en kehtaa mennä hierojalle koska siihenkin on kaikkia häpeä-pelkotiloja.

Tarvisin siis ihan tavallisen hieronnan selälle kun istumatyössä se menee jumiin, mutta ei vaan kehtaa. Sitä suuremmalla syyllä ammattilaisen puheille. Itsekkin olen pari kuukautta ajatusta hautonut, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Eipä ole olo parantunut. Ihan näin astetta seikkailunhaluisemman rajatulla kokemuksella: Ei sinun ole mikään pakko rajata itseäsi joko homoksi tai heteroksi. Enkä varsinkaan suosittele minkäänlaista kulissiliittoa lapsineen vain, ettei kukaan epäile mitään, sillä menolla tuomitset vain itsesi olemaan onneton hyvin kauan ja ennen pitkää teet vielä toisestakin osapuolesta onnettoman.

Ole mieluummin vaikka vanhapoika ja käy salaa nykimässä miehiä, mutta älä tee jotain naista onnettomaksi kulissiliitolla. Itse olen romanttisesti kiinnostunut naisista, mutta seksimielessä miehetkin kelpaavat, jonkin sortin bi siis, tosin tällöin minua kiinnostaa lähinnä se alistuvana osapuolena oleminen.

Ja tämä on täysin ok, kukin tykkää mistä tykkää, eikä sitä tarvitse kuulutella ihmisille, ahdasmielisiä kun ovat. Mitä seuranhakuun tulee, niin itse hommasin ensimmäisen kokemukseni koodi. Siellä on paljon seuranhakijoita, sekä chatissa että ilmoituspalstalla sinun kaltaisellesi nuorelle kaverille varmasti on kysyntää.

Mene vaikka toiseen kaupunkiin vehtaamaan jonkun kanssa, jos pelkäät huhujen alkavan liikkua minä teen näin. Toki joukossa on paljon kaiken maailman runkkareita, jänistäjiä ja muita ohareiden tekijöitä, mutta niin se vain menee. Jos haluat ensin nähdä, mitä ns.

Kukaan ei katso kieroon, kaikki ovat samalla asialla, saat rauhassa toteuttaa itseäsi turvallisessa ympäristössä ja sinua ei kukaan bongaa toinen mies kainalossa. Äläkä murehdi myöskään tuota neitsyysjuttua. Lohdutukseksi voin kertoa, että oma eka kertani yhtikäs kenenkään kanssa oli aikoinaan kolmekymppisenä ja toinen osapuoli oli prostituoitu. Näin siksi, että olin jo valmiiksi päättänyt, että olen ruma ja ei minusta kukaan tykkää, mikä aiheutti suuria vaikeuksia tutustua kiinnostaviin tapauksiin, mutta siitä päästiin yli ja nykyään, kun seurustelen, tuntuisi olevan enempikin kysyntää.

Tuosta neitsyysjutusta oppi lähinnä sen, kuinka helvetin merkityksetön pikkujuttu se oikeasti on. Se on kärpänen josta lähes jokainen jostain syystä tekee härkäsen. Mene siis vaikka homosaunaan, se on täysin ok.

Käytä kumia ja toteuta mielihalujasi, koska mitenkään muuten et oikeasti voi tietää, mikä on sinun juttusi ja mikä toimii vain fantasian tasolla. Mene, kokeile ja mokaa. Mokiasi ei muistele pahalla kukaan muu kuin sinä itse, jos muistavat ollenkaan. Ja kun ikää karttuu vähän enempi, ei tarvitse miettiä että olisipa ollut kiva olla silloin nuorena ja kauniina poikana jonkun vanhemman herrasmiehen märkä uni ja panopuu, mutta perhana kun en uskaltanut kokeilla.

Et sä voi valita oletko homo vai et: D Se on jo tapahtunut ja nyt pitää sitten diilata sun homoutesi kanssa. Katso vaikka vähän porukkaa Qruiserissa, aika perusjamppoja siellä lähes kaikki on ja vielä suuremmissa määrin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Älä harrasta irtoseksiä tai käytä ehkäisyä jos harrastat, ei ne sukupuolitaudit mitenkään maagisesti yhtäkkiä homoilusta tartu jos vaan käytät suojausta ja tervettä järkeä parinvalinnan suhteen.

Ei mene normaalissa anaaliseksissä millään. Anaaliseksissä käytetään liukkaria ja mitään ei tungeta suoraan sisään, joten alue "rentoutuu" hetkeksi ja palautuu aika pian seksin jälkeen takaisin normaaliksi. Ajan myötä lihaksia oppii myös kontrolloimaan ja rentoutuminen muuttuu nopeammaksi.

Mitään pysyviä vammoja et saa aikaiseksi jos et siis tunge säännöllisesti jotain nyrkkiä tai vastaavaa väkivaltaisesti perseeseesi. Tämän takia et mene suoraan sokkona tapaamaan ketään, vaan ensiksi esim. Eipä tuo kovin realistinen vaara nyt muutenkaan Suomessa ole, ei ainakaan itsellä tule mieleen yhtään tällaista tapausta.

En koe olevani umpihomo, kyllä naisetkin sattaa joskus kiinnostaa. Ongelmana on vaan masennuksen aiheuttama heikko itsetunto, ja kelailu "en kelpaa kenellekkään naiselle, olen ihan nolla" jne. Kinseyn asteikossa seksuaalisuus on jaettu 7 eri asteeseen ja aseksuaalisuuteen. Seksuaalisuus ei määritä persoonaa, mielenkiinnon kohteita tai oikeastaan juuri mitään sun elämässä seksi- ja seurustelukumppanien lisäksi, että silleenhän sun ei tartte mitään valintaa tässä tehdä.

En osaa kyllä muuten neuvoa itsetunnon kanssa, mutta kannattaisiko ehkä kokeilla jotain appia tai sivustoa lgbt-ihmisille?

Itsellä ainakin paransi todella huomattavasti itsetuntoa se kun alkoikin oikeasti saamaan aika paljonkin huomiota ja kehuja ulkonäöstä, enkä nyt mitenkään erityisen hyvännäköinen ole. Miehet ovat siinä suhteessa valtavan paljon helpompia ja mikään ei ole sitovaa, että jos et pidäkään hommasta, niin aina voit palata heterouteen: Varaa halpa hotelli viikonlopuksi Helsingistä ja mene DTM: Sovi itsesi kanssa ainoastaan se, että seksiä harrastat ainoastaan kondomilla.

Hieno idea, tällaista olen suunnitellutkin monesti, mutta varmaan realistisempaa ja turvallisempaa on valkata ihan täältä kotikaupungista Grindr: Mikä tuolla DTMssä muuten on ikäjakauma? Jos sinne menisi 24v siloposkena niin hyökkääkö 'karhut' kimppuun? Siellä on aika vähän mitään karhuja, mutta jos karhut kiinnostaa, niin niitä löytyy enemmän Herculeksen suunnalta. Ihan miten sinusta itsestä tuntuu. Suosittelin Helsinkiä sillä perusteella, että tuntemattomuuden turvin voi helpommin tutkia ja toteuttaa - ei tarvitse pelätä juorujen lähtevän liikkeelle ennen kuin itse haluaa tulla asian kanssa ulos.

Jos nyt asiayhteys meni ohi, niin OP ei asu Helsingissä, joten jos Suomen suurimpiin homobaareihin haluaa tutustua, pitää tulla yöksi Helsinkiin. Hotellissa on huomattavasti kätevämpi orgioida, kotona joutuu siivoamaan omat roiskeensa ja naapurisuhteetkin pitää pitää mielessä kun jörnii. Jaa että naapurin homoa ei saa jättää väliin vaan on sinne päästettävä, tai itse on päästävä naapurin väliin? Junan paras paikka on tietysti keskellä, mutta tarkoitin naapurisuhteilla lähinnä volyymikontrollia.

Ei kai tohon voi sanoa, kuin että hyväksy homma jos se niin on. Kuulemma homo voi olla ihan kuin normaali heterokin, eli julkisella paikalla ei tarvitse raiskata lapsia meikeissä ja korkokengissä typerästi honottaen pikkurillit pystyssä.

Tee se mikä tuntuu oikealta ja on laillista. Mikset hyväksyisi itseäsi sellaisena kuin olet? Ei kukaan täysjärkinen lokeroi itseään tai muita absoluuttisesti. Jos ahdistaa itsensä kohtaaminen tai hämmentää epävarmuus niin pahasti, ettei kestä, niin mene psykiatrille. Tämä on muuten yllättävän yleistä mutta kuitenkin virheellistä ajattelua; ihan samalla tavalla ne homot jatkavat tarvittaessa sukua kuin heterotkin, eli joko tykkäämällä jostain niin paljon että pippeli toimii preferenssistä huolimatta, tai vaihtoehtoisesti viemällä siittiö logistisesti jollain toisella tavalla munasolun välittömään läheisyyteen.

Etenkin kun kuulostaa siltä ettet ole minkään leiskuavan, huolettoman bilehomoelämäntavan kohderyhmässä niin biologinen kello iskenee siinä missä "heteroillekin". Ja vaikkei iskisikään, voit rauhoitella vanhempiesi huolia vaikka lainaamalla ensimmäistä lausettani. Joillekin tuntuu oudolta, että tekee elämässä erilaisia valintoja kuin he. Tämän porukan tunnistaa "kyllä sinä sitten ymmärrät kun olet vanhempi" -argumentin käytöstä.

Yritin olla samaa mieltä ja jatkaa ajatusta vanhempien lapsiolettamista. Jos en vaikuta samaa mieltä olevalta, niin sitten luin väärin. Lähinnä mä vaan hain sitä että homoilla on jokseenkin sama mahis lisääntyä kuin hetskuillakin, mikäli niin tahdotaan.

Katsele heitä tekemässä likaisimpia, hardcore seksikohtauksia, joiden et ajatellut edes olevan mahdollisia! He elävät seksistä ja rakastavat tulla anaaliin nussituiksi kameran edessä!

He tietävät varsin hyvin, että kullin ottaminen perseeseen on taito siinä kuin mikä tahansa muukin; sitä täytyy harjoitella, jotta olisit hyvä siinä. Nämä seksikkäät homot suhtautuvat pyllyyn naintiin hyvin vakavasti ja tekevät kovasti töitä parantaakseen heidän kyrvänottotaitojaan. He rakastavat kokeiluja sängyssä ja tykkäävät tulla nussituiksi kaikissa mahdollisissa asennoissa, jotka homomiehet tietävät antaakseen niin hyvää seksiä kuin mahdollista heidän lukuisille poikaystävilleen!

Vie tyydytys seuraavalle tasolle ja katsele seksikkäitä poikia, joita kiimaiset homomiehet takovat perseeseen! Meidän kuumimmat miesmallimme piiskaavat peppujaan ja laittavat isoja seksileluja suoraan heidän tiukkaan perseeseensä! Ja mikä parasta, voit kutsua jokaisen näistä kolleista meidän yksityiseen chatiimme harrastaaksesi höyryävän kuumaa miesten välistä toimintaa! Kaikki tällä sivustolla olevat jäsenet ja henkilöt ovat sopimukseen perustuen kertoneet olevansa vähintään vuotiaita.

Kaikki mallit Kilpailut Ilmaisia Poletteja 4 Etsi. Videon koon muuttaminen ja koko näyttö vain premium-jäsenille. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon. Ota Flash käyttöön selaimellasi painamalla "rocker" -painiketta. Voit myös vapauttaa Flashin painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa "puzzle" -kuvaketta.

Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota: Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Flash Player toimii tietokoneellasi , kokeile vaihtaa HTMLsivuston versioon painamalla "rocker" -painiketta. Huomaa kuitenkin, että HTMLsivuston version ominaisuudet ovat huomattavasti rajoitettummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon. Suosittelemme, että kaikki käyttäjät valitsevat chatin Flash-version tällä hetkellä käytössä.

Luo oma ilmainen tilisi. Klikkaa tätä, jos haluat pienentää miniprofiilin. Jos haluat laajentaa miniprofiilin takaisin, klikkaa tästä. Vain premium-jäsenet voivat nähdä muiden käyttäjien nettikameroita. Tullaksesi elinikäiseksi premium KULTA -jäseneksi ja avataksesi tämän ominaisuuden, sinun tulee vain ostaa vapaavalintainen määrä poletteja kerran! Mene mihin tahansa keskusteluryhmään lisätäksesi mallin tähän listaan.

Homojen anaaliseksiä livenä kameran edessä. Hyvä Guest Valitettavasti kaverilistallasi ei ole yhtään mallia. Ehdotamme, että tutustut ja ystävystyt uusiin ihmisiin.

Täydellinen listaus malleistamme löytyy pääsivulta. Jos olet tarpeeksi rohkea, klikkaa mallien rekisteröityminen linkkiä ja aloita omien esityksiesi lähettäminen LIVENÄ netissä! Tule mukaan pitämään hauskaa. Anaaliseksiä homomiesten kanssa - kuumaa perseseksiä Mikä voisi olla parempaa kuin laadukkaiden homopornovideoiden katselu, joissa kuumat miehet nussivat toisiaan anaaliin kuin villieläimet? Nauti villeimmistä homojen anaaliseksiesityksistä ilmaiseksi meidän liveseksikameroissamme!

Näkymättömän tilan avulla voit katsoa kuumia online-esityksiä, joissa esiintyvät parhaat mallimme, siten että pysyt näkymättömänä heidän chat-huoneissaan. Käytä näkymätöntä tilaa piilottaaksesi nimesi chatin vieraslistalta. Mikään ei paljasta läsnäoloasi mallille shown aikana! Tämä sivusto mahdollistaa pääsyn materiaaliin, tietoihin, mielipiteisiin, sisältöön ja kommentteihin, joissa on selvästi seksuaalista materiaalia yhteisesti "selvästi seksuaalinen materiaali".

Jokaisen, joka käyttää tätä sivustoa, on oltava vähintään vuotias TAI täysi-ikäinen vähintään ikä, joka näistä kahdesta on korkeampi sillä nimenomaisella lainkäyttöalueella, jolla katselet tai saatat katsella selvästi seksuaalista materiaalia "täysi-ikäisyys".

Gay sivut haluan homo kalua

Mitään kiirettä roskikseen kenelläkään. Mikä tää uus iskurin päivitys on?! Minua kosketteli toinen saatanan tuntematon mies yökerhossa ja huomasin sen kun joku koskettelee minua. Perustimme oman kerhon posliini pilit, kaikilla ei ole pieni mut paljas on. Kun vapauden hetki koittaa, tämä "vuoden sato" päätyy Helsingin homobaareihin juhlimaan, jossa "vanhat konkarit" sitten satoa korjaavat. Jokaisen, joka käyttää tätä sivustoa, on oltava vähintään vuotias TAI täysi-ikäinen vähintään ikä, joka näistä kahdesta on korkeampi sillä nimenomaisella lainkäyttöalueella, jolla katselet tai saatat katsella selvästi seksuaalista materiaalia "täysi-ikäisyys".

PENIS LÄVISTYS SEKSILELUJA NETISTÄ HOMO