Asian homoseksuaaliseen paksu kalu

asian homoseksuaaliseen paksu kalu

Se on pelkkää sairaiden touhua, ja täällä sitä kehuvat pelkästään piilohomot. Sinulla on riemurasia, käytä sitä ja nauti täysin rinnoin Onko tämä olevinaan vitsi? Minusta anaaliseksi tuntuu helvetin hyvältä.

Tykkään seka antaa että panna. Tekee todella gutaa kun joku sonni vetelee kunnolla peräreikään. Tai sitten panna itse jotain sexyä kundia. En tunne itseäni sairaaksi. Homot kaappiin takas hus hu Ootsä vitto joku homo vai?? Mite sä voit kundia panna jossullei oo kyrpää?? Oletko sinä vittu hetero?

Ja kyrpä löytyy kyllä omasta takaa, kiitos kysymästä. Jospa nyt menisit itse sinne kaappiin ja pysyisit siellä loppuelämäsi, jookos? Pylly on kakkimista varten 8. Koska on tutkittu tosi asia, että homoseksuaalinen suuntautuminen lisää arvostelukyvyttömyyttä. Tämän takia erilaiset objektit pyllyssä tuntuvat sinustakin niin metkalta. Etkä edes tunne itseäsi sairaaksi, vaikka sinun ehkä pitäisi.

Varo, ettei kotitonttu tule yöllä ja silpaise viiltoa supistajalihakseen. Rypä kyllä itsekään vaikuta kovin terveeltä.

Miksi yleensä olet kiinnostunut anaaliseksistä, jos kerran on niin "sairasta"??? Pylly on kakkimista varten Tokihan minua ulostamisen pakosta kakkaaminen kiinnostaa, mutta en minä sen takia tätä ketjua lukenut.

Taisi olla kuitenkin nainen, joka kirjoitti, että anaaliyhdyntä sattuu ja näköjään tänne sitten jo kirjoittelikin mielenkiintonsa miehen peräaukosta ammentavia persoonia, joten kummasti heitä kiinnostaa tuo naisenkin anaali, että kaada ittelles vaan. Vai eikö ole sallittua hieman kritisoida tosi miesten ankaria perspano avautumisia.

Se homo älähtää, joka sinappituubin pyllystään löytää. Vasta silloin nainen pääsee todelliseen nirvanaan. Ei vaan, makuasioita, mutta jos neuvotusta harjoittelusta huolimatta tekee kipeää, etkä pidä siitä, niin josko kannattaisi tyytyä siihen varinaiseen.

Siihen, jonka evoluutio on muokannut tai luoja luonut sitä varten. Peräpuolen saa vastaanottavaisemmaksi seuraavin keinoin: Toiseksi riittävästi vaseliinia, ja anuksen pikkuhiljaista venytystä. Kun perseeseen menee sormia suurinpiirtein miehesi kul- linpaksuudelta, siirry seuraavaan asentoon: Peräaukko pysyy näin löysempänä, ja ottaa vastaan uskomattoman paksua patukkaa.

Ellei sormia mene yllämainitun ohjeen mukaisesti, siirry alempana kuvattuun asentoon jo venytysvaiheessa. Harjoittele vaan kyllä se s Joo ja ku sä oot tarpeex harjoitellu ja ku pieraiset varsinkin löysä ripulipaska tulee ku tykinsuusta. Mitäs sit teet ku oon vaikkapa kävelyllä tai sängyssä?? Sun miehes nyt vaan sattuu oleen piilohomo - kaappihomo - varo vaan voit saada siltä AIDS: Jos sattuu niin elkää herrajumala harrastako sitä.

Seksin on tarkotus olla nautintoa. Jos ei herralle muut seksin muodot riitä ni vaihda parempaan mieheen. Kyllä se pillu vaan on niin mainio värkki, että jos sellainen on saatavilla, niin turhaa sitä on mihinkään viemäriin vaihtaa Ei se ole edes pakollinen tentti parisuhteessa.

Toisten ihmisten peräsuolen rakenne ei voi ottaa vastaan, vain ulostaa. Me ollaan niin erilaisia kaikki. Selitä asia miehellesi, rakenne on sellainen juttu jolle ei itse voi mitään. Eli suoraan kysymykseen suora vastaus: Ihan selvä provo, joka on aika surkea. Siksi en tämän viestin jälkeen ota kantaa näpytyksiisi. Valintapaine karsii kyllä merkityksettömät ominaisuudet, etenkin jos niillä on ollut asema suvunjatkamisessa.

Minustakaan merkityksellistä ei ole se mitä astrologit maailmankaikkeudesta kertovat, vaan mitä ufouskovaiset kertovat siellä olevan. Tällä logiikalla päädytään kauaksi totuuksista, jotka eivät kuitenkaan ole välttämättä ehdottomia. Jos pohjaat näkemyksesi joidenkin ihmisten henkilökohtaisiin näkemyksiin, niin miksi ihmeessä pyrit argumentoimaan väitteistäsi rationaalisella tasolla?

Tässä on toinen ristiriita. Kyllä se kertoo foobisista ennakkoasenteista. Ironista tässä kokovertailussa on, että homotuttujeni mukaan anaaliseksissä pieni on parempi. Silti homoseksuaaleilla miehillä on keskimäärin heteromiehiä isompi. Homoseksuaalien miesten keskuudessa koolla ei ole väliä, mutta heteroseksuaalisissa suhteissa on. Vagina on eri asia kuin anaali.

Jos et halua surra pientä kokoasi, niin voit aina yrittää toisen miehen kanssa! Tällainen käytös kertoo vain kulttuurista, joka alistaa naisia ja toimii miesten ehdoilla. Tätä peliä on siedetty jo vuosisatoja. Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta.

You have no credibility in my eyes. Siinä se nyt on. Väität argumenttisi perustuvan rationaalisuuteen, mutta tosiasiassa olet melko tunnepohjalta liikkeellä. Todellisuus ja omat kokemukset jos mitkä perustuvat rationaaliseen havainnointiin. Tieteen kuvalehden totuus on vain suppean joukon ja tämän hetken totuus. Pienenkin otannan perusteella tehdyt tosiasiat ovat usein parempia totuuksia, kuin tilastolliset tosiasiat.

Hyvänä esimerkkinä on tilastollinen peniksen koko. Kahdenkin tilaston perusteella peniksen keskikoko oli muistaakseni kuusitoista ja puoli senttiä.

Tilastot perustuivat hehhe kyselyihin. Viimeisemmän tutkimuksen mukaan, jossa penikset mitattiin ulkopuolisten toimesta, koko olikin yllättäen monta senttiä vaatimattomampi. Myös kondomit ovat valmistettu kyselyihin perustuvien tilastoiden perusteella ja ovat siksi keskimäärin liian suuria keskivertomiehille.

Kirjoitteluni tarkoitus on kertoa, että cm penis on normaali keskivertopenis ja riittää aivan hyvin täyttämään tarkoituksensa. Naisen emättimen syvyys on noin kahdeksan senttiä ja siksi ei ole mitään tarvetta omistaa isompaa penistä.

Erektiovaikeudet esiintyvät harvemmin pienipeniksisillä, koska erektio ei vaadi suurta verimäärää. Hyvin varhaisessa vaiheessa erektiossa huomaa eron; pienipeniksisen erektio on aina terhakampi ja siksi naisista kiihottavampi.

Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta" Niin, tosin jos nainenkin on lihava ja ruma, niin ei hän saa sitä komeaa ja hoikkaa isomunaista miestä. Eli on tyydyttävä siihen liahvaan pienimunaiseen ja hankkittava lapsia hänen kanssaan.

Ja useinpa kauniitkin naiset tuntuvat ihan itse valitsevan niitä lihavia ja rumia miehiä, jos muut ominaisuudet ovat tarpeeksi houkuttelevia. Eli mies on esimerkiksi todella rikas. Ihan tutkittu juttu, josta tein avauksen jo alempana. Kauniit naiset eivät saa valita seuraansa, vaan taloudellisesti huonommassa asemassa olevina ovat pakotettuja sietämään oksettavia miehiä, jotka haalivat heitä rahoillaan. Ja eiväthän nämä miehet tietenkään huoli naisia, jotka eivät täytä ulkonäkövaatimuksiaan, mutta itse olettavat saavansa olla minkä näköisiä tahansa.

Miehen kritisoiminen on vieläkin tabu Suomessa. Olipa naurettava ja täysin perustelematon kommentti. Mikäli naiset tahtovat joskus olla tasa-arvoisia miesten rinnalla, niin ei kannattaisi levittää kuvaa, jossa naiset ovat niin avuttomia, että ovat heti kontallaan kun muutamaa seteliä vilauttaa tai jopa pääsee mersun kyytiin.

Miehiä saat puolestani kritisoida niin paljon kuin tahdot. Kyse ei nyt ole siitä. Useampikin nainen on kertonut huomanneensa miten fiksut miehet ovat yleensä pienipeniksisiä. Tutkimuksista puheenollen, homoillahan oli viimeisimmän tutkimuksen mukaan keskimäärin isompikokoinen penis. Luonto tekee testejä paremmin elinkelpoisen lajin löytämiseksi. Huomaat varmaan itsekin, että homo ei ole elinkelpoisempi yksilö, vaan pikemminkin päinvastoin: Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että myös isopeniksisyys on väistyvä ominaisuus; jonkinlainen degeneroitumisen muoto.

Omien tuntemien isopeniksisten miesten älylliset lahjat tukevat myös edellä esittämääni teoriaa. Miehet olivat kieltämättä muiden miesten kadehtimia, mutta minä paremminkin säälin heitä jo pelkkien ammatillisten saavutustensa perusteella. Toinen oli autokuski ja toinen ei saanut ammattikoulusta päästötodistusta. Pienelläkin harjoittelulla nainen voi oppia supistamaan emätintään lihaksia jännittämällä. Useissa kulttuureissa tätä harjoittelua pidetään itsestäänselvyytenä, mutta joissakin Suomen kaltaisissa tasa-arvomaissa syyllinen löytyy aina miehestä.

Miehen pitäisi kasvattaa penistään;- Missähän se kasvattamisen raja oikein kulkee, koska joillekin naisille kädenkin mahtuminen emättimeen ei ole mahdotonta.

Hyvässä kunnossa oleva nainen pystyy puristamaan sisällään olevaa penistä niin, että peniksen liikuttaminen tuntuu mahdottomalta. Tosiasia, jonka olen itse kokenut. Ehdottaisinkin kaikille suomalaisille miehille, että vaatikaa naisiltanne treenausta tai muuten saavat olla ilman. Jättiläishieromasauvoja muuten on saatavissa kaikista alan liikkeistä;- Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä argumenttina heittäisin kehiin omakohtaisia kokemuksia.

Vaikka olen etukäteen kertonut olevani pienipeniksinen, niin nainen on siitäkin huolimatta ollut halukas yhdyntään. Ainoa uusi vaatimus oli, etten käyttäisi kondomia, koska ne pysyvät todella huonosti paikallaan penikseni koon takia!

Yhden isoa penistä halunneenkin olen tavannut. Nainen kertoi olevansa niin väljä alapäästään, ettei pienempi penis kertakaikkiaan tunnu miltään. Mistä lähtien ihmisiä on alettu arvottamaan sukuelinten perusteella? Saatte pitää oman genitaalikeskeisen maailmanne, pyöriä peniksinä ja vaginoina, me muut jatkamme elämää ihmisinä. Siis pidin peekkiä naurettavana ääliönä mutta sitten sateenkaaren toisesta päästä pulpahtaa toinenkin "aarre".

Tosin olin järkyttynyt oli sinulla faktojakin seassa paikoissa joissa naiset ovat olleet uskottomampia ja saaneet valita partnerinsa penisten koko on keskimääräistä suurempi.

Ja tämä ei ole yhden kyselyn lopputulos vaan 5 eri kyselyn. Myös väitteesi siitä että isomunaiset miehet hakkaavat naisiaan vaikka ovatkin homoja on naurettava. Suomessa harrastetaan erittäin paljon parisuhde väkivaltaa tämän perusteella suomalais miehet ovat todella isomunaista porukkaa.

Ja entäs tämän foorumin pienimunaiset miehet jotka haukkuvat kaikkia naisia jotka haluaisivat isompaa horopilluiksi Olisikin kiva tietää mistä olet lääketieteelliset faktasi saanut kiinnostaisiko ilmoittaa lähteitä koska geenitologiset väitteesi ovat ilmeisesti niin uusia että kukaan ammattilainen ei olekkaan löytänyt niitä. Joskus vielä itsekin ymmärrät naurettavuutesi, kun perustat väitteesi jollekin amerkikkalaiselle sensaatiohakuiselle tutkimukselle, jossa on tulos luultavasti päätetty jo etukäteen.

Amerikassahan jo kotirouvatkin hankkivat itselleen silikoonirintoja, niin miksei sitten jonkin ajan päästä silikoonikullejakin.. Onneksi suomalaiset ovat keskimäärin viisaampia ja siksi mainitsemasi tutkimus ei ole yleispätevä vaikka olisi tottakin. Homoilla on todettu olevan keskimäärin isompi penis. Isopeniksisillä on enemmän erektiovaikeuksia kuin pienipeniksisillä. Useat naiset ovat havainneet fiksut miehet usein myös pienipeniksisiksi. Perheväkivaltaa harrastaa se, joka on verbaalisesti heikkolahjainen jää väittelyissä tappiolle.

Kaikki loppu on oman ison peniksesi vaatiman verimäärän aikaansaannosta verta ei riitä aivoihin. On kyllä hienoa nähdä, että Suomestakin löytyy viisaita ihmisiä. Onneks ees joku tajuaa ja ymmärtää kuinka tärkeä asia peniksen koko on! Ja vielä kaiken lisäksi käyttää arvokasta aikaansa tämän todella vaikean ongelman pohtimiseen. Sähän voisit kohta jo kirjoittaa kirjan tästä aiheesta ja esittää siinä hienoja ajatuksiasi.

Omia ajatuksiani luettuani tämän tekstin. Tuntuu, että olen jotenkin syyllinen tai tehnyt jotain väärin, kun olen syntynyt mieheksi. Se on totta, että monet sadat miessukupolvet ennen minua ovat käyttäytyneet naisia kohtaan epäinhimillisesti. Naisia on pidetty alempiarvoisina miehiin verrattuna. Mutta mitä minä sille voin? Onko se minun vikani? En minä niin ajattele kuin esi-isäni. Tästä kyllä voisi virittää keskustelun siitä, ajattelisinko samalla tavalla, jos eläisinkin jollain muulla aikakaudella.

Epäilen, että saattaisin olla ihan samanlainen liero kuin muutkin. Mutta, minä en ole geenejäni valinnut. Jos saisin nyt valita, niin olisin valinnut geenit, joilla olisin saanut hieman nykyistä suuremman peniksen. Ja ihan vaan sen takia, että sen avulla olisi helpompaa antaa naiselle tyydytystä. Joten jäin pohtimaan, mihin pyrit tämänlaisella tekstillä, joka jättää ryhmän "pienimunaiset miehet" alempaan arvoon, kuin ryhmän "isomunaiset miehet".

Pyritkö vain tiedottamaan ja potkimaan vauhtia tälle tasa-arvoilmiölle? Sitä vastaan minulla ei ole mitään, enkä ymmärrä joitain miesten riidanhakuisia kommentteja. Tuo idea siitä, että lapset tehtäisiin isomunaisten toimesta, on mielenkiintoinen. Siihen vaaditaan kyllä se, että pienimunainen mies ymmärtää syyt siihen.

Ei taida tuollainen kuitenkaan onnistua niin pitkään, kun miehet vielä rinnastavat miehisyytensä peniksiensä kokoon, sanon minä. Monet eivät varmasti pidä sinua silti kovin humaanina ihmisenä, vaikka annatkin monenlaisia vaihtoehtoja miehille. Niinkauan kun miehet tosiaan rinnastavat miehisyytensä vehkeittensä kokoon, löytyy tuskin ymmärrystä. Joten olisiko hyvä ajatusmalli sitten esim. Kuinka moni mies kokee olevansa ihmisyksilö eikä osa ihmisyhteisöä?

Kumpaa etua ajetaan, omaa vai yhteistä? Vai voiko ajaa molempia? Itse uskon, että voisin oppia ajattelemaan siten, että omat geenini eivät ole oikeastaan minkään arvoisia.

Vain se on tärkeää, että huonoja ominaisuuksia karsitaan geenipoolista pois mitä pidemmälle ihmiskunta kehittyy. Jos ei rinnasta omaa arvoaan geeneihinsä, niin mikä ettei. Kyllä mä vaan tässä tulin semmoseen johtopäätökseen, että omia ajatusmallejaan voi muokata siten, että nuo edellisten miessukupolvien tekemät "vahingot" saadaan korjattua, jos naiset semmosta haluavat. Nomutta nämä olivat tällaisia minun ajatuksiani. Ihan kiva aloitus joo, mutta olen sen verran hyvä ihmistuntija, että vieläkin paistaa tekstistäsi miehinen ajattelutapa ja kirjoitustyyli läpi.

Ei muuta kuin uus yritys. Hanki heehtaripilluas vastaava dildo nii on sunki "elämä" taas parempi. Muistakaa että tärkeintä on kuitenkin rakkaus. Ja nuorille miehille tiedoksi: Teidän ei tarvitse kokea riittämättömyyden tunnetta, eikä sen seurauksena ryhtyä pelkäämään tai vihaamaan naisia.

Olkaa vain tyytyväisiä siihen mitä olette. Toki naisella on oikeus haluta sen kokoista penistä kuin haluaa. Mutta samoin myös miehellä on oikeus olla sen kokoinen kuin on. Ja kun oikein rakastaa toista, niin ei sillä peniksen koolla ole paljon väliä.

Mutta jos olet seksuaalisesti aktiivinen ihminen, niin jaksatko elää vuosikausia seksuaalisesti epätyydyttävässä suhteessa? Ihan kivoja ajatuksia, tulevaisuudessa kaikilla miehillä olisi siis iso kulli. Olisi isokullisia ja tietenki vielä isokullisempia miehiä.

Mutta koska pienikullisimmillakin olisi iso ei heitä sanottaisi pienikullisiksi vaan isokullisiksi joilla on keskimääräistä pienempi iso kulli. Nämä jäisivät kuitenkin pian ilman naista koska naiset antaisivat tietenkin vain oikeasti isokullisille joilla olisi siis se isompi isokulli.

Mutta ei hätää pian kehitettäisiin hoito jolla ne joilla on pienempi isokulli saisivat omansa kasvamaan isompaakin isommaksi isokulliksi. Tämän jälkeen jäisivät ilman naista ne aikaisemmat isokulliset joilla oli isompi isokulli mutta jotka nyt ovat niitä pienempi isokullisia. No tähänkin onneksi löytyisi taas lääke No jokatapauksessa tulevaisuuden naiset ovat teräväpäisempää porukkaa kun nykynaiset, evoluutio tai lääketiede on tehnyt heistä sopivia isokullisille miehille joilla on iso.

Noin siinä varmaan tulee käymään. Tietysti kehitykseen voitaisiin vaikuttaa niin, että määriteltäisiin penikselle standardikoko, ja kaikkien miesten kullin pitäisi olla juuri sen kokoinen. Ei yli eikä ali. Täsmälääketiede varmaan pystyy hoitamaan tämän. Pienimunaisille teinipojille iso annos kullinkasvattajaa, keskikokoiselle keskikoinen annos jne.

Pitäisi myös kehittää pilleri, jolla pienennetään peniksen kokoa, jos näyttää siltä että joku olisi pahasti menossa yli standardin. Näin vältyttäisiin kikkelien kilpavarustelulta. Ehkei se tunnu yhtä hyvältä kuin iso, mutta hyvältä kuitenkin ainakin minusta. Meillä naisilla on varmaan aika yksilöllisiä tarpeita. Joku voi oikeasti haluta isoa penistä, eikä siinä mitään pahaa ole, eikä näitä naisia tarvitse haukkua miksikään hehtaaripilluiksi.

Jos seksi on hyvin tärkeä elementti suhteessa ja haluaa isoa penistä, niin silloin kyllä kannattaa hankkia mies, jolla sellainen on. Muuten suhde voi olla epätyydyttävä ja epämiellyttävä molemmille osapuolille. Mutta ehkei näiden naisten vuoksi kannata ruveta muuttamaan kaikkien miesten peniksen kokoa Aivan, kuten sanot, se ei tunnu yhtä hyvältä kuin isompi! Kuten jo totesin yksilöllisyyden osalta, seksuaalisessa aktiivisuudessa on eroja.

Jos on ihmisiä, jotka jaksavat ja pystyvät elämään epätyydyttävässä parisuhteessa, niin en minä voi sitä kieltää keltäkään.

Seksi on kuitenkin merkittävä osa monen parisuhdetta ja perustarve. Ymmärrät kai, että jos joku huolii sinut joskus kumppanikseen, niin hän kokee suhteenne varmasti varsin epätyydyttäväksi, koska vietät kaiken aikasi tietokoneella.

Ei tosin millään pahalla. Meitä on niin moneen junaan. Osui selvästi arkaan paikkaan kun näin aggressiivisesti hyökkäät kimppuuni. Huomaa, että et onnistu osoittamaan yhtään väitettäni kyseenalaiseksi. Enkä minä olen täällä kaiken aikaa, minkä huomaa kirjoittamieni viestien lähetysajankohdista.

Jatkossa keskityn itse asiaan ja jotkut voivat miettiä keinoja suurentaa peniksiään Olen pahoillani, mutta nimenomaan lähetysajoista huomaa, että olet koneella koko ajan. Ja mitä suurentamiseen tulee, niin suosittelen myös eräille rintojensuurennusleikkausta. Siitähän tuo kirjoittelusi ilmeisesti on saanut alkunsa, kun rintojasi on haukuttu. Tosin minulle rintojesi tai mahdollisen peniksesi koko on yks hailee. Voisit vielä vastata pariin kysymykseen.

.

Olipa naurettava ja täysin perustelematon kommentti. Mikäli naiset tahtovat joskus olla tasa-arvoisia miesten rinnalla, niin ei kannattaisi levittää kuvaa, jossa naiset ovat niin avuttomia, että ovat heti kontallaan kun muutamaa seteliä vilauttaa tai jopa pääsee mersun kyytiin. Miehiä saat puolestani kritisoida niin paljon kuin tahdot.

Kyse ei nyt ole siitä. Useampikin nainen on kertonut huomanneensa miten fiksut miehet ovat yleensä pienipeniksisiä. Tutkimuksista puheenollen, homoillahan oli viimeisimmän tutkimuksen mukaan keskimäärin isompikokoinen penis.

Luonto tekee testejä paremmin elinkelpoisen lajin löytämiseksi. Huomaat varmaan itsekin, että homo ei ole elinkelpoisempi yksilö, vaan pikemminkin päinvastoin: Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että myös isopeniksisyys on väistyvä ominaisuus; jonkinlainen degeneroitumisen muoto.

Omien tuntemien isopeniksisten miesten älylliset lahjat tukevat myös edellä esittämääni teoriaa. Miehet olivat kieltämättä muiden miesten kadehtimia, mutta minä paremminkin säälin heitä jo pelkkien ammatillisten saavutustensa perusteella. Toinen oli autokuski ja toinen ei saanut ammattikoulusta päästötodistusta. Pienelläkin harjoittelulla nainen voi oppia supistamaan emätintään lihaksia jännittämällä.

Useissa kulttuureissa tätä harjoittelua pidetään itsestäänselvyytenä, mutta joissakin Suomen kaltaisissa tasa-arvomaissa syyllinen löytyy aina miehestä.

Miehen pitäisi kasvattaa penistään;- Missähän se kasvattamisen raja oikein kulkee, koska joillekin naisille kädenkin mahtuminen emättimeen ei ole mahdotonta. Hyvässä kunnossa oleva nainen pystyy puristamaan sisällään olevaa penistä niin, että peniksen liikuttaminen tuntuu mahdottomalta. Tosiasia, jonka olen itse kokenut.

Ehdottaisinkin kaikille suomalaisille miehille, että vaatikaa naisiltanne treenausta tai muuten saavat olla ilman. Jättiläishieromasauvoja muuten on saatavissa kaikista alan liikkeistä;- Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä argumenttina heittäisin kehiin omakohtaisia kokemuksia. Vaikka olen etukäteen kertonut olevani pienipeniksinen, niin nainen on siitäkin huolimatta ollut halukas yhdyntään. Ainoa uusi vaatimus oli, etten käyttäisi kondomia, koska ne pysyvät todella huonosti paikallaan penikseni koon takia!

Yhden isoa penistä halunneenkin olen tavannut. Nainen kertoi olevansa niin väljä alapäästään, ettei pienempi penis kertakaikkiaan tunnu miltään. Mistä lähtien ihmisiä on alettu arvottamaan sukuelinten perusteella? Saatte pitää oman genitaalikeskeisen maailmanne, pyöriä peniksinä ja vaginoina, me muut jatkamme elämää ihmisinä. Siis pidin peekkiä naurettavana ääliönä mutta sitten sateenkaaren toisesta päästä pulpahtaa toinenkin "aarre". Tosin olin järkyttynyt oli sinulla faktojakin seassa paikoissa joissa naiset ovat olleet uskottomampia ja saaneet valita partnerinsa penisten koko on keskimääräistä suurempi.

Ja tämä ei ole yhden kyselyn lopputulos vaan 5 eri kyselyn. Myös väitteesi siitä että isomunaiset miehet hakkaavat naisiaan vaikka ovatkin homoja on naurettava. Suomessa harrastetaan erittäin paljon parisuhde väkivaltaa tämän perusteella suomalais miehet ovat todella isomunaista porukkaa. Ja entäs tämän foorumin pienimunaiset miehet jotka haukkuvat kaikkia naisia jotka haluaisivat isompaa horopilluiksi Olisikin kiva tietää mistä olet lääketieteelliset faktasi saanut kiinnostaisiko ilmoittaa lähteitä koska geenitologiset väitteesi ovat ilmeisesti niin uusia että kukaan ammattilainen ei olekkaan löytänyt niitä.

Joskus vielä itsekin ymmärrät naurettavuutesi, kun perustat väitteesi jollekin amerkikkalaiselle sensaatiohakuiselle tutkimukselle, jossa on tulos luultavasti päätetty jo etukäteen. Amerikassahan jo kotirouvatkin hankkivat itselleen silikoonirintoja, niin miksei sitten jonkin ajan päästä silikoonikullejakin..

Onneksi suomalaiset ovat keskimäärin viisaampia ja siksi mainitsemasi tutkimus ei ole yleispätevä vaikka olisi tottakin. Homoilla on todettu olevan keskimäärin isompi penis. Isopeniksisillä on enemmän erektiovaikeuksia kuin pienipeniksisillä. Useat naiset ovat havainneet fiksut miehet usein myös pienipeniksisiksi.

Perheväkivaltaa harrastaa se, joka on verbaalisesti heikkolahjainen jää väittelyissä tappiolle. Kaikki loppu on oman ison peniksesi vaatiman verimäärän aikaansaannosta verta ei riitä aivoihin.

On kyllä hienoa nähdä, että Suomestakin löytyy viisaita ihmisiä. Onneks ees joku tajuaa ja ymmärtää kuinka tärkeä asia peniksen koko on! Ja vielä kaiken lisäksi käyttää arvokasta aikaansa tämän todella vaikean ongelman pohtimiseen. Sähän voisit kohta jo kirjoittaa kirjan tästä aiheesta ja esittää siinä hienoja ajatuksiasi.

Omia ajatuksiani luettuani tämän tekstin. Tuntuu, että olen jotenkin syyllinen tai tehnyt jotain väärin, kun olen syntynyt mieheksi. Se on totta, että monet sadat miessukupolvet ennen minua ovat käyttäytyneet naisia kohtaan epäinhimillisesti. Naisia on pidetty alempiarvoisina miehiin verrattuna. Mutta mitä minä sille voin?

Onko se minun vikani? En minä niin ajattele kuin esi-isäni. Tästä kyllä voisi virittää keskustelun siitä, ajattelisinko samalla tavalla, jos eläisinkin jollain muulla aikakaudella. Epäilen, että saattaisin olla ihan samanlainen liero kuin muutkin. Mutta, minä en ole geenejäni valinnut. Jos saisin nyt valita, niin olisin valinnut geenit, joilla olisin saanut hieman nykyistä suuremman peniksen. Ja ihan vaan sen takia, että sen avulla olisi helpompaa antaa naiselle tyydytystä.

Joten jäin pohtimaan, mihin pyrit tämänlaisella tekstillä, joka jättää ryhmän "pienimunaiset miehet" alempaan arvoon, kuin ryhmän "isomunaiset miehet".

Pyritkö vain tiedottamaan ja potkimaan vauhtia tälle tasa-arvoilmiölle? Sitä vastaan minulla ei ole mitään, enkä ymmärrä joitain miesten riidanhakuisia kommentteja. Tuo idea siitä, että lapset tehtäisiin isomunaisten toimesta, on mielenkiintoinen. Siihen vaaditaan kyllä se, että pienimunainen mies ymmärtää syyt siihen. Ei taida tuollainen kuitenkaan onnistua niin pitkään, kun miehet vielä rinnastavat miehisyytensä peniksiensä kokoon, sanon minä. Monet eivät varmasti pidä sinua silti kovin humaanina ihmisenä, vaikka annatkin monenlaisia vaihtoehtoja miehille.

Niinkauan kun miehet tosiaan rinnastavat miehisyytensä vehkeittensä kokoon, löytyy tuskin ymmärrystä. Joten olisiko hyvä ajatusmalli sitten esim. Kuinka moni mies kokee olevansa ihmisyksilö eikä osa ihmisyhteisöä? Kumpaa etua ajetaan, omaa vai yhteistä? Vai voiko ajaa molempia? Itse uskon, että voisin oppia ajattelemaan siten, että omat geenini eivät ole oikeastaan minkään arvoisia. Vain se on tärkeää, että huonoja ominaisuuksia karsitaan geenipoolista pois mitä pidemmälle ihmiskunta kehittyy.

Jos ei rinnasta omaa arvoaan geeneihinsä, niin mikä ettei. Kyllä mä vaan tässä tulin semmoseen johtopäätökseen, että omia ajatusmallejaan voi muokata siten, että nuo edellisten miessukupolvien tekemät "vahingot" saadaan korjattua, jos naiset semmosta haluavat.

Nomutta nämä olivat tällaisia minun ajatuksiani. Ihan kiva aloitus joo, mutta olen sen verran hyvä ihmistuntija, että vieläkin paistaa tekstistäsi miehinen ajattelutapa ja kirjoitustyyli läpi. Ei muuta kuin uus yritys.

Hanki heehtaripilluas vastaava dildo nii on sunki "elämä" taas parempi. Muistakaa että tärkeintä on kuitenkin rakkaus. Ja nuorille miehille tiedoksi: Teidän ei tarvitse kokea riittämättömyyden tunnetta, eikä sen seurauksena ryhtyä pelkäämään tai vihaamaan naisia.

Olkaa vain tyytyväisiä siihen mitä olette. Toki naisella on oikeus haluta sen kokoista penistä kuin haluaa. Mutta samoin myös miehellä on oikeus olla sen kokoinen kuin on. Ja kun oikein rakastaa toista, niin ei sillä peniksen koolla ole paljon väliä.

Mutta jos olet seksuaalisesti aktiivinen ihminen, niin jaksatko elää vuosikausia seksuaalisesti epätyydyttävässä suhteessa? Ihan kivoja ajatuksia, tulevaisuudessa kaikilla miehillä olisi siis iso kulli. Olisi isokullisia ja tietenki vielä isokullisempia miehiä. Mutta koska pienikullisimmillakin olisi iso ei heitä sanottaisi pienikullisiksi vaan isokullisiksi joilla on keskimääräistä pienempi iso kulli. Nämä jäisivät kuitenkin pian ilman naista koska naiset antaisivat tietenkin vain oikeasti isokullisille joilla olisi siis se isompi isokulli.

Mutta ei hätää pian kehitettäisiin hoito jolla ne joilla on pienempi isokulli saisivat omansa kasvamaan isompaakin isommaksi isokulliksi.

Tämän jälkeen jäisivät ilman naista ne aikaisemmat isokulliset joilla oli isompi isokulli mutta jotka nyt ovat niitä pienempi isokullisia. No tähänkin onneksi löytyisi taas lääke No jokatapauksessa tulevaisuuden naiset ovat teräväpäisempää porukkaa kun nykynaiset, evoluutio tai lääketiede on tehnyt heistä sopivia isokullisille miehille joilla on iso.

Noin siinä varmaan tulee käymään. Tietysti kehitykseen voitaisiin vaikuttaa niin, että määriteltäisiin penikselle standardikoko, ja kaikkien miesten kullin pitäisi olla juuri sen kokoinen. Ei yli eikä ali. Täsmälääketiede varmaan pystyy hoitamaan tämän. Pienimunaisille teinipojille iso annos kullinkasvattajaa, keskikokoiselle keskikoinen annos jne. Pitäisi myös kehittää pilleri, jolla pienennetään peniksen kokoa, jos näyttää siltä että joku olisi pahasti menossa yli standardin.

Näin vältyttäisiin kikkelien kilpavarustelulta. Ehkei se tunnu yhtä hyvältä kuin iso, mutta hyvältä kuitenkin ainakin minusta. Meillä naisilla on varmaan aika yksilöllisiä tarpeita.

Joku voi oikeasti haluta isoa penistä, eikä siinä mitään pahaa ole, eikä näitä naisia tarvitse haukkua miksikään hehtaaripilluiksi. Jos seksi on hyvin tärkeä elementti suhteessa ja haluaa isoa penistä, niin silloin kyllä kannattaa hankkia mies, jolla sellainen on. Muuten suhde voi olla epätyydyttävä ja epämiellyttävä molemmille osapuolille.

Mutta ehkei näiden naisten vuoksi kannata ruveta muuttamaan kaikkien miesten peniksen kokoa Aivan, kuten sanot, se ei tunnu yhtä hyvältä kuin isompi! Kuten jo totesin yksilöllisyyden osalta, seksuaalisessa aktiivisuudessa on eroja. Jos on ihmisiä, jotka jaksavat ja pystyvät elämään epätyydyttävässä parisuhteessa, niin en minä voi sitä kieltää keltäkään.

Seksi on kuitenkin merkittävä osa monen parisuhdetta ja perustarve. Ymmärrät kai, että jos joku huolii sinut joskus kumppanikseen, niin hän kokee suhteenne varmasti varsin epätyydyttäväksi, koska vietät kaiken aikasi tietokoneella. Ei tosin millään pahalla. Meitä on niin moneen junaan. Osui selvästi arkaan paikkaan kun näin aggressiivisesti hyökkäät kimppuuni. Huomaa, että et onnistu osoittamaan yhtään väitettäni kyseenalaiseksi.

Enkä minä olen täällä kaiken aikaa, minkä huomaa kirjoittamieni viestien lähetysajankohdista. Jatkossa keskityn itse asiaan ja jotkut voivat miettiä keinoja suurentaa peniksiään Olen pahoillani, mutta nimenomaan lähetysajoista huomaa, että olet koneella koko ajan.

Ja mitä suurentamiseen tulee, niin suosittelen myös eräille rintojensuurennusleikkausta. Siitähän tuo kirjoittelusi ilmeisesti on saanut alkunsa, kun rintojasi on haukuttu. Tosin minulle rintojesi tai mahdollisen peniksesi koko on yks hailee. Voisit vielä vastata pariin kysymykseen.

Miten ihmeessä ajattelit tämän kirjoittelusi parantavan naisten asemaa? Eikö vaikkapa yleisönosastokirjoitus olisi laajemmin luettu? Oletko yrittänyt hakeutua politiikkaan? Luulin, että oppisit olemaan haukkumatta toisia ihmisiä ja keskittymään perusteluihin, mutta ei. Siksipä minäkään en välitä näistä köykäisistä avauksistasi tämän viestin jälkeen. Palataan asiaan kun osaat perustella asioita ja jätä toisen haukkumisen. Näyttäisi siltä, että tosiaan olet jatkuvasti koneella, koska tunnut vastaavan kaikkien viesteihin heti riippumatta vuorokaudenajasta.

Ja mitä tulee perusteluihin, niin ei minulla ole tarvetta lytätä sinun näkemystäsi peniksen koon merkityksestä. Olen täysin samaa mieltä siitä, että naisella on oikeus haluta tasan sen kokoista penistä kuin mieleen juolahtaa. Tosin olen myös sitä mieltä, että miehellä on yhtäläinen oikeus vaatia naiseltaan haluamiaan ominaisuuksia.

Voit toki vastustaa tätä jälkimmäistä vedoten vaikkapa "fiksaatioon", mutta ei se sitä tosiasiaa silti miksikään muuta. On vaan hauska nähdä, että niillä jotka oikeasti eivät harrasta kovinkaan usein seksiä vaan käyttävät aikansa siitä kirjoittamiseen , tuntuu olevan eniten "oikeita" mielipiteitä.

Eikö seksi voi myös olla vaikkapa melko tyydyttävää? Minä voisin esimerkiksi antaa miehelleni seksistä kouluarvosanan 8,5 joskus toivoisi hieman pidempää kestoa ja ehkä joskus hieman isompaa penistä. Mutta koska hän on monessa muussa minulle tärkeämmässä asiassa kympin mies, niin ei tulisi mieleenikään vaihtaa miestä ja vaatia häntä kasvattamaan penistään. On totta, että nykyisen mieheni kanssa en tule koskaan saamaan isoa penistä niitäkin on ollut: Kuten jo aikaisemmin totesin, kaikkea ei voi saada.

Mutta olen myös sitä mieltä, että jos jollekin naiselle seksi hyvin tärkeää ja hän haluaan kympin seksiä isolla peniksellä, niin kyllä siihen on oltava oikeus. Mutta eikö silloin olisi järkevämpää yrittää etsiä yksi sellainen mies, eikä yrittää muuttaa kaikkien maailman miesten peniksiä? Seksi on joko tyydyttävää tai sitten ei niin tyydyttävää.

Tässä asiassa ei taida olla harmaata aluetta. Tuollaiset keinotekoiset koulusana-arvostelut miehen rakastelutaidoista ovat mielestäni erittäin naurettavia ja erittäin lapsellisia.

Missään ei ole olemassa valmiita objektiivisia kaavoja, jotka pitäisi täyttää ennen kuin saa sen Kuten olen monta kertaa sanonut vaginayhdynnän kannalta koolla on väliä ja kaikki naiset eivät jaksa sitä kaikkea "muuta paitsi yhdyntää, koska en voi tyydyttää sinua siinä"- seksiä miehen kanssa. Seksi on monen ihmisen parisuhteessa merkittävässä asemassa, eikä se tarkoita, että toista ei rakastaisi tai välittäisi.

Tämä on taas sinun määrittelysi sille, mikä on todellista rakastamista ja mikä ei. Ollaksesi todellinen feministi sinulla on aika miehinen ajattelutapa. Voisitko kertoa, että millaista on sinun mielestäsi tyydyttävä seksi? Onko jotain kriteerejä, jotka tyydyttävän seksin pitää täyttää? Ja pitääkö niiden kaikkien täyttyä, jotta seksi on tyydyttävää? Jos tyydyttävä seksi tarkoittaa orgasmia, niin voin kertoa että ainakin minulla orgasmitkin ovat joskus enemmän tyydyttäviä ja joskus vähemmän tyydyttäviä.

Enkä myöskään esittänyt että olisi olemassa mitään objektiivisia kaavoja. Subjektiivisia mielipiteitä sen sijaan varmaan yhtä paljon kuin maailmassa naisia.

Ja esitin edellisessä viestissäni ratkaisun sellaisten naisten pulmaan. Uskon kyllä, että voi rakastaa toista ja olla silti tyytymätön seksiin. Sitten pitää vain itse miettiä, mikä on itselle tärkeintä: Silloin olin onnellinen ettei mulla ole yhtään suurempaa.

Ja minulla on ns. Hoida vaan omat paikat kuntoon niin kykenet sinäkin nauttia jokaisesta peniksestä ja koosta. Joku niitä biisejä kuuntelee ja toivoo kun niitä niin paljon radiossa soitetaan. Ja koska niitä siellä soitetaan, lapsetkin ne kuulee.

Onhan siellä ennenkin soinut biisejä joissa lauletaan seksistä, osassa se vaan tuodaan selkeästi esiin, osassa se piilotetaan sanaleikkeihin ja muihin niin hyvin ettei kukaan aikuinenkaan sitä tajua.

Selittää vaikka sen "Miksi siitä videosta johon vanhemmat antoi jo luvan laulaa sen kivan biisin tahdissa siitä 'Jos haluisit testata kerran millainen kaveri olisin tai voitaisiinko vaikka alkaa seukata jos tykkäisitkin mun luonteesta. Mut jos et haluu juttutuokioo niin ei se haittaa, annan sun mennä vaikka se hieman harmittaa' tuli niin hirveä kohu? Miksi en enää löydä sitä kun halusin näyttää sen mun kaverille? Ihmiset soveltaa biisejä ja niiden mahdollisia merkityksiä omien kokemusten ja sen hetkisen mielialan kautta.

Itsekin olen alkanut pitää välillä lauluista joita en aiemmin voinut sietää, ihan vain jonkin elämässä tapahtuneen asian johdosta. Toisaalta tämän hirveän haloon ei pitäisi paljoa kummastuttaa.

Tämä on mielensä pahoittajien aikaa. Kaikesta loukkaannutaan, kaikki on väärin ja kaikki pitäisi kieltää lailla. Sitten ihmetellään miksi ihmiset on niin ahdistuneita kaikesta kun kaikki on jo kielletty. En ole nähnyt videota, joten joudun kysymään täällä; lauloiko ne alaikäiset kohdan "testaa mua kerran" tai "coronaa"? Idolsissa pahimpia tuomaritylytyksiä ei näytetty alaikäisistä, vain rakentavaa kritiikkiä. Minun nuoruudessa sentään hoilattiin vain "juodaan viinaa tullaan viisaammiksi näin".

En nyt muista ulkoa kuka videossa lauloi minkäkin kohdan, laulajia kun oli niin paljon ja eri ikäryhmistä. Kyllä Sleepy Sleeppersin "kakkahuumori" oli aikoinaan lähinnä vapauttavaa, joten Mä oon täysin samaa mieltä siitä et tää kohu on paisunut ihan älyttömäks.

Liputan artisin vapautta ja sananvapautta ennen kaikkea muuta. Itse en tosiaan ole koko videota nähnyt, eikä se alaikäset musavideolla-juttu nyt mua sinänsä niin suututtanutkaan. Sanni ei tee biisejä lapsille, ja jos kuuntelevat, niin kuunnelkoot. Sen sijaan Sannin biiseissä on toistuva teema, jossa kertoja hokee juttuja kuten "olen halpa, alennuskorissa, "jos haluut testaa mua yhden kerran vaan, on ilo olla sun vahinko", "olen lelu" jne.

Naisena noita "I just wanna look good for you" ei Sannin vaan kollegan biisi -lyriikoita saa kuulla joka tuutista. Ymmärrän toki, että biisit ovat hänen kertomuksiaan hänen kokemuksistaan, mutta mietitäänkö sitten sen sijaan, miksi niin monet naisartistit laulavat tällä tematiikalla? Sanni on myös julistanut avoimesti olisko nytin haastattelu? Jo edellisessä mitähänvittua-biisissä häiritsi ei kirosana vaan kertojan omituinen asenne siihen kun alkaa kohta ehkä hermostua kun poikaystävä selkeästi paneskelee ympäri kyliä minkä kerkeää.

Ja yksi vaan kietoutuu sen kaulahuiviin ja märehtii ja aikoo vielä pyytää anteeksi "ylireagoimista". Mä taas en näe Sannin käsittelemiä teemoja niinkään rappioromanttisina tai alentavina, vaan enemmänkin niin, että voi toimia juuri niin kuin haluaa. Toiset nyt vain tykkää olla "leluja" tai "halpoja alennuskorissa". On ihan turha rakentaa perheidyllikulissia, jos sellainen ei kiinnosta. En ole hirveästi Sannin haastattelujuttuja seurannut, mutta biisien kannalta Sanni on mun mielestä hoitanut sukupuolikulman hienosti.

Sukupuolet eivät erityisemmin tule teksteistä esiin, mikä on musta hienoa. Mutta noinhan se monilla menee: Kaulahuiviin tekstissä kyllä piiloutuu se pettäjäkumppani. Mutta siis hyvä pointti toki tämäkin, kiitos kommentista!

Että siinä varmaan se ero? Ei laiteta mutkia ihan niin suoriksi. On eri asia tehdä jokin biisi, ja että lapset nyt sattuvat kuuntelemaan sitä, kun tarkoituksellisesti laittaa lapsia sen biisin musavideolle. Silloin artistilla on hieman suurempi vastuu lapsi-liittymästä. On toki eri asioita, mutta ihmettelen silti, ettei muiden mies artistien samantyyppiset tempaukset aiheuta mitään hämminkiä, vaan juuri tämä videointi on nyt se suurin ongelma.

Artisti on vapaa tekemään juuri sellaisia sanoituksia kuin haluaa, en siis ota kantaa Sannin tekstiin. Ei ole mikään perustelu, että "lapsi ei ymmärrä sanoja kuten aikuinen", koska jonain päivänä se tämän päivän 8-vuotias fani on itse isompi ja voi olla sitä mieltä, ettei olisikaan halunnut esiintyä tällä musiikkivideolla. Toki aikuinenkin voi muuttaa mieltään, mutta silloin vastuu siitä kannetaan itse. Sanoisin että tässä kohtaa ehkä vuotias voi määritellä itse haluaako naamansa videolla näkyvän, mutta lapsen kohdalla vastuun kantaa aikuinen ja levy-yhtiö.

Ja kyllä elämässä voi katua kaikenlaista, kuten kännireissuja ja tatskoja, mutta näistäkin päätöksistä se ihminen kantaa aikanaan vastuunsa itse, mutta tässä kohtaa vastuu on selvästi aikuisella. Vanha viisaus on siitä, että se mitä laittaa nettiin on siellä ikuisesti pätee erityisen hyvin vielä tässä, kun materiaali ei tosiaankaan ole millään tapaan omissa käsissä. On siis aivan eri asia hoilata "Seksi vie ja taksi tuo" kappaletta omassa kodissa tai sille naapurin tädille , kun antaa omat kasvot kappaleelle, jonka sisältöä ei ymmärrä ja josta jää jälki, jota et voi koskaan pyyhkiä pois.

Tästä toki päästään laajempaan kysymykseen siitä, että mikä on lapsen naaman paikka somessa ylipäätään. Siinä vaiheessa kun niitä omia rajoja osaa määritellä, niin voi olla, että on jaettu jo paljon sellaista, joita ei olisi koskaan halunnut muille jakaa.

Vastuun kantaa jälleen aikuinen. Lapsen paikka somessa-keskustelu onkin hyvä. On täysin ok, jos joku ei halua omaa lastaan nettiin tai musiikkivideolle. Sekin on täysin ok, jos lapsen osallistuminen videoon tai someen omasta mielestä sopii.

Tässä tapauksessa luvat on kuitenkin olleet kunnossa ja vanhemmille videoon osallistuminen on ollut ok. Kukaanhaan ei myöskään koska ole sanonut yhtään mitään Cheekista, jolla on sellaisia neronleimauksia kuin esim "älä tee horosta vaimoo" ja "nähny enemmän pyllyä ku taksin takaistuin.

En ymmärrä aina ihan miten tää ihmisten logiikka toimii. Jos oot mies, niin saat laulaa vaikka kuikka alentavia lauluja naisista ja haukkua naisia huoriksi.

Mutta annas olla jos olet nainen Turhaan homopoika nyt vaahtoaa. Jos aikuisten ihmisten, tässä tapauksessa Sannin ja erityisesti hänen tuotantotiiminsä, mielestä ei ole mitään outoa siinä että laitetaan alaikäiset videolle internetiin laulamaan kuinka mua saa testaa, niin 'en voi olla ensimmäisenä onnittelemassa'.

Tässä on nyt aikuisten arvostelukyky lapsiin nähden pettänyt, ja turha sitä on nyt enää paikkailla millään sekundäärisillä perusteilla "ei kaikkea kivaa pidä kieltää vaikka hulluja onkin" on aika vaarallinen näkökulma tällaiseen asiaan. Ei tuossa videolla kukaan NÄE lapsia seksuaalisessa valossa.

Mutta kuuntele nyt itsekin mitä ne alakouluikäiset siellä laulaa. Musta nimenomaan se on vaarallinen näkökulma, jos aletaan hirveästi mukautua erilaisiin, jopa kuvitteellisiin uhkakuviin ja elää niiden mukaan. Siitähän tämä koko keskustelu on lähtenyt, että Hesarin toimittaja näki lapset videolla seksuaalisessa valossa.

Entäs sellainen ysärihitti kuin E-rotic? D siinä ei paljoa kielimuurit painanut, kun cd: Ja niitä me äiskän kullannuput bailattiin ihan täysillä ;. Ai hitto, joo, muistan E-roticin! Kaverien isoveljillä oli levyjä ja se oli jännittävää! Mä sain joululahjaksi Sannin Sotke mut- levyn 8lk: Kuuntelin ja fiilistelin levyn sata kertaa enkä varmaan muistaakseni tajunnut että seksistä oltsis laulettu.

No nyt 18v levyä kuuntelee erikorvilla ja huomaa biiseissä viittauksia seksiin. Ja toisena pointtina lastenhoitajana niin lapset Laukaan esim Antti Tuiskun pyydä multa anteeksi kunolla Ajattelee no siinähän pyydetään anteeksi. Nyt on pakko kommentoida, että pirun hyvä kirjoitus! Kaiken lisäksi lapsien vanhemmilta oli tässä kirjallinen suostumus, ei niitä sinne nettiin pakolla laitettu.. Miksi kukaan ei vetänyt herneitä nenään kun Laura Närhen biidissä lapsikuoro laulaa taustalla huoraamisesta kertovassa biisissä Tuhlari?

Mäkin lauloin pienenä seksi vie ja taksi tuo mut siideri mua liikuttaa, vaikken tiennyt noiden tarkoituksista mitään, mutta onneksi en päätynyt internetiin. Vaikka vanhempani olisivat antaneet suostumuksensa, miettikää miltä minusta tai teistä muista pikkutähdistä nyt tuntuisi löytää musiikkivideolta hoilaamassa seksistä ja siideristä alaikäisenä. Ei, tässä kohussa ei ole kyse siitä, että toi biisi nyt vahingoittaisi niitä lapsia itsessään. Hesarin toimittajahan oli kysynyt lapsiltaan mitä biisi voisi tarkoittaa, corona oli syötävää ja mitä halutaan testata.

Itse ehdin näkemään videon ja olihan se oikeasti ihmetyttävää, että internetissä tai vastaavasti missä tahansa missä se olisi tullut soimaan alaikäiset laulaa videolla "jos haluut testaa mua yhden kerran vaan".

Arvostelukyky petti pahemman kerran myt. Toinen, miksi tämä kohu on niin suuri, on se, että Sanni vähätteli asiaa. Jos hän tai kuka hänen facebookkia kirjoitteleekaan olisi kirjoittanut vilpittömät pahoittelut asiasta, että nyt tehtiin moka, anteeksi.

Mutta hän vastasi niin kuin vastasi. Muutama soraääni joo pilaa kaiken. Ei sillä, kyllä mä vieläkin pidän Sannista, vaikka tää juttu olikin todella mauton ja ajattelematon. Ihan rehellisesti mun on todella vaikea kuvitella, että video voisi oikeasti tuntua pahalta jälkeenpäin. Toki ehkä vähän nolostuttavalta ja kiusalliselta, kuten lapsuuden tai nuoruuden teot usein, mutta loppuviimeksi idolin musavideolla esiintyminen on kuitenkin vuosienkin jälkeen siisti juttu, jota voi muistella lämmöllä.

Valitettavasti et pysty antamaan uskottavaa mielipidettä asiaan, mikäli et pysty aidosti pistämään ajatustasi esimerkiksi "vanhemmuuden" moodiin. Tietyt assosiaatiot tulevat nimenomaan vanhemmuuden myötä tulevasta "suojelevasta" asennoitumisesta.

Tätä kautta tulee rinnastus suoraan seksuaaliseen viittaukseen, kun pienet alaikäiset laulavat: Artisti itsekin on vielä "lapsi", joten ei täysin ymmärrä viestinsä vakavuutta. Jos hänellä olisi oma lapsi, uskoisin hänen olevan samaa mieltä kuin media. Mutta virheistä opitaan ja soveliaisuuden rajat joskus pitää löytää niitä testaamalla. Joo, suojeleva asennoituminen tässä on hyvin suuri ongelma. Se kun menee ihan hulluihin äärettömyyksiin. Minua ärsyttää kohussa eniten se, että vastuu lasten ottamisesta mukaan videolle on ulkoistettu artistille ja levy-yhtiölle.

Jos jonkun arvostelukyky tässä on pettänyt niin niiden vanhempien, jotka ovat antaneet suostumuksensa lapsen esiintymiseen tällä videolla. Vanhemmat ovat varmasti nähneet videon ennen sen julkaisua ja olisivat voineet puuttua lasten esiintymiseen, jos olisivat halunneet. Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan ja lapsiaan koskevista päätöksistä.

Eivät artistit ja levy-yhtiöt. Joo, levy-yhtiötä tai artistia on turha syyttää, vastuu lapsista on tottakai vanhemmilla. En toisaalta näe kyllä tarpeelliseksi syyttää tästä vanhempiakaan. D joo ei ole vastuuta kenelläkään tästäkään asiasta.. Olisiko kuitenkin artistin ja levy-yhtiö tyyppien mennä hetkeksi maatöihin että normaali ymmärrys palaisi.. Toisten taas ei kannattaisi tulla edes välillä pois maatöistä.

Vanhemmilta on kysytty lupa, vanhemmat ovat antaneet luvan, levy-yhtiö on hoitanut kaiken oikein. Etkö tajua, että nyt ne oikeat pedarit saa sulta vettä myllyyn?

Ei ne tajua, mitä sä oikeasti tarkoitat. Tiedätkö, mun lapselle pedari piti seksivalistusta oikein viestiä, koska sen mielestä se on parasta lapsen suojelua niiltä oikeilta pedareilta. Sen mielestä äiti ei osaa lasta suojata, koska ei ollut näyttänyt yhtään pornovideota vuotiaalle.

Ja nyt se lapsi lähtee psykiatriselle hoitoon. Ei pystynyt lukemaan pitkälle: Huono kirjoitustyyli, vain yksi näkökulma, muna pystyssä Sannia puolusteleva. Jos et näe tässä mitään ällöttävää olet aivopesty. Sitäpaitsi se video on netissä, tsekkaa faktasi ennen kuin kirjoitat.

Onneksi itse lähdit argumentoimaan jäsennellysti ja monista eri näkökulmista. Ja joo, videon löytää kyllä netistä aina silloin kun sitä ei ole poistettu. Valtaosa keskustelijoista ei kuitenkaan ole nähnyt videota. Juuri näin - asenne tällä palstalla on täsmälleen sitä mitä odotinkin. Aivopestyjen hölmöjen kiihkeätä, sanoisin raivokasta, pikkulumpun puolustelua. Näitä lumppusanneja riittää niin viihteessä kuin kadulla, en ole aikoihin enää kunnioittanut naista, sen ne saavat aikaan.

Näkisipä nyt jossain lahjakkuutta ja tyyliä. Tähän ei kannata vastata, en palaa palstalle - lähden kalaan. Pakko oli kuitenkin päästä sanomaan? Toivottavasti juttelet oikeassa elämässä pääsääntöisesti vaan niille kaloille, jos ulosanti on tätä luokkaa. Onhan se vähän outoa, että levy-yhtiö on päättänyt valita nimenomaan tällaisen kappaleen lasten suuhun pantavaksi. Sinänsä söpö idea meni vähän pilalle. Ellei ajatus alunperinkin ollut pönkittää Sannin lelu-lolita-imagoa.

Kuinka fiksuja ne levy-yhtiön tyypit on? No, ainakin saatiin kohua aikaan ja Sanni pyörii mukavasti otsikoissa - imagoaan "menettämättä" Mutta siis joo, toivon kyllä kaikki liikenevät soittokerrat Sannille kohun myötä. Lahjakas artisti on ne ansainnut. Hyvin kirjotettu hyvät pointit, vaikka ite olin ainakin alkuun eri linjoilla. Tosin minähän en ole ko videota nähnyt Hassua kyllä muutenkin joskus nämä musatekstien kommentoinnit mediassa, kun niitä vertaa siihen ympäristöön, jossa englannin kieliset lapset kasvavat esim.

Että mitäjän vittua vrt. Onko mielestäsi videolla laulavien lasten osalta jokin ikäraja tarpeen, vai olisiko ikäraja täysin tarpeeton? No minä en ole tkh, mutta minusta nykyinen systeemi, että alaikäiset tarvii huoltajan luvan esiintymiseen on erinomainen.

Siinä sitten jokainen vanhempi kyllä osaa päättää, että onko oman lapsen esiintyminen sopivaa vaiko ei. Tämä, että muut alkaa päättämään mikä on sopivaa ja ei, niin on naurettavaa. Musta on hyvä systeemi, että alaikäisiltä tarvitaan huoltajan lupa. Kuka sitten takaa huoltajan kyvykkyyden ja tasapainoisuuden ;D.

Kuten kirjoittaja itsekin sanoi niin nimenomaan tästä on kysymys: Lapsia ei voi eikä saa aliarvioida. Kun vuotias lapsi lauleskelee tämän kappaleen sanoituksia videolla joka jää elämään verkon syövereihin niin ko. Sanni on monelle lapselle ja teinille idoli, joku jonka kappaleita kuunnellaan, joihin samaistutaan ja josta otetaan oppia: Halutaan olla samanlainen kuin idoli on. Kun Sanni laulaa haluavansa olla "vahinko" jollekin ja viittaa siihen, että on ihan okei pettää ja olla käytettynä se antaa usealle nuorella ja lapselle vääränlaisen kuvan siitä millaisia ns.

Lähtökohtaisesti kuitenkin ongelma on vielä syvemmällä: Jos artisti ei tajua ettei omalle videolle pyydetä, eikä hyväksytä pikkutyttöjä laulamaan tällaisista aiheista kertovaa kappaletta on levy-yhtiön ja musiikkivideon tuottajan vastuulla puuttua asiaan. Jos sielläkään ei osaamista tai ymmärrystä ole niin aika heikosti menee: Musiikkivideo on kuitenkin nimenomaan artistin ja kappaleen markkinointia varten laadittu "mainosvideo", ei mikään irrallinen taideteos.

Musiikkivideoiden avulla artistia markkinoidaan ja myydään eteenpäin sekä vanhoille, että uusille faneille mutta myös myös keikkoja buukkaaville ravintoloille ja tapahtumille sekä potentiaalisille sponsoreille. On myöskin tottakai vanhempien vastuulla pitää huoli siitä, että 7 -vuotias ei edes kuuntele tällaista kappaleita. Helsingin Sanomien toimittajan kommentti siitä, että hänen tyttärensä on Sanni fani ja hoilasi "mitähän vittua" kappaletta sen ilmestyessä, on korni ja tekopyhä toki sekin: Kyllä pienen lapsen vanhemmilla on vastuu ja velvollisuus miettiä ja vaikuttaa siihen mitä heidän lapsensa tekee ja millaisia arvoja tämä omaksuu.

Ja siihenhän toimittaja itseasiassa - hyvinkin asiallisesti - artikkelissaan puuttui kun viimeinkin ilmeisesti heräsi asiaa pohtimaan. Levy-yhtiössä lienee nyt syytä istua alas ja miettiä mikä on Sannin kohdeyleisö: Seitsemän vuotiaat pikkulapset eivät takuulla ole niitä jotka omilla tai edes vanhempiensa rahoilla ostavat Vahinko tai Mitähän Vittua -tyylisiä kappaleita kuunneltavaksi, eikä heidän avullaan myöskään täytetä ravintoloita tai festivaaleja.

Jos Sanni haluaa vedota tämän ikäiseen yleisöön niin sitten kannattaisi miettiä artistin imago täysin uusiksi ja palkata tuottajaksi ja sanoittajiksi aivan eri tyypit kuin nyt. Naisen esineellistämisen markkinoiminen kahdeksanvuotiaille on mautonta ja osoittaa, millä tasolla artistin arvomaailma on. Eli siis raha taitaa ratkaista, eikä "taiteella" ole tuon tasoisen tuotoksen kanssa mitään tekemistä. Se, että nykymaailma on täynnä näitä sanneja kertoo vain siitä, miten pinnalliseksi ja rahakeskeiseksi maailma on muuttunut.

Tulipa mieleen muisto ajalta, kun veljeni oli alle kouluikäinen, noin vuotias. Olin tuolloin itse jo lähes täysi-ikäinen ja saanut lapsenvahtipestin. Olin veljeni kanssa puistossa keinumassa. Hän oli tuolloin kova Popeda fani. Lempi biisi oli Komissaario Peppone. Siinä sitten keinutellessa lauleskeltiin yhdessä Pepposta. Ohikulkeva rouva kuuli meidän laulut ja tuli minua moittimaan, kun noin törkeitä annan pienen pojan laulaa ja vielä yhdyn siihen itsekkin. Rouva häipyi, mutta veljeni päässä syttyi lamppu.

Kun aiemmin repertuaariin kuului koko säkeistön alku, "huumeita viinaa naisia ja rahaa, maailma on täynnä kaikenlaista pahaa" nyt jäikin loppu pois ja alkoikyselytulva minulta, vanhemmilta, hoitotädiltä, mummolta, kaupantädiltä Miksi ei noin saa laulaa, mitä se tarkottaa? Koska en ole Sannin videota nähnyt, en voi sitä kommentoida. Mutta voin kommentoida sitä, minkä ajatuksen tällaiset jutut ja kohut tuovat niiden lasten mieliin.

NYT biisistä tuli tabu ja jotain jännää ja ihmeellistä. Aiemmin se oli vaan biisi, nyt se on Kiellettyä ja siksi jännää. Miksi meidän aikuisten pitää ryöstää lasten omintakeinen viattomuus, joka kumpuaa juurikin siitä, kun kaikkea ei ymmärretä? Kuinka moni varttunut hihkuu innosta, ku oma paljas lapsen pylly vilkkuu hauskoissa kotivideoissa koko tv kansan naurettavana? Ja se on kuitenkin ok? Koska pervot ovat netissä, eivät tv: Tai vanhempien someen tunkemat kuvat epäsäädyllisesti puetuista taaperoista?

Missäs ne kuvat ja videot ovat, jos eivät netissä? Vähän nihkeetä, kun kirjoittaja niin usein korostaa olevansa asiantuntija. Aion kyllä tuoda osaamiseni ihan reilusti esiin jatkossakin. En ole kuullut kappaletta enkä nähnyt videota. Vuonna puistossa keinuessani hoilasin isoon ääneen radiosta kuulemaani biisiä, jossa laulettiin ihmeellisestä pumpattavasta Barbarasta. Ei traumatisoitunut se, ei. Kuten moni on jo sanonut, ongelma ei ole siinä mitä lapset omissa oloissaan laulavat, mistä aiheista kappaleita tehdään tai kuka niitä ylipäätään kuuntelee.

Ongelma on että kappaleesta päätettiin tehdä video, jossa esiintyy alakouluikäisiä lapsia laulamassa itsensä testattavaksi antamisesta. Jos kappaleen teema olisi ollut joku muu kuin näin ilmiselvä seksuaalinen kanssakäyminen, mitään kohua ei olisi syntynyt. Vaikea kuvitella millaisia puusilmiä ja -päitä videon tuotannossa on ollut mukana kun ilmeisesti kukaan ei ole tajunnut tekstin ja videossa esiintyvien lasten välillä olevaa ilmiselvän räikeää ristiriitaa ja ongelmaa.

Jokainen normaalilla ajattelulla varustettu tajuaa sen. Vaikea on myös uskoa miten kukaan järkevä ihminen voi puolustaa videota, vaikka olisi millainen Sannin superfani. Maija Vilkkumaakin kävi ryvettämässä itseään ja kääntämässä kaiken taas keski-ikäisten miesten syyksi. Idea ottaa fanit mukaan videon tekemiseen on oikeasti kiva ja on varmasti monelle fanille unelmien täyttymys päästä mukaan.

Nyt mentiin kuitenkin todella pahasti metsään. Olisi ehkä kannattanut valita jokin viaton kappale tai laittaa osallistumisen ikärajaksi ehdoton K Ihan aiheesta tästä nousi kohu. Videon voi käydä katsomassa esimerkiksi täältä: Aika pahasti aletaan mennä metsään kun perustellaan koko jutun kannattamattomuutta mm.

Kaikki pitäisi kieltää, mikä voi myöhemmin alkaa kaduttaa? Esiinntyin itse keväällä musavideossa ja nyt ehkä hieman hävettää, voi voi. Ja Sannin sanoituksista taas, mielestäni ihan jokaisen oma tulkinta, ei sitä seksiä saati pettämistä ole kiveen hakattu.

Ihan typerä koko kohu, joku aiemmin käänsikin hienosti biisin sanat lähemmäs lapsen tulkintaa. Tuli laitettua väärään kohtaan omat ajatukset, laiteaan uudelleem siis. Eihän Sannin biisissä edes oikeesti hommailla, vaan epätoivoisena haikaillaan ja unelmoidaan ja pahoinvoidaan.

Varmaan aika monella on ollut varsinkin nuorena sellainen ihastus jonka takia vois tehdä "mitä vaan". Ja lopulta se menee kyllä ohi.. Mutta se on rankkaa. Oli kyllä itselläkin vähän ristiriitaisia ajatuksia kun Sanni oli esiintymässä Roihu partioleirin päättäjäisissä ja yleisössä oli tuhansia alaikäisiä. Kun onhan se Sanni niin upee vuotiaan silmissä; se soittaa kaikkia soittimia ja sillä on siniset hiukset ja se tekee mitä vaan: Monta asiaa onkin varmaan niin kuin avauduit ja artisti voi laulaa kirosanoja ja panemisesta yms.

Osoittaa vaan täydellistä harkintakyvyn pettämistä artistilta ja taustajoukoilta laittaa lapsia tällaisen kappaleen videolle. Seksi ja romanttinen rakkaus ei kuulu alle kymmenen vuotiaiden maailmaan eikä pidäkään kuulua. Olisi tuotannolta kiva kuulla kommentit miksi siinä videolla oli lapsia? Olisiko video ollut ihan paska jos siinä ei olisi ollut lapsia?? Mitä se toi lisää? No ainakaan siitä ei olisi puhuttu.

Jos tarkoitus oli hakea huomiota ja kohua niin miksi Sanni ei tunge rautakankea hanuriinsa ja kuvaa sitä? Ai niin tää sananvapaus ja vaikka mitä.. Asioita pitää vaan ilmeisesti tehdä koska mä voin. Ylipäätään Sanni on nyt kipuilemassa irti lapsi-idoli imagostaan Haluaa tehdä rajuja tekstejä, eikä laulaa astronauteista ja prinsessoista.

Ja kuka varttuva artisti haluaa ikuisesti laulaa lapsille haavebiisejä. Kai se perusongelma tässäkin on että tieto liikkuu kaikkialle nopeammin, laajemmin Ei ole mitään suotimia tai rajoja. Sannin pitää kuitenkin yhä provosoivampaa matskua tehä turvatakseen myynnit ja suosion. Yhtälailla se matsku päätyy alaikäisten puhelimiin.

Näen että Sannin ei pidä rajoittaa luovuuttaan tai sanomansa seksikylläisyyttä Miksi kukaan ei nosta keskusteluun sitä pointtia, että se video oli ihan pirun huono ja halvalla tehty.

Biisi on iso ja keveydessäänkin tunteikas. Sitten biisi pilataan aikuisfaneilta laittamalla lapsia ja nuoria vetelästi aukomaan suutansa huonosti leikatussa ja visuaalisuudessaan laiskassa tekeleessä. Niiltä lapsilta pitäisi pyytää anteeksi, että siitä videosta tuli lajissaan niin saamarin huono. Se on nyt tää murros kun lastenlaulut muuttuu aikuisten lauluiksi Ehkä keskustelijoiden kannattaa katsoa videokin, joka löytyy täältä.

Jos siitä olisi jättänyt pois pari ihan pienintä pikkutyttöä, kyseessä olisi ollut kiva fanivideo. Nyt tulee kieltämättä vähän kiusaantunut olo joissakin kohdissa. Nytt kolahti kirves kallioon ja kovaa Kysymys on nytt tietyn tahon aikuisvastuun kantamisesta. Ei sitä pedofiilikortin heiluttamista siihen tarvita. Kyllä, lapset ovat aina oppineet sopimattomia laulusanoja, kertoileet sopimattomia vitseja, kokeilleet ja etsinnet seksualis vivahteista viestintää ns aivan liian nuorina.

Kyse ei ole siitä vaan ihan yksinkertaista millaista julkisuus astetta tällaiselle kokeilulle sallitaan.

Aikuis maailma myös showbisnes on osattava asettaa rajoja; artistit, ohjaajat, tuottajat, viimekädessä hätä paikassa julkaisijayhtiön johto. Anetaan lapsien olla lapsia, tehdä kokeilujaan mutta ilman että sitä levitetään julkisuuteen. Ihan hyvä artikkeli sisällöltään, mutta se oli huonosti kirjoitettu. Jotkut lauseet olivat liian pitkiä ja epäselviä, välillä piti lukea sama lause pari kertaa. Mutta back to business, en ymmärrä miksi tästä kohusta pitää noin kovasti suuttua, Hesari, IS ym tunnetaan kiistanalaisista kirjoituksistaan.

Kuten joku aiemmin totesi, minunkin mielestäni levy-yhtiön ainoa moka oli sisällyttää pikkulasten lipsynkkaus pikkutuhmista sanoista videolle. Sama juttu jos kuulee muksujen matkivan vaikka yhdysvaltalaisia räppäreitä. Nehän varmasti itselleen ja muille aina väittävät että vahingossa tuli lasta hyväksikäytettyä ja sehän ihan itse sitä pyysi. Se että siinä on jotain vuotiaita teinityttöjä, niin on ihan sama.

Eikä ole nyt kyse siitä että onko ne lapset tyttöjä vai poikia, eikä siitä lauletaanko seksistä muissakin lauluissa joita lapset on laulaneet maailman sivu.

Minäkin lauloin lapsena, mutta vain itsekseni koska kyllä minä tiesin jo alle kouluikäisenä että ne sanat kertoo seksistä. Enkä minä muuten biisistä löydä sanoja jotka viittaisi pettämiseen. Vaan epätoivoiseen ihastukseen, nainen tarjoaa itseään testattavaksi kun ei ole muuten kelvannut.

Ja nainenhan Sanni on joka sitä laulaa, joten en voi ajatella että siinä olisikin mies joka haluaa olla testattavana. Kohu tästä biisistä nousi Vauva-palstalla heti kun biisi julkaistiin, ei se ollut vain yhden hesarin toimittajasedän keksintö.

Eiköhän Sannin tarkoitus ole provosoida ja herättää huomiota. Ei sitä muuten pysy pinnalla. Jokainen youtube-soitto tietää lisää hilloa. Videon provosoiva luonne lienee ihan harkittu juttu. Ja melkoisen jackpotin saivat, tehtävä suoritettu. Video on ja pysyy netissä: Sannin Vahinko- musiikkivideo on nähtävillä netissä. Sitä tuskin sieltä saa poistettua.

Viro deitti giggling marlin jyväskylä homoseksuaaliseen

Rentoutushieronta isot gay mulkut

Asian homoseksuaaliseen paksu kalu

Ei pystynyt lukemaan pitkälle: Jos videolla olisi ollut yhtä nuoria poikia, oltaisiin se otettu esiin! Seksi on monen ihmisen parisuhteessa merkittävässä asemassa, eikä se tarkoita, että toista ei rakastaisi tai välittäisi. Meitä on moneen junaan. Tuollaiset keinotekoiset koulusana-arvostelut miehen rakastelutaidoista ovat mielestäni erittäin naurettavia ja erittäin lapsellisia.

About